reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

reklama
DZIENDOBRY;]no
piekna wiosna sloneczka supr!!!! ale bedzie dzis spacerek:]

mlody cos marudzi ja zaraz herbatke robie i tzreba sie zabarc za porzadki w kuchni:] potem spacerek i obiadek dzis makaron z warzywami na patelni;] milego dnia dziewczynki;]

witam
dziewczynki nie dam rady Was nadrobić ... nie było mnie na necie cały weekend a teraz już w pracy. Życzę miłego dnia i udanych wizyt !

Cześć,

mnie też nie było cały weekend ciężko Was nadrobić :( a ja już w pracy

nudności nadal męcza i wymioty choć w domu dużo lepiej sie czuje niz jak dojezdzam do pracy i w samej pracy ;]

cześć dziewczyny :) faktycznie przez weekend spooooro się tego nazbierało :) my wczoraj byliśmy w ikei i kupiłam sobie extra wanienkę :) za całe 19,99 :) miłego dnia życzę i czekam na relacje z wizyt u lekarza. Moja dopiero w przyszłym tygodniu...

Witam nowe przyszłe mamy :)

Miałam nie pisać i nie psuć weekendu. Może to zabrzmi egoistycznie ale potrzebuje wsparcia bo strach jest ogromny przed jutrzejszym dniem.
Wczoraj dostałam krwawienia. Rano poszłam pod prysznic a gdy z pod niego wyszłam się zaczeło, poprostu jak z jakiejś rany krew kapała kropla po kropli. Pojechaliśmy z A. od razu na pogotowie miałam USG ale zarodek jest za mały i nie widac serduszka widać też było ciałkozółte czy jakoś tak powiem szczerze że mało kontaktowałam co lekarze mówią bo byłam tak zestresowana. Niestety nie powiedzieli że nie dają mi 100% pewnośći że zarodek bedzie się rozwijał. Zrobili mi jeszcze raz badania krwi beta HCG czy się zwiękasza. Kazali mi leżeć plackiem i nic nie robić więc to robię ale strasznie się denerwuję. Jutro jadę na kontrolę. Wiem że nerwy nie pomogą i nieczego nie zmienią ;/
Trzymajcie kciuki za jutro, jutro napiszę czy nadal będę w gronie Październikowych Mam.

bedzie dobrze! krwawienia i plamienia moga ale nie musza oznaczac cos zlego - przeszlam obie sytuacje. teraz plamilam i krew w moczu, wizyta na izbie przyjec i u swojego lekarza i dostalam duphaston i przeszlo, czyli poki co ok. U ciebie tez pewnie tak jest:))))mysl pozytywnie!

Dzień dobry,
Ja znów zdycham w łóżku. Strasznie mi niedobrze. Małą tylko rano odprowadziłam do przedszkola i leżę.
Też byłam za tym by za szybko nie mówić, ale samo wyszło. Wiedzą rodzice, siostra i bardzo bliska koleżanka.

aleksiel
powodzenia przy prawku

kate daj znać co u ciebie

nula ja też mam wizytę za tydzień

deli też się nie możesz doczekać tak jak ja wizyty? mnie nie męczą żadne mdłości ani wymioty i zastanawiam się czy to dobrze... tylko ostatnio mam jakiś zmienny humor, nawet mój mąż zauważył :) u mnie też wiedzą najbliższe koleżanki i rodzina praktycznie cała bo moja mamusia musiała się wygadać. Choć była zaskoczona to bardzo się cieszy, że zostanie babcią.

reklama
Cześć dziewczynki
pochwale sie , że pierwsze ciążowe rzyganko za mną . . . mdliło mnie cały weekend a dzis nastapilo apogeum :)

kate - trzymam kciuki, daj znac co u Ciebie !!!

Pozdrawiam z pracy (dzisiaj sie chyba szybciej zwolnie do domu)

Do góry