Hej dziewczyny, ja mialam troche stresu wczoraj bo zaczelam plamic, taka brunatna krew leciala, nie bylo przy tym zadnych boli i zdarzylo sie to tez w ostatniej ciazy. Myslalam ze do 12 tygodnia nie dowiem sie czy wszystko ok z moim malenstwem i w sumie pogodzilam sie z ta mysla ale na dzis mialam umowione usg. Krwawienie ustalo wczoraj po kilku godzinach i tylko modlilam sie zeby wszystko bylo dobrze. Na szczescie jest serduszko, bilo jak dzwon, ciaza troche mlodsza niz z om, pewnie termin wypadnie na 1 Pazdziernika, mam nadzieje ze nie przeskoczy na Wrzesien!!! mala ma 2,5mm. Malusia, ale narazie wszystko tak jak powinno byc. Jest miedzy 6 a 7 tygodniem Takze troche ulzylo, mam zamiar duuuuuzo odpoczac w weekend.
Pozdrowki
Kochana odpoczynek jest najwazniejszy bo wiele zalezy od wlasnie pierwszego trymestru. Sama odpoczywam tyle ile moge bo nie chce zeby sie powtorzyla sytuacja z przed roku i tak jak juz pisalam siedze jak na szpilkach do poniedzialku bo chcialabym zobaczyc juz mala kuleczke z serduszkiem i mam taka nadzieje, ze tak sie stanie.
Odpoczywaj kochana :*