Landrynka_80
Fanka BB :)
Młodego ze szkoły odebrałam... I znowu ległam na kanape... mam teraz dwie do wyboru... jedna stara w ogrodzie pod altanka . nie sprzedała sie wiec wywlekłam ja na dwór i moge chociaz wygodnie posiedziec i ppmedytowac pod kocykiem.
Młody wcina płatki potem bedziemy wkuwać anglika... ma pare słówek ze szkoły do spelowania.
Apropo kolezanki...własnie sie chyba zmiarkowała chyba o co chodzi.... to zastosowałam sposób numer 2 Vilandry... myslałam ze sie chociaz zapyta czy cos potrzebuje... napisała tylko ze mam sie kurowac i tyle.
ahhhh jaki ten swiat.
Powiem wam ze sie poryczałam... a miałam nadzieje ze ona jakas normalna... a chyba tak nie jest...
Ide dziecie z domu wygnac na powórko i pouczymy sie tego anglika.
Młody wcina płatki potem bedziemy wkuwać anglika... ma pare słówek ze szkoły do spelowania.
Apropo kolezanki...własnie sie chyba zmiarkowała chyba o co chodzi.... to zastosowałam sposób numer 2 Vilandry... myslałam ze sie chociaz zapyta czy cos potrzebuje... napisała tylko ze mam sie kurowac i tyle.
ahhhh jaki ten swiat.
Powiem wam ze sie poryczałam... a miałam nadzieje ze ona jakas normalna... a chyba tak nie jest...
Ide dziecie z domu wygnac na powórko i pouczymy sie tego anglika.