reklama
nnatalie04
Fanka BB :)
A ja po ostatniej stracie boje sie iść na bete bo boje sie ze pokaże mi ze jest kiepski przyrost wole poczekać do wizyty u gina...
Witajcie
Ostatni okres mialam 1 stycznia tego roku, wiec nastepny powinnam dosac 1 lutego. Jakos kolo 20 stycznia cos mnie tknelo zeby zrobic test i zobaczyc czy nie ma dzidziusia, zrobilam 3 testy ktore wyszly negatywnie, az wczoraj gdy okres juz mi sie spoznial 6 dni zrobilam kolejny i wyszly dwie mocne kreseczki
Dodam fakt, ze bardzo mnie bola piersi, czasem mnie zemdli ale rzadko i kawa strasznie mi smierdzi, az moj A sie ze mnie smieje
W poniedzialek 11 lutego mam wizyte u lekarza ktora i tak dawno mialam ustalona wiec mam nadzieje, ze uda sie cos malego zobaczyc
Ostatni okres mialam 1 stycznia tego roku, wiec nastepny powinnam dosac 1 lutego. Jakos kolo 20 stycznia cos mnie tknelo zeby zrobic test i zobaczyc czy nie ma dzidziusia, zrobilam 3 testy ktore wyszly negatywnie, az wczoraj gdy okres juz mi sie spoznial 6 dni zrobilam kolejny i wyszly dwie mocne kreseczki
Dodam fakt, ze bardzo mnie bola piersi, czasem mnie zemdli ale rzadko i kawa strasznie mi smierdzi, az moj A sie ze mnie smieje
W poniedzialek 11 lutego mam wizyte u lekarza ktora i tak dawno mialam ustalona wiec mam nadzieje, ze uda sie cos malego zobaczyc
Ostatnia edycja:
Coś mi ucięło wiadomość. Mnie bolał brzuch i z pierwszym dzieckiem i teraz też. Pamiętam że wtedy lekarka m
Co Ci ta lekarka powiedziała, bo mnie dzis boli brzuch :/ wiem że najlepszym rozwiązaniem byłoby położyć sie i odpocząć, ale mam ostatni dzien taki szalony i od jutra juz zwalniam.
Ja dzisiaj cały dzień ziewałam, a pączki miały jakoś wyjątkowo intensywny zapach
A poza tym to nie mam apetytu i odrzuca mnie od słodyczy, które do niedawna pochłaniałam garściami
A poza tym to nie mam apetytu i odrzuca mnie od słodyczy, które do niedawna pochłaniałam garściami
Ciężko mi pisać bo mi ucina i poza tym nie widze w forum polskich liter.coś mi się tam pozmieniało i tylko jakieś znaczki widze.
Lekarka mnie wtedy z tym brzuchem uspokoiła że to już taka natura i niestety pobolewa. Mnie już brzuch przestał za to zaczął kręgosłup momentami. W poprzedniej ciąży ok 25 tygodnia miałam aż atak kolki nerkowej i trafiłam do szpitala,p
reklama
wrrrrrr