reklama
beatka:)
Zaciekawiona BB
nula1988 ja mam 5tc1dz
nnatalie04
Fanka BB :)
toyka dokładnie tak jak powiedziała koleżanka poczekaj na wizytę min do tego 6tyg bo w tedy lekarz bedzie coś widzieć...ja jak sie umawialysmy to umowilam sie na 7tc bo moj gin powiedział ze bedzie juz ładnie bobo widać w poprzedniej ciazy byłam w 5tc i był tylko pecherzyk wiec teraz staram sie cierpliwie wytrwac do 7tc
Witajcie ja juz ostatni dzien na zesłaniu i jutro wracam do domku co do bólu brzucha to mnie czasami zaboli wieczorem, po męczącym dniu... ewidentnie widać, że dzidziuś mówi mi, żebym zwolniła i odpoczęła. Zawsze staram się słuchać siebie i jak poleże to od razu mi przechodzi.
W sumie też się zastanawiam nad zrobieniem jeszcze jednego badania beta HCG, ale to już w sobotę zrobię.
Miłego dnia życzę !
W sumie też się zastanawiam nad zrobieniem jeszcze jednego badania beta HCG, ale to już w sobotę zrobię.
Miłego dnia życzę !
Z tymi bulami brzucha to się dziewczyny nie martwcie. Ja z Kubusiem w ciąży też mnie mocno bolał i to nawet gdzieś do 8-9 tygodnia.Lekarka m
Coś mi ucięło wiadomość. Mnie bolał brzuch i z pierwszym dzieckiem i teraz też. Pamiętam że wtedy lekarka m
reklama