reklama
nnatalie04
Fanka BB :)
Ja jednak zdecydowałam sie zrobic bete ale dopiero w poniedziałek bo łącznie z dniem dzisiejszym cały weekend mam egzaminy tak wiec trzymajcie kciuki za mnie dziewczyny jeśli mogę prosić :-)
Kamcia2810
Jeśli chodzi o wyprawkę to nie mogę się już doczekać kiedy zacznę ją kompletować
Niestety lekarz skutecznie ochłodził moje emocje (ciąża jest za mała i nie wiadomo czy będzie dobrze), więc poczekam do 2 trymestru i dopiero w tedy zacznę powoli się rozglądać za wszystkim
Niestety lekarz skutecznie ochłodził moje emocje (ciąża jest za mała i nie wiadomo czy będzie dobrze), więc poczekam do 2 trymestru i dopiero w tedy zacznę powoli się rozglądać za wszystkim
nnatalie04
Jak najbardziej kochana masz prawo jechać na pogotowie... Jeśli jest to tylko różowy sluz bardziej podejrzewalabym jakaś infekcje bo martwić mogłabys sie zacząć jeśli byłby to sluz z krwią. Ale dla świętego spokoju oczywiscie możesz zgłosić sie na pogotowie i Cie przyjmna. I spokojnie bo nerwy szkodzą bardziej niz cokolwiek innego:*kurcze tylko jak? musiałabym chyba zgłosić się na pogotowie bo do lekarza ide dopiero w piętek
madziarena
Mamusia Amelki
hej ... jak to grupa zamknęta ??? JUŻ ?? Jeszcze większość październikówek nie wie, że jest w ciąży ! Ja jutro testuję a termin jesli bym była w ciązy to 20 październik-do 30 daleko więc chyba za wczesnie z ta grupa :/ tzn ja tak uwazam bo jesli chcecie to mozecie wykluczyc reszte ... a szkoda myslalam, ze bedzie duzo pazdziernikówek
reklama
Hej dziewczynki ja już w domku i jak zaczęłam się kręcić po mieszkanku to natrafiłam na test ciążowy i sobie go zrobiłam jeszcze nigdy nie widzialam tak grubych kresek dziś mam w planach do końca wieczora leniuchować, a jutro wybieram się na zakupy i wstąpie do dziecięcego