reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

Witajcie.
Dziś mój M znów mi na śniadanie kupił drożdżówkę z serem, on mnie chyba chce jeszcze bardziej utuczyć
embarrassed.gif
Niech już się skończą jego nocki, bo w spodnie nie wejdę.
eek.gif

Natalii
ponoć tak jest, że bliźniaki się wcześniej rodzą.

reklama
Hej dziewczynki!
Ale mam dobry humor, bo miałam dziś takie ładne sny. Śniła mi się moja dzidzia w 2 odsłonach. Pomimo, że do tej pory czułam, że to chłopiec, to w obu wydaniach była dziewczynką. Najpierw niemowlakiem, którego karmiłam, a ona przysypiała przy tym i musiałam ją budzić miziając po policzku. A w drugim wydaniu była starsza, miała 2-3 latka i karmiłyśmy ją z moją mamą jajkiem. Miała ciemne włoski (tak jak ja i mój D) i niebieskie oczy (jak mój D). :-)

Sony ale Ty to masz dobrze z tym M drożdżóweczka z rana mmm ja na razie mogę sobie pomarzyć o takim czymś.

Mój syn dzisiaj tak kombinował że wleciał za łóżko i ma cały łuk brwiowy spuchnięty darł się nieziemsko bidulek, teraz leży z samochodzikiem a mnie pobolewa podbrzusze od noszenia klocuszka.

Nadal odliczam dni do wtorku do powrotu do UK do mężulka to był pierwszy i ostatni samotny wyjazd bez M.

Korci mnie czy w poniedziałek nie iść jeszcze do gina zobaczyć Okruszka jak rośnie.

dziendoberek:)

Jak juz pisalam na podwątku o badaniach...pogoda sie zdupczyla u nas...zimno buro i ponuro...za 2 dni jedzimy do Polski na ferie świąteczne:) z czegom rada:)

Natalie - kochana super ze masz wsparcie swojego lekarza prowadzącego- a burakami się nie przejmoj...człowiek ze wsi wyjdzie ale wieś w człowieku zawsze zostanie ;/ (nie pije do pochodzenia:p)

Sony ja dzis tez zjadlam na słodko- co u mnie dziwne:p no ale...

Antiopku ja Ciebie prosze Ty tutaj nie pisz takich wzruszających rzeczy bo zaś łzy miałam w oczach! piękny sen!...mi dla odmiany znowu śnił sie erotyczny..masakra ;/ jakas zboczycielka ze mnie...

Hej, a ja mam dzisiaj jakieś lekkie brązowe plamienia... zostaje więc w łóżku i mam nadzieję,że to tylko chwilowe... Oczywiście się stresuję....:sad:

Madziarena ja w sumie sobie nie dodaje- licze dokladnie tydzien plus dni :)

Pietrucha ja tez milam takie podbrudzanie- nawet nie plamienie- ale to tez moze byc wynik powiekszajacej sie macicy- ja teraz zaczelam odczuwac czasami taki lekki jakby bol - jakby na miesiaczke- bardzo delikatny i krostkotrwaly-i to chyba wlasnie macica rosnie - bo teraz jakos ma ten intensywny okres powiekszania sie! ale wiesz co- ja bym profilaktycznie zadzwonila do swojego lekarza powiedziala co i jak- ja tak zawsze robie.

reklama
Ja od tygodnia mam bardzo dziwny ból z prawej strony podbrzusza i myślałam, że to prawy jajnik mnie kuje. Na wizycie lekarz pomimo rozpoczynającego się 12 tyg. zrobił mi USG dopochwowe i dokładnie mnie pooglądał i stwierdził, że wszystko jest ok. Powiedział, że to więzadła zaczynają się rozluźniać i to powoduje nieprzyjemny ból. Mam brać nospe forte, ale ja jestem totalnym przeciwnikiem leków i jakoś to wszystko wytrzymuje.

Do góry