reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

nnatalie- to już 16 tydzień!!!:tak: SUPER! Wiesz że maluszki już rozpoznają Twój głos i uspokaja je jak Twoje serduszko bije równo? :)

Mnie do jutra nie będzie bo dzis impreza Męnżulka- więc buziaczki i miłej niedzieli!

I NIE STRESOWAĆ MI SIĘ TUTAJ!!!

reklama
Witam,
Dziś dzionek taki sobie. Nic mi się nie che. Zdążyłam tylko zrobić pranie i wrzucić kolejne.
Malutka mi w nocy wymiotywała nie wiem po czym na szczęście od rana OK.

Antiope mnie po igraszkach też bolało podbrzusze.

Natali stres tabletki i na pewno człowiek nie ma ochoty na jedzenie, ale coś trzeba.

Paulinka
dużo zdrówka dla męża życzę

Ja w pierwszej ciąży też nie miałam robionych badan na cytomegalię i byłam spokojniejsza. Teraz zrobiłam i ciągły stres :-(.

martocha nawet nie wiesz jak sie cieszę ze to juz 16tydzien. Byle do przodu. Czekam na środę żeby zobaczyć czy z malenstwami wszystko dobrze bo od środy mam stresa:(

martOocha miłej zabawy! :-)

Deli mam nadzieję, że u córeczki to nic poważnego i zwyczajnie jej coś zaszkodziło.

Po każdych igraszkach Cię bolało? Bo mnie bolało na początku, potem przez kilka tygodni nic, a wczoraj znowu, tylko że mocniej i dłużej niż wcześniej.

nnatalie na pewno w środę okaże się że wszystko ok. :-)

Ja natomiast martwię się o Kate88, bo tak jak ja miała wczoraj genetyczne, a nie napisała nic po. Mam nadzieję, że zwyczajnie nie ma czasu. Jak się jeszcze przez kilka godzin nie odezwie, to napiszę do niej smsa.

[FONT=&quot]I Rajani. Czy któraś z Was pamięta, żeby pisała, że ma jej nie być[/FONT][FONT=&quot][FONT=&quot] przez jakiś czas[/FONT]?[/FONT]

Antiope najprawdopodobniej coś jej zaszkodziło, ale co to nie mam pojęcia.
Nie po każdych, ale dużo ich nie ma, bo moje libido sięga dna.

Rajani powinna wyjść już ze szpitala, ale nie przypominam by coś pisała o przerwie. Może godzi się ze swoim i nie ma czas na BB.

Kate88 zapewne odezwie się po weekendzie.

MartoOcha miłej zabawy!

deli u mnie to samo jeśli chodzi o libido..jak wcześniej nie mogłam to mi się chciało, a teraz...z drugiej strony mam wrażenie, że mąż jakoś stracił zainteresowanie moją osobą od kiedy jestem w ciąży:( Zdrówka dla córeczki. A w dzień powtórzyły się wymioty?

martocha udanej imprezy.

Kurcze...wstyd się przyznać, ale ja nawet nie kojarzę Kate88:(

Rajani...myślę, że jak będzie chciała to się odezwie:) Miała ciężki okres w związku ze szpitalem i może musi odpocząć:)

Gdzieś już się spotkała z takim liczeniem, że drugi trymestr od 16 tygodnia....ja tam już nie zwracam na to uwagi, co za różnica który:) Ważne, żeby było 40 tygodni ciąży.

Ja właśnie skończyłam prać dywan i opadam z sił, a jeszcze mam za cel wygrzebanie letnich ubrań.

Jesli chodzi o badania...czasami zazdroszczę naszym rodzicom...nikt nie znał cytomegalii, toxo i innych dziwnych wirusów..Jak coś się miało dziać to się działo. A co mi dzisiaj po wiedzy o tym, że np. mam cyto jak nic nie można z tym zrobić...Chodzić całe 9 miesięcy w strachu, że dziecko umrze, albo będzie miało wodogłowie? Gdyby chociaż były leki...a tak..bez sensu.

Ostatnia edycja:
Kochane dziś leżąc na plecach wyczulam po lewej stronie w dole brzuszka mała kuleczke. Zawolalam mamę i ona tez wyczula, a po drugiej stronie nie było. Chciałam potem pokazać siostrze i juz zniknęło wiec zastanawiam sie czy to któryś z maluchów chciał sie pokazać...

pani doktor dzwoniła i mam przyjechać we wtorek rano. Wynik nie jest dobry wiec kazała zrobic badane jeszcze raz i w tedy zobaczymy kiedy sie zarazilam. Zrobię to badanie juz w Poznaniu no i będziemy obserwować dzieciaczki.

reklama
Do góry