reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

Witam po chwilowej nieobecności no ale nie miałam neta bo byłam 3 dni u teściów.
U mnie coś chyba zaczynają się pojawiać lekkie mdłości dzisiaj jest mi tak nie dobrze teraz na wieczór że masakra.
No i te zaparcia mnie dobijają straszliwie się z nimi męczę jem jabłka piję i nic jak były tak są muszę chyba iść po coś do apteki.

reklama
nnatalie wiem, że może wynudzisz się w tym szpitalu jak mops, ale przynajmniej bezpiecznie dotrwasz do kolejnego tymestru. W tym czasie na pewno znajdą przyczynę plamień i ją wyeliminują. Podchodź do wszystkiego na spokojnie. Jak ordynator krzyczy, to jego problem, nie Twój.

Dziewczyny ale macie tępo nie idzie nadgonić tematów :tak: widzę,że mdłości i zaparcia dopadają coraz więcej z nas. Mi na zaparcia pomaga laxinat ale biore go tylko co trzy dni lyzeczka bo ostrożnie trzeba z takimi rzeczami . Natomiast o mdłościach powiedziała mojemu lekarzowi dziś i wypisał mi czopki nazywają się Torecon czy cos ciężko go rozczytać a jeszcze nie wykupiłam recepty bo poczekam kilka dni zanim zacznę stosować bo spróbuję załagodzić je innymi sposobami. I te czopki stosuje się rano raz dziennie i mówił,że mdłości mijają,być może to dobry sposob na lepsze samopoczucie :-)

dziewczyny ja już mam odlot....20:11 a ja zasypiam na siedząo masakra- poczytam chwile Młodej Hobbita i ide spac...suseł ze mnie:p

Ja juz po rozmowie z moim lekarzem prowadzącym;) powiedział ze mam sie nie stresowac bo przy ciazy blizniaczej moze sie tak babrac do 16tygodjia nawet. Mówi ze jako ze nie oplacam sie szpitalowi długo mnie nie potrzymia i w pon mam byc u niego na wizycie. A jak nie to w sobote sie z nim spotkam na oddziale i powiedział ze pogadamy sobie;)
trochę mnie ta rozmowa z nim uspokoiła.

Ostatnia edycja:
Dzien dobry kochane i dzien dobry do waszych fasolek:)
dziś kolejny dzien w szpitalu mam nadzieje ze dzis nikt mnie nie wkurzy tu... Czekam na obchod (o ile bedzie;))
dzis od rana wpadlam na to ze wrzesień to jest chyba szczęśliwy miesiac dla mnie i mojego partnera:) oboje urodzilismy sie we wrześniu, spotkaliśmy sie po raz pierwszy na wakacjach we wrześniu i teraz najprawdopodobniej nasze dzieciaczki beda z wrzesnia(jeśli bedzie tak jak mowia wszyscy i nie doczekam 40tyg ) ;)

reklama
hej ho :)
Habemus PAPAM :)) nawet sypatycznie wygląda :) choć nikt nie dorówna naszemu ukochanemu JP II :)
Natalie - będzie dobrze :) opoczywaj i zbieraj siły na zajmowanie się maluszkami we wrześniu/październiku :)
Ogólnie dziś mróz mróz mróz a miała wiosna przyjść :( byłam rano pobrać krew do badań na toxo, hiv itp potem małą do p-la zawiozłam i teraz siedzę w pracy i odliczam godziny do konca ;) jeszcze jutro i weekend ;)
co takie pustki ?? Jak tam wizyty dzisiaj ??

Do góry