Melduje sie. Przyjeli mnie do szpitala juz na oddziale i o dziwo szybkie usg i dzidzie widzialam. Nie mierza w cm tylko na wage ma 100g i odpowiada 14 tygodniowi. Czekam na dalsze badania ale nie zgodze sie na pobranie wycinka ani zadna inna ingerencje. Juz mam dosyc szpitala...
reklama
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
Rajani kciukasy za wizytę w szpitalu !!!
Oraz dla wszystkich dziewczyn które mają dzisiaj wizyty kciukasy zaciśnięte !!!
deli pisałam już na privie ale powtórzę tu jeszcze raz jestem ZA :-)
die perle, Takhisis, pietrucha ja też już kilka razy miałam takiego gluta na bieliźnie albo papierze.
U mnie z objawów ciążowych prawie żadnego nie ma i troszkę się martwię tzn. nieraz ciągnie mnie na wymioty jak przebieram kupę synka np. dzisiaj na dzień dobry ale umie to pohamować i się obywa bez przytulania z muszlą.
nula mam nadzieję ze szybko pozbędziesz się opryszczki.
Wczoraj byliśmy oglądać mieszkanie i było straszliwe przeraziłam się, może i było w nim pomieszczeń ale schody strome że się zabić można ogród brzydki itd. więc nadal szukamy mieszkania jeszcze mamy 2 mies do wyprowadzki może coś się normalnego znajdzie.
Dzisiaj znowu pospałam bo do 8 chociaż pewnie mogła bym dłużej no ale Maciuś zadecydował że koniec spania.
U mnie dzisiaj troszeczkę pochmurno i kropi deszcz buuuu.
Oraz dla wszystkich dziewczyn które mają dzisiaj wizyty kciukasy zaciśnięte !!!
deli pisałam już na privie ale powtórzę tu jeszcze raz jestem ZA :-)
die perle, Takhisis, pietrucha ja też już kilka razy miałam takiego gluta na bieliźnie albo papierze.
U mnie z objawów ciążowych prawie żadnego nie ma i troszkę się martwię tzn. nieraz ciągnie mnie na wymioty jak przebieram kupę synka np. dzisiaj na dzień dobry ale umie to pohamować i się obywa bez przytulania z muszlą.
nula mam nadzieję ze szybko pozbędziesz się opryszczki.
Wczoraj byliśmy oglądać mieszkanie i było straszliwe przeraziłam się, może i było w nim pomieszczeń ale schody strome że się zabić można ogród brzydki itd. więc nadal szukamy mieszkania jeszcze mamy 2 mies do wyprowadzki może coś się normalnego znajdzie.
Dzisiaj znowu pospałam bo do 8 chociaż pewnie mogła bym dłużej no ale Maciuś zadecydował że koniec spania.
U mnie dzisiaj troszeczkę pochmurno i kropi deszcz buuuu.
die_perle
Fanka BB :)
Rajani dobrze ze sie odezwałas- kciuki zacisniete!!!!! bedzie dobrze
Żabcia- jak ja sobie przypomnie jak sie ponad 2 lata temu przeprowadzalismy z poslki do niemeic...szukanie mieszkania online- pierwsze wizyty w tych mieszkaniach- roznej masci- to mi slabo.....narazie sie z mojego mieszkanka nie ruszam o nie!
Żabcia- jak ja sobie przypomnie jak sie ponad 2 lata temu przeprowadzalismy z poslki do niemeic...szukanie mieszkania online- pierwsze wizyty w tych mieszkaniach- roznej masci- to mi slabo.....narazie sie z mojego mieszkanka nie ruszam o nie!
Rajani super, ze się odezwałaś. Trzymaj się
Dziewczyny nawet nei mówcie mi o przeprowadce. Ja jeszcze mam kartony nierozpakowane. Na szcęście mieszkanie duże i mi nie przeszkadzają :-)
Żabcia u mnie dziennie pobudka o 7:30
Dziewczyny nawet nei mówcie mi o przeprowadce. Ja jeszcze mam kartony nierozpakowane. Na szcęście mieszkanie duże i mi nie przeszkadzają :-)
Żabcia u mnie dziennie pobudka o 7:30
Antiope
Fanka BB :)
nula popieram dodatkową tabelę w naszej liście.
Ja jak pisałam pracę magisterską, to zeszło mi o pół roku dłużej, ale to dlatego, że w ogóle nie miałam materiałów po polsku i prawie całą bibliografię musiałam sprowadzać i tłumaczyć z angielskiego, niemieckiego i chińskiego. Ale tak to jest jak człowiek sobie wybiera temat, którym się nikt w Polsce nie zajmuje.
die_perle ja od samego początku biorę Pharmaton Maturelle, tam jest w składzie i jod i kwas foliowy, ale także witamina C, B3, E, B6, B1, B2, Prowitamina A, Biotyna, witamina D, B12, a także żelazo, cynk, magnez, miedź, selen, molibden i chrom.
[FONT="]Rajani przytulam. Nie martw się, wszystko będzie dobrze.[/FONT]
Ja jak pisałam pracę magisterską, to zeszło mi o pół roku dłużej, ale to dlatego, że w ogóle nie miałam materiałów po polsku i prawie całą bibliografię musiałam sprowadzać i tłumaczyć z angielskiego, niemieckiego i chińskiego. Ale tak to jest jak człowiek sobie wybiera temat, którym się nikt w Polsce nie zajmuje.
die_perle ja od samego początku biorę Pharmaton Maturelle, tam jest w składzie i jod i kwas foliowy, ale także witamina C, B3, E, B6, B1, B2, Prowitamina A, Biotyna, witamina D, B12, a także żelazo, cynk, magnez, miedź, selen, molibden i chrom.
[FONT="]Rajani przytulam. Nie martw się, wszystko będzie dobrze.[/FONT]
Paulinek
Styczniowe mamy'08
Tak samo w Belgii juz sie zapisalam. W ten weekend sa tez targi dla ciezarnych, mamy i dziecka. Zamierzam sie wybrac w sobote.Takhisis u nas tez mozna sie umawiac na wizytacje spzitali - znaczy odzialów połozniczych- no ale taka zorganizowana akcja jest fajna bo na bierząco mozesz sobie porownac oddzialy, i napewno jeszcze będą odbywaja sie co o 3-4 miesiace w Hannoverze a oprocz tego odzialy poloznicze maja tytaj tzw dni otwarte raz w miesiacutakze sie nie martwie- ale wolalm zwoiedzc spzitale niz siedziec we wspolnocie koscielnej caly bozy albo niebozy dzien
![]()
Pozatym umowilam sie tez na "zwiedzanie" zlobka. Bo niestety im wczesniej tym lepiej.
Witaminy kazal brac tylko w pierwszym trymestrze i jak mi sie opakowanie skonczy(zeszla sobota) to mam wiecej nie brac.
Po poludniu mam powtorke z genetycznego i znowu nie moge sie w pracy skupic. Na szczescie moge sie urwac po lanczyku.
Ostatnia edycja:
reklama