reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

Witajcie Kochane. dlugo mnie nie było- najpierw święta potem zjazd na uczelni, nie jestem juz w stanie nadrobić wszystkiego , ale moze chociaż część ? :-) Jeśli chodzi o moderatora Deli ja nie mam nic przeciw ;-)

reklama
Dzien doberek:)

Martoocha, Pannacota, Kamcia, Beatka oraz Rajani!!! KCIUKI TRZYMAM MOCNO MOCNO!!!!

Doczytalam Was troszke weekndowo:)

U nas pogoda sie zdupczyla;/ nawet snieg przed chwilą pruszył- ale dzis ma padać deszcz....A ja się wmiasto wybieram- umówilam sie kolezanką na ploty i chcialam męzulkowi jakieś koszulki pokupować.

Wiecie ja już chyba zakończyłam etap pierowszotrymestrowych dolegliwosci- czuje sie super- mdlosci nie mam od 2 tygodni, czuje sie pelna energii, jakos tak sie sobie pdobam...brzuch mi wylaz wiec jak paw dumna chodze...chyba weszłam w ten okres 2 trymestru gdzie ponoc ciezarne czuja sie najlepiej i najpiekniej:p

Deli- jak juz pisalam na privu ja jestem jaknajbardziej ZA!

wczoraj wyjełam z siebie gluta- przezroczysty galaretopwaty glut(jestem obrzydliwa przepraszam) i sie tak zastanawiam czy to moj glut czy moze pozostałosć po męzu???

die_perle no ja właśnie wczoraj miałam ten sam problem...tylko mój był kremowy i zwisał sobie na jakieś 10cm...Napisałam o tym w wątku o samopoczuciu w pierwszym trymestrze. Wydaje mi się, że w może Twoim przypadku być to "mąż", ale zależy kiedy było bara bara:)
My w tym samym wieku ciążowym, a mi objawy nie chcą tak definitywnie odpuścić. Aczkolwiek wydaje mi się, że ładniej wyglądam niż wcześniej.

Wrocław dzisiaj również pochmurny, a już tak się wczoraj cieszyłam. Widziałam w prognozie, że ma padać cały tydzień:(

KCIUKI ZACIŚNIĘTE za dzisiejsze wizyty.

Ostatnia edycja:
Takhisis mi sie zdaje ze to "mąż" glut było poranny a gimnatsyka artystyczna w przestrzeni sypialnianej nocna....a ze od 3 miesiecy to byla pierwsza nasza gimnastyka to i "gluta" było więciej niz ustawa przewiduje chyba:p
Ja wsumie to milama male objawy lekkie wieczorne mdlosci jeden pawik, i senna szybciej sie robilam- a tak raczej podobnie jak wpierwszej ciazy prawie bezobjawowo....
najbardziej sie ciesze ze niewymiotowalam bo u mnie wymioty byly by bardzo niepozadane i juz na stepie dostalam leki przeciwwymiotne zeby jednak zatrzymac je jesli by sie pojawily- na szczescie sie nie pojawily:p

wiecie co chodzi za mna dzisiaj Burger King....taki Whooper.....i chyba dzis pojde i zezrem i frytki i cola...no jak nic!

reklama
Hej!

Deli - super super:)) Jak najbardziej jestem za!
Malta - ja ten kierunek skończyłam dwa lata temu. Studiowałam w Krakowie na UP. A Ty?
die perle i takhisis - kilka dni temu pisałam właśnie o tym samym . Na papierze toaletowym znalazłam jakiegoś obleśnego "glutka" Żółto-brązowo-kremowo nie wiem co jeszcze... kiedyś już też to miałam.. mówiłam lekarzowi o tym wtedy i kazał mi się nie przejmować.
U mnie objawów zero, totalnie nic. Na początku wymiotowałam kilka razy,ale teraz... Czuje się bardzo dobrze. jedynie bolą mnie plecy na dole,przy pupie - od kilku dni...

Trzymam kciuki za wizyty dziewczynki!
Ktoś się wybiera na warsztaty do Katowic jutro?:)

Do góry