reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

reklama
Takhisis my tez mamy rocznice 22. Ale u nas to sie zazwyczaj konczy tak, ze T spi u tesciowej a my idziemy do restauracji czasami wyrobimy sie tez na kino. Prezent jest wiec wspolny bo to wspolna rocznica. W tym roku wyszlo jeszcze fajniej bo jedziemy na dluzszy weekend nad morze. Ale osobiscie uwazam ze znalezienie prezentu dla faceta to super trudna sprawa.
Lece doczytywac:-)

Mam do Was pytanie, może głupie, ale mój partner ma dzisiaj przywieźć stetoskop. Czy coś będzie słychać?

Pytałam swojego lekarza co ze stetoskopem, bo mam dwa w domu. Mówił, że w około 6/6 miesiącu coś słychać, że teraz nie ma szans, więc nawet nie próbowałam.
Któraś z nas ostatnio napisała, że usłyszała serduszko przez stetoskop wiec i ja sie z niego złapałam. Próbowałam się wsłuchiwać co tam w środku klika godzin po posiłku, jak już brzuszysko przestało pracować nad strawieniem tego co było zjedzone. Nie byłam w stanie nic usłyszeć. Dodam jeszcze, że ja raczej sucha jestem i tłuszczu na brzuchu brak (jak zresztą wszędzie) i łożysko na tylnej ścianie, tak więc teoretycznie warunki doskonałe ;)

Paulinek ale mi gwoździa wbiłaś! Kurcze kilka razy tę informacje trawiłam...
Myślę, sobie jak to możliwe żeby to była Wasza 22 rocznica?! No może możliwe... :/ Nie pewnie się pomyliła, może chciała napisać że to 2, albo 12. Z gara aż się kopciło, dopiero po długiej chwili wpadłam, że pewnie chodzi o rocznicę 22 kwietnia :) ufff :)
A ja akurat 22 będę na fotelu gin. ;) Pomyślę, o Was jak po plaży spacerujecie :)

Ostatnia edycja:
Ale jestem padnięta. Poleciałam na zakupy, chciałam kupić getry ciążowe z H&M. No ale jak je przymierzyłam to masakra. Nogi jak parówki :-( Gdyby jeszcze były takie co by fet zbierały, a mi się zza kolan wylewał i paskudnie to wyglądało. Oj tak bardzo ciążowego chciałam sobie już kupić, ale widocznie nie jest mi pisane. Za to spodobały mi się okulary korekcyjne Rey-Bany, tylko różowe były. Sama nad nimi głęboko myśle, wklejam fotę
ray-ban-rx-5177_1467.jpg
Co myślicie??

Załączniki

• ray-ban-rx-5177_1467.jpg
    ray-ban-rx-5177_1467.jpg
    6,7 KB · Wyświetleń: 21
Bardzo fajne oprawki, ale szczerz to chyba bym sobie raczej różowych nie kupiła. A w zasadzie inaczej, pewnie bym sobie kupiła gdyby było mnie stać na kilka par, aby zmieniać je w zależności od stroju. Nie wyobrażam sobie siebie w tych różowych obrawkach bez makijażu. Mam dość małe, zielone oczy... Ale z ciemnym makijażem na imprezę jak najbardziej.
Generalnie same w sobie bardzo fajne.
Ja sobie ostatnio kupiłam czarno białe - nie mogę ich w internecie znaleźć. Kształt bardzo podobny do tych różowych. Z zewnątrz czarne, a od wewnątrz białe:)

Oj Bosmanka faktycznie za wyraznie tego nie napisalam, ale za to mialas zajecie na chwile;-) Pewnie ze chodzilo mi o 22 kwietnia i o 7 rocznice slubu:-) Ale jak juz przeczytalam co napisalam to stwierdzilam ze nie bede edytowac bo mam pod spodem odpowiedni suwaczek. Powodzenia u ginia!

Sony okulary super, mam prawie identyczne tez z rey tyle ze zielone.

W getrach czy legginsach tez mnie nikt nie spotka, bo tak po cichutku napisze ze nie cierpie tej czesci garderoby. Za to chodzi za mna kombinezon.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki. Ja po wizycie, sprawozdanie w odpowiednim wątku.

Żabcia ja też mam kłucie i bóle brzucha, a właśnie byłam na wizycie i wszystko ok. To tylko przez rośnięcie macicy.

[FONT=&quot]Sony okulary fajne, choć ja bym różowych nie kupiła.[/FONT]..

Sony mówisz masz :) Kurcze trochę się wahałam przed zrobieniem zdjęcia, bo trochę mi się nie chciało. U mnie robienie zdjęcia wiąże się z: sięgnięciem po aparat, zmianą obiektywu, zainstalowania, lampy, wymyślenia miejsca gdzie zrobić fotkę, wytarcia stołu (bo wymyśliłam, że na nim zrobię), wymyślenia jakiegoś tła (bo jednak okazało się, że leżąca para okularów ot tak na stole mnie nie zadowala), szukanie czarnych kartonów (jako tło i podparcie), kilka próbnym zdjęć w celu jak najlepszego ustawienia parametrów aparatu i lampy, cyknięcie fotki, wyjęcie karty i przegranie zdjęć do kompa, szybka obróbka, wrzucenie na imageshacka i wklejenie na forum ;) Ot tak procedura, ale proszę bardzo :)

dsc0848vot.jpg

dsc0844w.jpg

reklama
Ja po małych zakupach, ale nic specjalnego nie kupiłam. W sobotę może pojadę do pepików to coś może znajdę, bo u nas nic. Widziałam piękne stroje kąpielowe dla Olci, ale oczywiście jej rozmiaru nie było. Mąż kupił mi kolczyki :-).
Teraz leżę w łóżku, bo bolą mnie pachwiny od tego chodzenia.
Zastanawiam się nad fotelikiem dla Olci już drugi miesiąc i nie wiem który kupić ehhh, a kupić muszę, bo jak zacznie się ciepełko to będziemy jeździć to tu to tam, a główka już wystaje ;-/.

Okularki ładne, ale ja bym różowych nie kupiła. Czarne też ładne, ale też nie dla mnie, bo mam ciemną oprawę i dziwnie wyglądam.

Listę podeślę jutro, bo mi się dziś czas skurczył.

Do góry