reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

MartOocha, ja wlasnie weszlam, zeby napisac identyczny post, nawet zgadza sie ze przez 3 tygodnie prawie codzienne wymioty a od 3 dni praktycznie nawet bez mdlosci :szok:

Ale popatrzylam juz wlasnie co inne dziewczyny pisza w necie i to jednak normalne. Czasem objawy podobno potrafia tez wrocic np. po 2 tygodniach. Mnie psychicznie ratuje to, ze przy dotyku dalej mocno mnie bola piersi... Ale moja nastepna wizyta dopiero za 3 tygodnie :-(
Niezły zbieg okoliczności :) troszkę się pocieszyłam..może rzeczywiście te objawy trochę w kratkę są..wszystko zależy od stężenia progesteronu, itp. Co do cycków-to mnie bolą/czuje ze sa ociężałe/ wieczorami.. a tak do sutki mam bardzo wrażliwe przez cały czas.
Może też te najgorsze objawy powoli będą zanikać..w końcu rozpoczęłyśmy już 10 tydzień:-p
Mam ogromną nadzieję,że w ten najbliższy poniedziałek zobaczę zdrowiutkiego mojego maluszka-wtedy na pewno się uspokoję..

reklama
MartOocha, kiedy mialas poprzednie usg? Na pewno teraz w poniedzialek bedzie dobrze :tak: to zapytaj swojego gina od razu za nas 2 o te objawy w kratke ;-)

Ostatnia edycja:
jasne! Ja miałam 4 marca wizytę. Mam troszkę częściej wizyty niż inne dziewczyny, bo jestem po dwóch poronieniach :-( (tak naprawdę to po jednym-ciąża obumarła w 8 tyg..., drugie to była ciąża pozamaciczna).Więc schizy ja będę mieć zawsze..Dlatego też ginek pozwala mi na wizyty co 2 tyg (przynajmniej do 13 tyg:-p), bo potem może dać mi kopa w dupę i nie wpuści do szpitala:sorry2:

Paulinek współczuję choroby synka.
MartOocha nic dziwnego, że się stresujesz. Ale teraz będzie dobrze. Trzymam kciuki.

Dziewczyny nie martwcie się zanikiem wymiotów, bo już kończymy I trymestr i miały prawo się skończyć. Ja miałam czasem mdłości, ale nie wymiotowałam. Tak nagle poziom HCG nie spada, nawet jak tfu tfu coś byłoby nie tak, a to on jest odpowiedzialny za wymioty. Po 9 tyg HCG spada więc to całkowicie normalne. Hmm skan mi nie działa, kombinuję jak wkleić fotę. Dziewczyny wiecie, że 9 tydzień jest już zaliczany do 3 miesiąca??? Wchodzimy w trzeci miesiąc, super :)

Zazdroszczę spotkania :) wypijcie za nasze zdrowie soczek czy tam colę :)
Ja wczoraj przez swoje obżarstwo nie mogłam zasnąć. Pizza jednak ciężkostrawna jest. Piłam miętkę i oglądałam filmy dom 3 rano :)

wow do 3 rano.. ja ledwo do 22/23 wytrzymuje ;] ale moze przez to ze o 6 wstaje czy do pracy czy w weekend razem z dzieckiem :baffled:

Kochane ja znowu w szpitalu ;(;(;( poszłam do łazienki i na papierze został czerwoni brązowy sluz:/ badanie i usg juz miałam... Dzieciaczki żyją i sie ruszają... Ost złe chyba zmierzyli bo przed tydz nie mogły urosnac prawie 2cm !! Narazie leze grzecznie i odpoczywam ... 3majcie kciuki za nas!

3 rano ?????no to fest...ja już miewam odloty o 20:30 ;/ a wstaje o 8:00 .... najczęściej o 21 pochrapuje już radośnie.............

wygińcie mnie po kalafior bo sie zbieram i wybieram jak sójka za morze

Natalie mocno zaciskam kciuki za WAS!!!! dobrze ze maluszką nic nie jest- zdiagnozowali przyczyne plamień???

reklama
Do góry