reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

założyłam prywatne ... jeśli któraś z Was nie dostała zaproszenia to przepraszam i proszę się upomnieć :)

reklama
Ja jednak zdecydowałam sie zrobic bete ale dopiero w poniedziałek bo łącznie z dniem dzisiejszym cały weekend mam egzaminy tak wiec trzymajcie kciuki za mnie dziewczyny jeśli mogę prosić :-)

Jeśli chodzi o wyprawkę to nie mogę się już doczekać kiedy zacznę ją kompletować:D
Niestety lekarz skutecznie ochłodził moje emocje (ciąża jest za mała i nie wiadomo czy będzie dobrze), więc poczekam do 2 trymestru i dopiero w tedy zacznę powoli się rozglądać za wszystkim :)

kurcze tylko jak? musiałabym chyba zgłosić się na pogotowie bo do lekarza ide dopiero w piętek
Jak najbardziej kochana masz prawo jechać na pogotowie... Jeśli jest to tylko różowy sluz bardziej podejrzewalabym jakaś infekcje bo martwić mogłabys sie zacząć jeśli byłby to sluz z krwią. Ale dla świętego spokoju oczywiscie możesz zgłosić sie na pogotowie i Cie przyjmna. I spokojnie bo nerwy szkodzą bardziej niz cokolwiek innego:*

nnatalie kciuki zaciśnięte

z tą grupą wszystko fajnie tylko ona się nie wyświetla jak forum więc ciężko będzie się połapać :(

hej ... jak to grupa zamknęta ??? JUŻ ?? Jeszcze większość październikówek nie wie, że jest w ciąży ! Ja jutro testuję a termin jesli bym była w ciązy to 20 październik-do 30 daleko więc chyba za wczesnie z ta grupa :/ tzn ja tak uwazam bo jesli chcecie to mozecie wykluczyc reszte ... a szkoda myslalam, ze bedzie duzo pazdziernikówek

reklama
Hej dziewczynki :) ja już w domku i jak zaczęłam się kręcić po mieszkanku to natrafiłam na test ciążowy i sobie go zrobiłam :) jeszcze nigdy nie widzialam tak grubych kresek :) dziś mam w planach do końca wieczora leniuchować, a jutro wybieram się na zakupy i wstąpie do dziecięcego :)

Do góry