reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

reklama
Dziewczyny pisałam do administratorki mogę zostać moderatorem i przy okazji rozbić kilka rzeczy dzięki temu np połączyć wątki i takie tak. Czy wyrażacie zgodę bym została moderatorem watku paździerikówek??

Jestem za:)

Martocha, Pannacota, Kamcia...kciuki za jutrzejsze wizyty mocno zaciśnięte.

Dziewczyny...czy Wy wszystkie czujecie się już dobrze i kwitnąco? Ja już zaczęłam się dołować moim samopoczuciem. Niby od świąt nie zwymiotowałam,ale nie ma dnia żeby mnie nie zemdliło...z reguły mdli mnie więcej niż połowę dnia. DO tego ciągle mi się odbija i mam refluks. Zmęczenie nie tak duże jak na początku, ale mimo wszystko duże. Nie pytam o ból piersi, bo w porównaniu z resztą objawów ten akurat mogę znosić i jest najmniej przeszkadzający w codziennym życiu.

Bosmanka na szczęście jak zrobie cośnie tak jako moderator (jak nim zostanę) to zawsze wszystko idzie odkręcić.

Dziewczyny życzę samych pięknych wizyt.

Takhisis ja czuje się na pewno lepiej, ale jeszcze nie w 100%. Na pewno mdłości przeszły dziś już wcale nie miałam. Niestety zgaga została i z tego co wiem będzie już do końca ciąży. No trudno może w końcu się z nią zaprzyjaźnię.

hey dziewczyny... a mnie jutro czeka wizya u lekarza jak nie w szpitalu... wyszedł mi wrzód...i to jeszcze między pośladkami...wczoraj troszke bolało ale dzisiaj to na dup...nie mogę usiąść...masakra...

Dzień dobry w ten deszczowy dzień :-(.
Oliwia w przedszkolu, a ja wcinam śniadanko :-). Wczoraj cieszyłam się ze słoneczka, a dziś deszczowo i szaro. Może jutro bedzie lepiej?!

Dziewczyny te co jeszcze nie odpowiedziały wyślę PW, bo wiadomość odnośnie moderatora, bo wiadomość na forum się zagubi znając życie. Te które odpowiedziały dziękuje i postaram się nie wysyłać jeszcze raz :).

Może śledzika jeszcze zjem?

reklama
Do góry