reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

Witam sie i zmykam.

Nie mam nawet czasu zaserwpwać herbatki... ale jak sie pozbieram do kupy moze cos wymysle.

Głowa pęka mi od rana i boli nerka.
Masakra jakaś...

Miłego dnia dziewczyny.

reklama
Hej dziewczyny!
Udało mi się Was doczytać od wczoraj...uffffffffff!
Landrynka - mi również głowa pęka dzisiaj.. całą noc mam praktycznie nieprzespaną .. teraz już nieco lepiej,oby cały dzień nie bolało,bo zwariuje...:wściekła/y:
tosienka - Co do ubrania.. wiem, że tego typu imprezki to prawie jak wesele :-D Więc elegancka tunika będzie w sam raz!
Co do kreski na brzuchu, to ja nie mam…a czy będzie?hm..się okaże !

Ja przerobiłam sobie jeansy wczoraj na ciążowe:) a kilka dni temu przerobiłam ładnie legginsy, doszyłam do każdych piękne pasy i na brzuch jak znalazł;) nie będę wydawać 150zł w H&m... szkoda mi :tak:

Właśnie siedzę na dworze,z szklanką pysznego soku pomarańczowego.. matko, u mnie pogoda piękna..chyba zacznę opalać nogi!:-)

tosieńka koleżanka pietrucha dobrze Ci napisała że taka impreza to prawie jak wesele jak to powiedziała znajoma mojej mamy jeden syn żeni się z dziewczyną a drugi z Bogiem tylko to drugie gorsze bo koszty idą tylko na 1 rodzinę :-D

Wcinam lody :-) M dalej śpi, Maciuś się bawi zaraz może pójdzie na drzemkę a ja może pójdę po ziemniaki ale mi się nie chce :/

Żabcia u nas ten problem rozwiązali - w sumie jest to mój kolega z LO, ale mieszka w tej samej parafii co ja. Po prostu ksiądz zorganizował zbiórkę i chodzili ludzie z rady parafialnej i zbierali po domach. Wiem, wiem - w mieście by to nie przeszło. Mnie się też to nie podoba - wiecie mi na wesele nikt nie dał... No ale niech im będzie ;) Mój K. tez nie miał pojęcia co to jest ta prymicja - nie jego klimaty ;p

Dzień dobry!!! Trochę już późno jak na rozpoczęcie dnia, ale żebyście nie myślały, że dopiero wstałam :-) Rano na 8 odprowadziłam córkę do przedszkola, po powrocie śniadanie, musli z suszonymi owocami, rodzynkami i dodałam banana, oczywiście z mlekiem, mniam:-) poczytałam Was trochę i pospałam z godzinkę. Teraz się pokręcę, coś zjem i lecę na 14 po młodą do przedszkola, a zaraz potem standardowo na plac zabaw, choć u nas dziś wietrznie i pochmurno :-(
Landrynka_80 współczuję Ci bólu tej nerki. W pierwszej ciąży, ale byłam już chyba w 6 miesiącu miałam atak korki nerkowej i kamienia na nerce, leżałam na patologii ciąży. Ból gorszy niż poród, masakra, boję się już teraz jak tylko zaboli mnie od strony nerki, bo ponoć kamienie lubią się odnawiać a w ciąży szczególnie. Nie chcę Cię straszyć i wierzę, że u Ciebie będzie wszystko dobrze bo naprawdę nikomu tego bólu nie życzę.

Mój mąż był przy porodzie, sam chciał, siedział koło mnie, bliżej głowy i w krocze nie zaglądał. Naszym marzeniem było, aby to on przeciął pępowinę, ale niestety poród na koniec był zagrożony i musieli użyć próżnociągu więc nikt nie miał na to czasu.

Oj widze ze wszycy juz obiady maja zaplanowane albo zrobione..a ja patrze na piersi kurczaka w lodwoce i zero pomyslu..najchetniej zjadlam bym rosolek...macie pomysl jak wykorzystac kurze cycki???

Anula widzę, ze plan dnia masz taki jak ja. Też na 8 odprowadzam Oliwię do przedszkola, a o 14 po nią idę i plac zabaw.

Perle niestety kucharz ze mnie marny więc ci nie pomogę. Ja wczoraj piersi z kurczaka pokroiłam i wrzuciłam do sałatki :-).

reklama
ja zrobilam to samo z piersiakami przedwczoraj:p a dzis sama nie wiem:p ale cos mnie kusi zrobic jakas zupe z kurakiem....rosół z piersiami kuraka z ziołami..i moze ryzem basmati? albo dzikim ryzem..z dodtkiem czerwnoej pasty curry...

Do góry