Widzę, że wy o metrach, a my z moim właśnie skończyliśmy rozmowę o postawieniu ścianki w salonie, bo ma 40m i mnie strasznie wkurza, bo strasznie dużo miejsca się marnuje. No i w jednej części zostanie salon, a w drugiej sypialnia. W sypialni starej będzie pokój dla dzieciaczka i tak każdy będzie miał własne miejsce w mieszkaniu. Ogólnie to nie mam na co narzekać, bo mamy mieszkanie 84m, a przeprowadziłam się z 64m, które teraz wynajmuje.
Teściowie kończą budowę domku i cała góra jest dla nas więc i z dziećmi będzie gdzie jeździć :-).
Kurde ja jeszcze nie wiem gdzie będę rodzic. Muszę podpytać mojego lekarza w którym szpitalu pracuje.
Umyłam 3 okna i podłogi. Wysprzątałam kuchnię i poszłam z Olcią na spacer. Brakło już sił na zakupy. No nic może jutro trafię do sklepu :-).
Teściowie kończą budowę domku i cała góra jest dla nas więc i z dziećmi będzie gdzie jeździć :-).
Kurde ja jeszcze nie wiem gdzie będę rodzic. Muszę podpytać mojego lekarza w którym szpitalu pracuje.
Umyłam 3 okna i podłogi. Wysprzątałam kuchnię i poszłam z Olcią na spacer. Brakło już sił na zakupy. No nic może jutro trafię do sklepu :-).