reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

Toyka po 48h aby zobaczyć czy dobrze przyrasta

Pannacota wszystko jest ok, zrób dl świętego spokoju :)

Jak się dziś czujecie moje drogie? Mnie co jakiś czas muli :D

reklama
A ja po ostatniej stracie boje sie iść na bete bo boje sie ze pokaże mi ze jest kiepski przyrost wole poczekać do wizyty u gina...

Witajcie :)

Ostatni okres mialam 1 stycznia tego roku, wiec nastepny powinnam dosac 1 lutego. Jakos kolo 20 stycznia cos mnie tknelo zeby zrobic test i zobaczyc czy nie ma dzidziusia, zrobilam 3 testy ktore wyszly negatywnie, az wczoraj gdy okres juz mi sie spoznial 6 dni zrobilam kolejny i wyszly dwie mocne kreseczki :)

Dodam fakt, ze bardzo mnie bola piersi, czasem mnie zemdli ale rzadko i kawa strasznie mi smierdzi, az moj A sie ze mnie smieje :D

W poniedzialek 11 lutego mam wizyte u lekarza ktora i tak dawno mialam ustalona wiec mam nadzieje, ze uda sie cos malego zobaczyc :)

Ostatnia edycja:
Coś mi ucięło wiadomość. Mnie bolał brzuch i z pierwszym dzieckiem i teraz też. Pamiętam że wtedy lekarka m

Co Ci ta lekarka powiedziała, bo mnie dzis boli brzuch :/ wiem że najlepszym rozwiązaniem byłoby położyć sie i odpocząć, ale mam ostatni dzien taki szalony i od jutra juz zwalniam.

Ja dzisiaj cały dzień ziewałam, a pączki miały jakoś wyjątkowo intensywny zapach ;)

A poza tym to nie mam apetytu i odrzuca mnie od słodyczy, które do niedawna pochłaniałam garściami ;)

mnie też niestety brzuch pobolewa i mnie to troszkę martwi, oprócz tego mam taki dziwny metaliczny smak w ustach... oszczędzam się i odpoczywam i nie wiem czemu te bóle brzucha są... jeszcze do 15 lutego muszę jakoś wytrzymać

szyszunia teraz wszystko ładnie widać :) może uda Ci się napisać co powiedziała Ci lekarka?

Lekarka mnie wtedy z tym brzuchem uspokoiła że to już taka natura i niestety pobolewa. Mnie już brzuch przestał za to zaczął kręgosłup momentami. W poprzedniej ciąży ok 25 tygodnia miałam aż atak kolki nerkowej i trafiłam do szpitala,p

reklama
Do góry