reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

ja nie robiłam bety, 4 pozytywne testy mi wyszły ... do tego czuje ze jestem w ciazy .. z dnia na dzien coraz bardziej intensywne objawy ;] także czekam do wizyty 14.02 aby zobaczyc serduszko :)

moja ciąża napewno nie bedzie nudna przy ponad 2 letnim dziecku :p

reklama
kurcze dziewczyny powiedzcie czy miałyście coś takiego: właśnie wróciłam z toalety i zobaczyłam na papierze taki lekko różowy śluz, bardzo się wystraszyłam, że coś jest nie tak... proszę pomóżcie, wizytę u lekarza mam dopiero za tydzień

kurcze tylko jak? musiałabym chyba zgłosić się na pogotowie bo do lekarza ide dopiero w piętek

hej :)

u mnie mdłości,bolące cycki i sennosc ;) czyli wsio ok

witam nowe dziewczyny i gratuluję :)

nulka skocz lepiej na pogotowie, niech Cię zbadają. Myślę,że to nic poważnego,ale może dostaniesz luteinę i będziesz spokojniejsza :)

co do zamkniętego forum, to może tutaj można utworzyć taki ring??? byłoby fajnie,bo kiedyś już miałam przykrą sytuację przez "znajomą" która wszystkim pokazywała co pisałam na forum. Znalazła mnie przez przypadek :/

hmmm ja to mam swojego lekarza jak coś się dzieje to zawsze bez problemu mnie przyjmuje ..
więc może faktycznie warto pojechac do przychodni ewentualnie na ostry dyżur - napewno nie wolno tego zlekcewazyc

Ale się rozpisałyście od wczoraj :) Zrobiłam wczoraj bete, generalnie ukuła mnie 5 razy bo nie mogła żyły znaleźć aż w końcu pobrała z nadgarstka zostawiając mi wielkiego siniaka ;l ale czego się nie robi... Jak przyszłam po wynik to pani pytała mi się czy ma być czy nie, ja mówie że ma być, ma bardzo być :D jak mi powiedziała, że jest to się tak poryczałam, że wynik musiała mi przeczytać :D 838.5 według ich tabelki wynik przekracza troche 3-4 tydz i wchodzi na 4-5. Ale jestem szczęśliwa :))) w niedziele albo w poniedziałek powtórzę :)

Toyka czyli dobrze Ci wyszło bo jesteś w 4tc i jutro go kończysz i zaczynasz 5tc ;)

nula--> pędź na pogotowie, lepiej dmuchać na zimne, chociaż na pewno wszystko jest OK:tak:

lussia--> też mam taką "perłę" w pracy (to ta od czosnku dzisiejszego), która przez długi czas śledziła mnie na innym forum, więc też optuję za zamkniętym wątkiem:tak:

Nula moze zadzwoń do swojego lekarza? Ja w pierwszej ciazy kilka razy plamilam, teraz nasze narządy kobiece są bardzo mocno ukrwione i łatwo o jakieś urazy.

Ktoras z dziewczyn pisała o metalicznym posmaku w ustach moze oznaczać brak żelaza, lepiej zrobic badania i lub brać kompleksowe witaminy dla ciężarnych.
Witam nowe ciężarówki, wszystkim wam życzę nudnych kolejnych miesiecy, trzymam kciuki aby wszystkie w październiku zobaczymy swoje maluszki.
Kiedy będziecie robic wyprawke? Ja nie moge sie powstrzymać i ciagle cos oglądam, chciałabym juz moc na spokojnie kupić cos. A moze na wątku z terminami wpiszemy jeszcze nasze przeczucia odnośnie płci naszych skarbów, fajnie bedzie wiedzieć czy nas intuicja nie zawiodła :)

reklama
Do góry