reklama
mnie wyszła dysplazja szyjki cin 2 jak juz zaczelismy sie starac o dziecko w październiku - ciesze sie ze to wyszło za nim zaszłam w ciążę - miałam elektrokonizacje szyjki bo zmiana była mała - to są dwa zabiegi - 1 wycinki z szyjki a pozniej jak juz beda wyniki umawiasz sie na kolejny zabieg elektrokonizacji albo konizacji szyjki. Oczywiście teraz ciąża najwazniejsza
Ale napewno sa nerwy i emocje związku z tą zmianą ;/
Ja mialam miec konizacje robiona ale tak jak mowilam okazalo sie, ze jestem w ciazy. Co prawda na rozwoj tej choroby to nie sa 2-3 miesiace potrzebne tylko lata... Wiec dla mnie malenstwo jest najwazniejsze teraz...
Dżaga
Fanka BB :)
Ja mialam miec konizacje robiona ale tak jak mowilam okazalo sie, ze jestem w ciazy. Co prawda na rozwoj tej choroby to nie sa 2-3 miesiace potrzebne tylko lata... Wiec dla mnie malenstwo jest najwazniejsze teraz...
ja sie badam regularnie 1 raz w roku takze dla mnie to był szok .... ale juz po wszystkim mam nadzieje
ja jeszcze w ciazy nie byłam wiec wolałam się wyleczyć i pierwsze starania w styczniu od razu były pomyślne )
gdybym miała konizacje to ok 3m należy sie wstrzymac od zabiegu z ciążą....
Pannacota
Hej dziewczyny, gratuluję nowym zafasolkowanym mi się chce spać cały czas, czasem mam mdłości i mam wyostrzony węch. Papierosy rzuciłam jak tylko zobaczyłam na teście dwie kreseczki, czyli nie palę od 31 stycznia, a wciąż mnie ciągnie. Do ginekologa już jutrooo
Kamcia2810
Pannacota ja też jutro idę do gina Jestem ciekawa co tym razem mi powie, na poprzednim USG widziałam serduszko mojego malucha. Oby tym razem miał normalny rozmiar- mam nadzieję, że dużo urósł
Hej dziewczyny, gratuluję nowym zafasolkowanym mi się chce spać cały czas, czasem mam mdłości i mam wyostrzony węch. Papierosy rzuciłam jak tylko zobaczyłam na teście dwie kreseczki, czyli nie palę od 31 stycznia, a wciąż mnie ciągnie. Do ginekologa już jutrooo
Ja jeszcze mdłości nie mam, ale ten węch... aż mi się śmiać chce - wszystko tak intensywnie mi pachnie. Czuje, że za chwile to się skończy i zamiast pachnieć zacznie, wiadomo co....
A ja na pierwszą wizytę 14 lutego. W Walentynki ..... fajnie się złożyło:-)
reklama
nnatalie04
A ja mam mdłości (nie jakieś mocne) ale już od soboty. Moja rodzina od soboty ma apetyt na smażone czyli frytki jakies dewolaje i kotlety a mi już na sama myśl o tym robi się niedobrze...i aż mnie odrzuca od tego jedzenia...