reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

BOŻE skleroza multi pleks!!!! zapomnialam na śmierć ,że dzis zebranie wszkole u mojej córki...jezzzzzzzzzuuuuuuuuuuuuuuuuuuu dobrze ze na 18 to jeszcze zdąże...no ale jak mi to mogło wypaść z głowy w ogóle!!!!!

reklama
Dziś w pracy byłam i nie dam rady was nadganiać. Strasznie dużo piszecie.
W pracy ledwo wytrzymałam. Z rana biegałam do łazienki, a do tego cały czas mnie muliło.
Nie wiem ile dam radę, ale jeszcze jutro posprzątam stare papierki i mam nadzieje, że koniec, a potem mogę się L4 :-).

Natali trzymaj się na pewno wszystko będzie dobrze. Najważniejsze, ze fasolki rosną i mają się dobrze.

Idę czytać :-).

Ostatnia edycja:
natali Kochana trzymajcie się tam w tym szpitalu :) nie stresuj się choć wiem, że to trudne ale skoro po usg jest dobrze to tego się musisz trzymać! Dawaj koniecznie znać co i jak? najlepiej by było żeby Twój lekarz Cię zobaczył

Moje drogie, juz myślałam ze nic mnie w polskim szpitalu nie zaskoczy a tu prosze...Przychodzi ordynator i zamiast zapytać jak sie czuje i wgl to z pretensjami ze w niedziele wyszłam teraz wrocilam , nie minęło dwa tyg i nie dostaną za mnie pieniędzy... I za to beda mnie jak najdłużej tu trzymać ...

Nnatalie do końca I trymestru już bliżej niż dalej, więc będzie wszystko dobrze, dzieciaczki widać że się rozwijają :) ciesze się, że nie lekceważysz plamień i idziesz od razu do lekarza, tak powinno być, mój lekarz wczoraj mi powiedział, że jeśli jest plamienie, ciemniejszy śluz, boli brzuch - cokolwiek to od razu mam brać kartę ciąży ze sobą i jechać do szpitala gdzie on przyjmuje.

Ten ordynator to jakiś czop chyba, pewnie w złym humorze to musi na kogoś ponarzekać, standard...
odpoczywaj, buziaki :)

natali olać tego ordynatora! nie przejmuj się nim kompletnie! teraz Ty i Maleństwa jesteście najważniejsi! i o tym pamiętaj! a co z Twoim lekarzem prowadzącym? on może przyjmuje w tym szpitalu? dzwoniłaś do niego?

dzemo najlepsze jest to ze powinien miec sam do siebie pretensje bo to on zdecydował o moim wyjściu... Ja nie wyszłam sama na swoje zadanie wiec niech mnie pocaluje w 4litery... Tylko jeszcze denerwuje mnie... Jakaś porażka.

nula
Dzwoniłam ale teraz moj lekarz ma wizyty wiec mam jeszcze raz zadzwonic po 20. I moze od niego dowiem sie czegoś konkretnego. W szpitalu chyba bedzie w sobote wiec z nim w tedy pogadam

Ostatnia edycja:
natalie olej tego buca... jak ma problem ze sobą to niech się wali za przeproszeniem. Ty robisz tak jak mówią lekarze - miałaś wyjść, wyszłaś. Coś się dzieje - przyjechałaś od razu. Więc nie stresuj się, dzieciaczki jeszcze dadzą Ci popalić :) Głowa do góry kochana, na idiotów czasami nie ma słów... :*

reklama
Do góry