reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

reklama
beatko ale masz fajnie że już możesz być spokojna :) teraz niech bobas rosnie :) Kożystaj z L4 i odpoczywaj !

A czy jest tu ktoś jeszcze kto nie ma stałej pracy tak jak ja?? bo ja dorabiam sobie tylko dając korepetycje i pracując na czarno w przedszkolu jako nauczycielka angielskiego...

natalia ja jestem w takiej samej sytuacji jak Ty, tzn nie pracuje nigdzie, obecnie czegoś szukam. Miałam umowę do końca roku i mi jej nie przedłużyli... niestety w ciążę zaszłam dopiero w styczniu. Także póki co ani l4, ani macierzyński ani nic.
beatka
a powiedz mi jak z serduszkiem w tym 6 tygodniu?

Beatka super zdjęcie, najważniejsze, że wszystko w porządku :)

ja dopiero jutro będe dzwoniła, żeby umówić się na wizytę ale jest jeszcze tak wcześnie że pewnie nic nie zobaczę :(

Ja mam pracę stałą na szczęśie za to mój mąż szuka intensywnie pracy ;)

Serduszko zaczyna być widoczne od 6tc więc u Beatki i u mnie to jeszcze kwestia tygodnia chociaż znam przypadki gdzie było dopiero od 7tc

ciekawe jak będzie u mnie... będąc na wizycie będę wtedy w 6t6d... może akurat usłyszę już :-)

reklama
natalia ja jestem w takiej samej sytuacji jak Ty, tzn nie pracuje nigdzie, obecnie czegoś szukam. Miałam umowę do końca roku i mi jej nie przedłużyli... niestety w ciążę zaszłam dopiero w styczniu. Także póki co ani l4, ani macierzyński ani nic.
beatka
a powiedz mi jak z serduszkiem w tym 6 tygodniu?

Narazie było widać praktycznie sam pęcherzyk...serduszka jeszcze nie było...

Do góry