reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

nnatalie trzymam kciuki. Najważniejsze, że maleństwa żyją i już się Tobą zajmują.

Ja też strasznie dużo śpię. Kładę się o 22 i wstaję 8-10

A mnie właśnie zaczęła głowa boleć, buuu

reklama
Natalie trzymaj się! Mogliby zdiagnozować skąd te krwawienia czy z szyjki czy z nadżerki. Bo skoro z dzidziami ok to pewnie nic od nich :) odpoczywaj sobie i leż grzecznie :) daj znać jak się czegoś dowiesz :)

Kochane ja znowu w szpitalu ;(;(;( poszłam do łazienki i na papierze został czerwoni brązowy sluz:/ badanie i usg juz miałam... Dzieciaczki żyją i sie ruszają... Ost złe chyba zmierzyli bo przed tydz nie mogły urosnac prawie 2cm !! Narazie leze grzecznie i odpoczywam ... 3majcie kciuki za nas!

Bidulko..no tak właśnie czasami jest z tymi ciażami bliźniaczymi..ale pamiętaj że na koniec będziesz mieć PODWÓJNĄ nagrodę!:tak:. Super że dzieciaczki duże- teraz odpoczywaj i niech tam naprawią co mają naprawić..ważne że jesteś pod obserwacją..

nnatalie trzymam kciuki. Leż jak każą i wszystko będzie dobrze.

Pannacota, Kamcia gratuluję ruchliwych fasolinek! :-)

Co do sushi to ja uwielbiam. Gdyby było tańsze, to mogłabym jeść na śniadanie, obiad i kolację. Mmmmmmmmm pychaaaa!!! Teraz w ciąży nie potrafię odpuścić. Jem tylko z pieczoną krewetką, bo łososia staram się mało.

Witajcie.Pisze z pracy bo o dziwo mam tu internet :-) Przeczytalam,ze nnatalie jest w szpitalu. Trzymam kciuki za wasza trojeczke.Oby to nie bylo nic powaznego.
U mnie mdlosci mniejsze,ale mam tylko wybrane jedzenie,bo wiele potraw mi nie smakuje :-\ Ktoras pisala o pizzy....Ale mi sie zamarzyla taka domowa pizza....
Moje szkraby tez chore.To znaczy oboje zakatarzeni.Dobrze,ze M jest w domu to troche sie nimi zaopiekuje.A swoja droga jaki to los moze byc przewrotny..To on zawsze pracowal,a ja siedzialam w domu.A teraz po wypadku on jest na chorobowym i siedzi w domu a ja pracuje ;-) Przynajmniej przekona sie,ze praca na pelen etat z dzieciakami to nie taka prosta sprawa ;-)
Jutro musze isc do przychodni porobic badania.Cos czuje,ze hemoglobina mi znowu spadla.
Milego dnia kobietki

Natalie leż, odpoczywaj i myśl o swoich zdrowych dwóch kruszynkach. Będzie dobrze.
Ja po obiedzie pstrąg i frytki. Tak mnie wzięło, że strugałam z ziemniaków.

reklama
natalie trzymaj sie !! napewno bedzie dobrze...

a ja taka zadowolona ze imbir działa cuda na mdłosci a teraz 2 razy ledwo zdarzyłam do łazienki dobiec :( drozdzowka z makiem jednak nie posmakowała dzidziusiowi :(

Do góry