reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

Dziewczyny piers z kurczaka kroimy na grube plastry, sypiemy sol i pieprz czy kto co woli, smazymy z dwoch stron, smarujemy od gory majonezem i kladziemy plastry zoltego sera. Zapiekamy i gotowe :) Polecam z mlodymi ziemniaczkami i salatą ze smietaną :-D

reklama
Pietrucha ja tez szyc nie potrafie..chyba- bo w sumie to ja strasznie zdolna bestyja jestem- to na 100% nie bede mówic ze nie umię:p
no tak czy siak coraz częściej zatsanwiam sie nad zakupem maszyny do szycia- mam straszna manie cieglego zmieniania czegos w mieszkaniu- zaslonki, serwety, poszewki na poduszki- a to tyle kosztuje ze dajcie spokoj..a jakby tak sobie takie cuda szyc?? takie jak ja sobie wymarzyłam zaprojektowane przezmnie?? albo dla dziecia malego posciel jedyna w sowim rodzaju :) musze postekac do meża albo go na loda zaprosic- moze mi kupi takiego singerka:p

Pipka polozyla sie na balkonie w donicy na kwiaty i spi w słoncu:p w sumie tez bym tak mogła tylko w donice ie nie zmieszcze:p

A dzis przyszedl mi pas na brzuch- taki jakis gratis za zameldowanie sie na jedej ze stron internetowych cos takiego tylko brązowy Star Collection Bauchband – OTTO–Online–Shop

szczęściara fajny przepis, muszę wypróbować.

Pietrucha, die_perle a ja mam w domu dwie maszyny do szycia, a i tak nic nie szyję. Chcę je sprzedać, ale nie wiem, czy ktoś będzie chciał kupić, bo one baaardzo stare (minimum 30 – 40 lat). No chyba, że jakiś koneser.

Tosienka88 myślę ze leginssy i tunika pasują jak najbardziej na taką imprezę z 10 lat temu tez byłam na primicji...

no to pomysły na obiadek macie super... ja jeszcze mam luz od tego moja mama nam gotuje zrzucamy sie na obiadek i dostajemy czesc dla siebie

Poiwem Wam dziewczyny ze jak czytam ze mamy u Was gotuja to mi sie zawsze banan na twarzy pokazuje bo moja szanowna macierz to potrafi conajwyzej wode na herbatke wzglednie kanapeczki :p

Nawet nie wiem co napisać.
Zjadłam 2 tabletki parectamolu i leze na kanapie od rana.
Ból głowy nie minął. Nerka dalej boli.
Co tylko cos do buzi wezme to tule wc. Nawet po zwykłej wodzie.
Jak do jutra nie przejdzie jade do szpitala. niech przeswietlaja.

Próbowałam podczytać ale za duzo napisałyscie i za bardzo glodna jestem.... mniam...

Co do szycia to w tamtym roku kupiłam marylke polskiego łucznik na alegro za jakies 400 zł. I od tamtego czasu czesto cos poprawiam. naszywam łaty na spodnie młodego podwijam nogawki.
Mimo ze nie umiałam wogóle. trzeba miec tylko sprawne oko i nie trzesące sie rece zeby prosto szyc i scieg był prosty. kilka razy złamałam igle bo zle ja wsadziłam do maszyny.
ale na bledach sie człowiek uczy.

Landrynko bidulko, jedz jutro koniecznie do lekarza- objawy masz dosyc silne i wyjatkowo meczące cos jest nie tak i powinni to skontrolowac- mam nadziejej ze szybko ci ulza w cieprieniu!

Landrynka a przed ciążą miewałaś bóle nerek? Dużo zdrówka!!
Szczęściara ale fajny przepis, koniecznie muszę go wypróbować.
Die_perle to może efekt wizualny:) ja sobie mierze co tydzień od 13 tygodnia brzusio i mam ogląd sytuacji;)

Mi się humor popsuł. Dzwoniłam do gina z moją infekcją, że brzuch mi twardnieje przy kaszlu i obawiam sięczy to nie zaszkodzi maluszka, a on zrobił ze mnie panikarę:eek: Tak mi nagadał, że zamiast się uspokoić to jestem wściekła:wściekła/y: A ja kurcze straciłam jedno dziecko i następnego niechce:-(

Ostatnia edycja:
Landrynko, a nie lepiej dziś? Nie wiadomo jaka noc będzie jak się tak strasznie męczysz.

Die pas ładny tez myślę nad kupnem, bo bluzki niektóre krótkie, a nie chce kupować całej garderoby :p

Na placu zabaw byłam ponad 2 godzinki i poszłam jak dwie palaczki zaczęły palić, bo nie widzą dzieci w koło już nie wspomnę, że swoje trują. Wróciłyśmy i wysłałam mojego po lody bo mi smaka robicie. Dobrze, ze mój forum nie czyta, bo by od razu lody Perle skomentował. Oczywiście pozytywnie.

Jutro jadę do Łodzi może cosik znajdę i kupię :-), a co trzeba korzystać.

reklama
Landrynko, a nie lepiej dziś? Nie wiadomo jaka noc będzie jak się tak strasznie męczysz.

Die pas ładny tez myślę nad kupnem, bo bluzki niektóre krótkie, a nie chce kupować całej garderoby :p

Na placu zabaw byłam ponad 2 godzinki i poszłam jak dwie palaczki zaczęły palić, bo nie widzą dzieci w koło już nie wspomnę, że swoje trują. Wróciłyśmy i wysłałam mojego po lody bo mi smaka robicie. Dobrze, ze mój forum nie czyta, bo by od razu lody Perle skomentował. Oczywiście pozytywnie.

Jutro jadę do Łodzi może cosik znajdę i kupię :-), a co trzeba korzystać.

Do lodzi powiadasz?:) a gdzie zamierzasz buszowac? Manufaktura?:)

Ja narazie kupilam baleriny i dzinsy ciazowe w przyszlym miesiacu mam w planach leginsy (chociaz ich nie znosze:<) i jakas tunike, widzialam jedna super na allegro i nie droga wiec :)

Do góry