reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

Cześć dziewczynki
I ja do Was dołączam:) termin na 10 października. Jestem w 3 ciąży ale 0 dzieci:( mam nadzieje że teraz los się do mnie uśmiechnie...We wtorek miałam wizytę ale był tylko pęcherzyk ok 6mm. Kolejna wizyta 18.02:)

reklama
Dżaga ja też mam termin na ok. 10X :) witamy :)
Avensis a jak to jest, Ty chyba kończysz teraz szósty tydzień i zaczynasz siódmy? Słyszałam, że ginekolodzy zaokrąglają. Tak jak ja mam 5tc1d to w zaokrągleniu podobno 6tc.
Nula rozumiem Cię doskonale :) ja ostatnio byłam w triumph ale nie znalazłam nic o moim rozmiarze. Bardzo rzadko robią biustonosze o pełnej rozmiarówce (czyli od 60 w obwodzie do kk miseczki). Chyba, że Freya, Panache itp :)

tc - tygodnie skończone :) a d - to już dni kolejnego tygodnia ... czyli jak masz np 5tc 1d to jest zaczęty 6 tydzien :)

Cześć dziewczynki
I ja do Was dołączam:) termin na 10 października. Jestem w 3 ciąży ale 0 dzieci:( mam nadzieje że teraz los się do mnie uśmiechnie...We wtorek miałam wizytę ale był tylko pęcherzyk ok 6mm. Kolejna wizyta 18.02:)

trzymam kciuki aby tym razem się udało !!!! :)

Cześć dziewczynki

Moja to tez 3 ciaza i sytuacja jak u Ciebie... wizyte mam w poniedzialek o 9 rano u lekarza i mam wielka nadzieje, ze zobacze juz maluszka ktory we mnie jest i ze bedzie wszystko dobrze...

A z objawow to mam bolace piersi jedynie, siusiu nie latam co 5 minut :p, czasem pobolewa mnie podbrzusze i plecki a poza tym nic :crazy:

oj ale się rozpisałyście :-)
witaaka, Rajani życzę powodzenia i nudnej oraz spokojnej ciąży i oczywiście witamy u nas :)

Moja to tez 3 ciaza i sytuacja jak u Ciebie... wizyte mam w poniedzialek o 9 rano u lekarza i mam wielka nadzieje, ze zobacze juz maluszka ktory we mnie jest i ze bedzie wszystko dobrze...
Witajcie dziewczyny;) ja jestem po jednej ciazy i 0dzieci;( czekam z niecierpliwością na 18az pójdę na wizytę i zobacze swoje malenstwo zdrowiutkie...

Ale się rozpisałyście od wczoraj :) Zrobiłam wczoraj bete, generalnie ukuła mnie 5 razy bo nie mogła żyły znaleźć aż w końcu pobrała z nadgarstka zostawiając mi wielkiego siniaka ;l ale czego się nie robi... Jak przyszłam po wynik to pani pytała mi się czy ma być czy nie, ja mówie że ma być, ma bardzo być :D jak mi powiedziała, że jest to się tak poryczałam, że wynik musiała mi przeczytać :D 838.5 według ich tabelki wynik przekracza troche 3-4 tydz i wchodzi na 4-5. Ale jestem szczęśliwa :))) w niedziele albo w poniedziałek powtórzę :)

reklama
wikaata,Dżaga,Rajani--> witajcie i życzę Wam nudnej ciąży:tak:

To w takim razie z dobrych wiadomości, to taka, że zaczynam 7 tydzień :-)
13 idę podglądnąć Juniora:-D

Do góry