reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

reklama
beatko ale masz fajnie że już możesz być spokojna :) teraz niech bobas rosnie :) Kożystaj z L4 i odpoczywaj !

A czy jest tu ktoś jeszcze kto nie ma stałej pracy tak jak ja?? bo ja dorabiam sobie tylko dając korepetycje i pracując na czarno w przedszkolu jako nauczycielka angielskiego...

natalia ja jestem w takiej samej sytuacji jak Ty, tzn nie pracuje nigdzie, obecnie czegoś szukam. Miałam umowę do końca roku i mi jej nie przedłużyli... niestety w ciążę zaszłam dopiero w styczniu. Także póki co ani l4, ani macierzyński ani nic.
beatka
a powiedz mi jak z serduszkiem w tym 6 tygodniu?

Beatka super zdjęcie, najważniejsze, że wszystko w porządku :)

ja dopiero jutro będe dzwoniła, żeby umówić się na wizytę ale jest jeszcze tak wcześnie że pewnie nic nie zobaczę :(

Ja mam pracę stałą na szczęśie za to mój mąż szuka intensywnie pracy ;)

Serduszko zaczyna być widoczne od 6tc więc u Beatki i u mnie to jeszcze kwestia tygodnia chociaż znam przypadki gdzie było dopiero od 7tc

ciekawe jak będzie u mnie... będąc na wizycie będę wtedy w 6t6d... może akurat usłyszę już :-)

reklama
natalia ja jestem w takiej samej sytuacji jak Ty, tzn nie pracuje nigdzie, obecnie czegoś szukam. Miałam umowę do końca roku i mi jej nie przedłużyli... niestety w ciążę zaszłam dopiero w styczniu. Także póki co ani l4, ani macierzyński ani nic.
beatka
a powiedz mi jak z serduszkiem w tym 6 tygodniu?

Narazie było widać praktycznie sam pęcherzyk...serduszka jeszcze nie było...

Do góry