reklama
Dżaga
Fanka BB :)
Dżaga ja też mam termin na ok. 10X witamy
Avensis a jak to jest, Ty chyba kończysz teraz szósty tydzień i zaczynasz siódmy? Słyszałam, że ginekolodzy zaokrąglają. Tak jak ja mam 5tc1d to w zaokrągleniu podobno 6tc.
Nula rozumiem Cię doskonale ja ostatnio byłam w triumph ale nie znalazłam nic o moim rozmiarze. Bardzo rzadko robią biustonosze o pełnej rozmiarówce (czyli od 60 w obwodzie do kk miseczki). Chyba, że Freya, Panache itp
tc - tygodnie skończone a d - to już dni kolejnego tygodnia ... czyli jak masz np 5tc 1d to jest zaczęty 6 tydzien
Dżaga
Cześć dziewczynki
I ja do Was dołączam termin na 10 października. Jestem w 3 ciąży ale 0 dzieci mam nadzieje że teraz los się do mnie uśmiechnie...We wtorek miałam wizytę ale był tylko pęcherzyk ok 6mm. Kolejna wizyta 18.02
trzymam kciuki aby tym razem się udało !!!!
Cześć dziewczynki
I ja do Was dołączam termin na 10 października. Jestem w 3 ciąży ale 0 dzieci mam nadzieje że teraz los się do mnie uśmiechnie...We wtorek miałam wizytę ale był tylko pęcherzyk ok 6mm. Kolejna wizyta 18.02
Moja to tez 3 ciaza i sytuacja jak u Ciebie... wizyte mam w poniedzialek o 9 rano u lekarza i mam wielka nadzieje, ze zobacze juz maluszka ktory we mnie jest i ze bedzie wszystko dobrze...
nnatalie04
Witajcie dziewczyny ja jestem po jednej ciazy i 0dzieci;( czekam z niecierpliwością na 18az pójdę na wizytę i zobacze swoje malenstwo zdrowiutkie...Moja to tez 3 ciaza i sytuacja jak u Ciebie... wizyte mam w poniedzialek o 9 rano u lekarza i mam wielka nadzieje, ze zobacze juz maluszka ktory we mnie jest i ze bedzie wszystko dobrze...
toyka19
Zaciekawiona BB
Ale się rozpisałyście od wczoraj Zrobiłam wczoraj bete, generalnie ukuła mnie 5 razy bo nie mogła żyły znaleźć aż w końcu pobrała z nadgarstka zostawiając mi wielkiego siniaka ;l ale czego się nie robi... Jak przyszłam po wynik to pani pytała mi się czy ma być czy nie, ja mówie że ma być, ma bardzo być jak mi powiedziała, że jest to się tak poryczałam, że wynik musiała mi przeczytać 838.5 według ich tabelki wynik przekracza troche 3-4 tydz i wchodzi na 4-5. Ale jestem szczęśliwa )) w niedziele albo w poniedziałek powtórzę
Kamcia2810
Chwila w której widzi się pozytywny wynik jest niesamowita!!! Totalna euforia
reklama
A
avensis
Gość
wikaata,Dżaga,Rajani--> witajcie i życzę Wam nudnej ciąży
To w takim razie z dobrych wiadomości, to taka, że zaczynam 7 tydzień :-)
13 idę podglądnąć Juniora
To w takim razie z dobrych wiadomości, to taka, że zaczynam 7 tydzień :-)
13 idę podglądnąć Juniora