reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

Melduje sie. Przyjeli mnie do szpitala juz na oddziale i o dziwo szybkie usg i dzidzie widzialam. Nie mierza w cm tylko na wage ma 100g i odpowiada 14 tygodniowi. Czekam na dalsze badania ale nie zgodze sie na pobranie wycinka ani zadna inna ingerencje. Juz mam dosyc szpitala...

reklama
Rajani kciukasy za wizytę w szpitalu !!!

Oraz dla wszystkich dziewczyn które mają dzisiaj wizyty kciukasy zaciśnięte !!!

deli
pisałam już na privie ale powtórzę tu jeszcze raz jestem ZA :-)

die perle, Takhisis, pietrucha ja też już kilka razy miałam takiego gluta na bieliźnie albo papierze.

U mnie z objawów ciążowych prawie żadnego nie ma i troszkę się martwię tzn. nieraz ciągnie mnie na wymioty jak przebieram kupę synka np. dzisiaj na dzień dobry ale umie to pohamować i się obywa bez przytulania z muszlą.

nula mam nadzieję ze szybko pozbędziesz się opryszczki.

Wczoraj byliśmy oglądać mieszkanie i było straszliwe przeraziłam się, może i było w nim pomieszczeń ale schody strome że się zabić można ogród brzydki itd. więc nadal szukamy mieszkania jeszcze mamy 2 mies do wyprowadzki może coś się normalnego znajdzie.

Dzisiaj znowu pospałam bo do 8 chociaż pewnie mogła bym dłużej no ale Maciuś zadecydował że koniec spania.

U mnie dzisiaj troszeczkę pochmurno i kropi deszcz buuuu.

Rajani dobrze ze sie odezwałas- kciuki zacisniete!!!!! bedzie dobrze

Żabcia- jak ja sobie przypomnie jak sie ponad 2 lata temu przeprowadzalismy z poslki do niemeic...szukanie mieszkania online- pierwsze wizyty w tych mieszkaniach- roznej masci- to mi slabo.....narazie sie z mojego mieszkanka nie ruszam o nie!

Rajani super, ze się odezwałaś. Trzymaj się

Dziewczyny nawet nei mówcie mi o przeprowadce. Ja jeszcze mam kartony nierozpakowane. Na szcęście mieszkanie duże i mi nie przeszkadzają :-)

Żabcia u mnie dziennie pobudka o 7:30

nula popieram dodatkową tabelę w naszej liście.
Ja jak pisałam pracę magisterską, to zeszło mi o pół roku dłużej, ale to dlatego, że w ogóle nie miałam materiałów po polsku i prawie całą bibliografię musiałam sprowadzać i tłumaczyć z angielskiego, niemieckiego i chińskiego. Ale tak to jest jak człowiek sobie wybiera temat, którym się nikt w Polsce nie zajmuje.

die_perle ja od samego początku biorę Pharmaton Maturelle, tam jest w składzie i jod i kwas foliowy, ale także witamina C, B3, E, B6, B1, B2, Prowitamina A, Biotyna, witamina D, B12, a także żelazo, cynk, magnez, miedź, selen, molibden i chrom.

[FONT=&quot]Rajani przytulam. Nie martw się, wszystko będzie dobrze.[/FONT]

Takhisis u nas tez mozna sie umawiac na wizytacje spzitali - znaczy odzialów połozniczych- no ale taka zorganizowana akcja jest fajna bo na bierząco mozesz sobie porownac oddzialy, i napewno jeszcze będą odbywaja sie co o 3-4 miesiace w Hannoverze a oprocz tego odzialy poloznicze maja tytaj tzw dni otwarte raz w miesiacu:) takze sie nie martwie- ale wolalm zwoiedzc spzitale niz siedziec we wspolnocie koscielnej caly bozy albo niebozy dzien:p
Tak samo w Belgii juz sie zapisalam. W ten weekend sa tez targi dla ciezarnych, mamy i dziecka. Zamierzam sie wybrac w sobote.
Pozatym umowilam sie tez na "zwiedzanie" zlobka. Bo niestety im wczesniej tym lepiej.
Witaminy kazal brac tylko w pierwszym trymestrze i jak mi sie opakowanie skonczy(zeszla sobota) to mam wiecej nie brac.
Po poludniu mam powtorke z genetycznego i znowu nie moge sie w pracy skupic. Na szczescie moge sie urwac po lanczyku.

Ostatnia edycja:
A i bylam wczoraj na tych warsztatach moda na brzuszek i szczerze nie polecilabym ich. 4 godziny siedzenia i nic pozytecznego sie nie dowiedzialam.

reklama
Do góry