reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

Widzę, że wy o metrach, a my z moim właśnie skończyliśmy rozmowę o postawieniu ścianki w salonie, bo ma 40m i mnie strasznie wkurza, bo strasznie dużo miejsca się marnuje. No i w jednej części zostanie salon, a w drugiej sypialnia. W sypialni starej będzie pokój dla dzieciaczka i tak każdy będzie miał własne miejsce w mieszkaniu. Ogólnie to nie mam na co narzekać, bo mamy mieszkanie 84m, a przeprowadziłam się z 64m, które teraz wynajmuje.
Teściowie kończą budowę domku i cała góra jest dla nas więc i z dziećmi będzie gdzie jeździć :-).

Kurde ja jeszcze nie wiem gdzie będę rodzic. Muszę podpytać mojego lekarza w którym szpitalu pracuje.

Umyłam 3 okna i podłogi. Wysprzątałam kuchnię i poszłam z Olcią na spacer. Brakło już sił na zakupy. No nic może jutro trafię do sklepu :-).

reklama
Wróciłam i teraz poczytam co stworzyłyście.

Dla tych co czekały na poranną kawe... spóźnione ciacho:)
( dobrze że nigdy nie tuczy to wirtualne)

wuzetka_00.jpg

Antiope sama bym sobie manto za wczorajsze sprzatanie. Ale grunt ze nie ma tego żadnych konsekwencji. Młode zdrowe:) Opis usg na innym wątku.

Beatka trzymam kciuki zeby ból zniknał.Jednak lepiej zgłosić się do lekarza z takim bólem.

madziarena ja juz od tygodnia biegam w ciążówkach. Normalne spodnie już dawno przestały się dopinać.

Die_perle obiecuje juz nie suwać mebli. Przesadziłam wczoraj i już.
Ciacho skosztuj:)
Co do zielska to ja się znam... i to dobrze.. kazałam w ogrodzie zasadzić trawe i kaze kosić. Na balkon nie pasuje:p hihi

Joanna grunt to polska wykwalifikowana służba medyczna:p tylko się uśmiać.
hehe

Deli dzis o 11wyszłaś z łózka?
Ojejku.

SonySony u nas dzis na obiad jarzynowa. Marchew, ziemniaki, kapafior, kukurydza groszek i kapusta. Co bylo w mrozonkach zabieliłam smietana i wszyscy sie najedlismy.

żabcia ja tez lubie carboot'y ale nie kupiłam tam ani jednego ciucha... chyba dlatego ze mamy wszystko co trzeba.
Za do ile do kochni kupiliśmy, szkło, masa zabawek... i inne.

Załączniki

• wuzetka_00.jpg
    wuzetka_00.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 28
Landrynka ja do domu też troszkę pokupowałam na carboot'dzie z ubrań raz trafiłam ciążówki z next w stanie idealnym bluzeczki a tak to na siebie nic nie znalazłam, za to na dziecko wiele :-) A ile mój syn tam zyskał zabawek to nie ma ich gdzie trzymać :-D
Kobieto miej litość ślinka cieknie na to ciasto ze zdjęcia :-)

Wpierniczam Walkers'y solone a 30 min wcześniej loda :szok:
Zaraz muszę iść kąpać młodego, ale najpierw niech sobie obejrzy wieczorynkę bo jest stacyjkowo a on ma fazę na pociągi ciuch ciuch Tomek i przyjaciele na topie :-D

Landrynka no prawie o 11. Najpierw o 8 odprowadziłam Olcię do przedszkola, po powrocie zjadłam śniadanko i posprzątałam kuchnię. Potem trafiłam do łóżka i o 11 wstałam :-).

Witajcie,

nareszcie zebrałam się, by do Was napisać :) Czytam Was od samego początku i mimo,że dla Was jestem "Nowa" ... ja czuję się jakbym Was dobrze znała :)Mimo tego jakoś cały czas brakowało mi odwagi, żeby się odezwać...no ale...raz kozie śmierć :)
To może teraz coś o sobie...jestem w 14 tygodniu ciąży i termin porodu mam na początek października :)To nasze pierwsze Dzieciątko, na które już baaaardzo czekamy :) W sierpniu skończę 30 lat...
Chyba na początek wystarczy :)
Pozdrawiam ciepło i do napisania :)

No to witaj wśród swoich Tulipania:) dopisz sie do listy i juz nie tylko czytaj- czasem fajnie sobie tak pogadać- o wszytkim i o niczym:) no i oczywiscie gratulacje z powodu ciąży :)

ja tez wygnalam Mloda do łazienki w celach pilegnacyjnych i do czytania ksiazek..a ja zasiadam z Małżowniekm do GRY O TRON:d Milego wieczorku kochane:)

dziewczyny ja tylko krótko, jestem po wizycie, wszystko jest ok niestety płci nie udało się podejrzeć. Lecę leżeć bo zmęczona jestem, zjadłam całą lazanie z lidla i pękam :-D miłego wieczorku. wizyta opisana w odpowiednim wątku

reklama
Hej dziewczyny :)
Podczytywałam was ale nie miałam siły już pisać...

Jak miło, że się cieplutko zrobiło :) W Wawie dzisiaj piękne słoneczko świeciło cały dzień. Mąż wyniósł z piwnicy krzesła i stół na taras i tak miło się w południe siedziało :)

Dzięki dziewczyny! Już wiem co jutro na obiad zjem :) Prażochy, czy tam pieczonki!

Witaj tulipana

Do góry