reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

Dziewczyny czy któraś gdzieś widziała spódniczkę tiulową o coś takiego na wzrost 110 tiulowa spodniczka różowa :: AfroStyl . Ostatnio tego było pełno w sklepach, a jak człowiek chce kupić to nie ma :-(. Wymyśliłam sobie sesje dla Olci i chce taką spódniczkę. Może któraś gdzieś widziała.

Nula
dużo zdrowia dla babci i mało stresów dla ciebie.

Antiope smaka mi robisz :-).

Rajani
dużo cierpliwości życzę.

reklama
Hej dziewczyny:)

Mam takie pytanie, czy jeździcie samochodem w jakieś dłuższe trasy? Typu 300km? Coś lekarz Wam mówił na ten temat? Odradzał, czy coś?
Chcę jechać w weekend z mężem,bo ten przylatuje i tak się zastanawiam czy mnie nie wytrzęsie za bardzo...

Die_perle mniam. Może ja teraz podświadomie tak szaleję z tym jedzeniem, bo jakby się okazało, że mam cukrzyce ciążową, to będzie koniec szaleństw.

Perle ja bułka z serem razy dwa ;-).
Dziękuje za stronkę napisze do nich. Sama raczej za leniwa jestem by robić :-).

Pietrucha jechać możesz nie ma przeciewskazań dla ciężarówek.

Pietrucha ja jechałam do Polski na święta 800 km, i wracałam 800 km- coprawda większość trasy przez niemcy co się ma znacząco do komfortu jazdy- ale przed wyjazdem pytalam lekarki i ona poiwedziala ze spokojnie nie ma zadnych przeciwskazan! aczkolwiek ostanie 200 km przez poslke to byl koszmar- z całym szacunkiem do naszje ojczycny- ale drogi to my mamy tragiczne..jedziesz sobie jedziesz po dziurach i co 30 metrow kawalek aswaltu..i to na drodze miedzynarodowej porazka!

dzięki deli :)
ja dzisiaj na śniadanko wszamałam pół bułki z pasztetem, pomidorem i rzodkiewką :)
pietrucha jak tylko dobrze się czujesz to myślę, że spokojnie jechać możesz :)
antiope pewnie trzeba szaleć póki można bo jak się okaże, że dieta konieczna to już nie będzie się tak dało :)
die z tymi drogami u nas to jest masakra, sama jeżdżę dość troszkę i na samą myśl o tych dziurach robi mi się słabo a ja akurat z tych co lubią prowadzić samochód :) no nic na to nie poradzimy, u nas na wszystko są pieniądze w rządzie tylko nie na to co trzeba

reklama
Ja poki mieszkalam w polsce jak jezdzilam to az tak strasznie mi te dziury nie przeszkadzaly- owszem czlowiek nawyzywal troche nawyklinal no ale jest jak jets i do przodu...ale teraz mam porownanie i to jednak dosyc skrajne bo co by o niemeiszkach nie mowic drogi to oni maja najlepsze w europie i jedne z najlepszych w swiecie i roznica jest przepastna- i teraz jak wjezdzamy do poslki to odbieram nasze drogi jako koszmar naprawde

Wlasnie sobie czytam oferte w najwikszym szpitalu w hannoverze bo sie zastanawiam nad porodemw tej klinice- glownie ze wzgledu na specjalsitow oraz wysoce wyspecjalizowane oddzialy nennatologiczne i tak trafilam na zdjecia dzieciaczkow urodzonych w tym szpitalu- slodziaki male linkuje wam dzieci urodzone w MARCU jak macie ochote to sobie poogladajcie male szkraby- zwroccie tez uwage na imiona ;P
http://www.mh-hannover.de/26709.html

Ostatnia edycja:
Do góry