reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

reklama
monia ja zrobiłam test w urodziny i okazało się, że mam najlepszy prezent.
aniusia wejdź w ustawienia i tam jest edytuj podpis i adres suwaczka wklejasz w okienko z podpisem

monia witam :-)

vvanka Witam :-) co ja bym dała, by mdłości choć na chwilkę ustąpiły

Kate88 Trzymaj się i pisz co tylko ci na wątrobie leży. Dla pocieszenia u mnie początki w 1 ciąży były też kiepskie, a malusia zdrowa się urodziła.
aniusia ustawienia, sygnatura i tam wstawiasz co chcesz :-)

Ja się zastanawiałam nad tym, żeby powiedzieć całej rodzince podczas roczku naszego malucha, który będziemy uroczyście świętować w pierwszy dzień Wielkanocy. No ale M musiał się koniecznie pochwalić naszej przyjaciółce (która jest chrzestną syna i sama jest w ciąży z terminem na lipiec - obiecałam jej pożyczkę tego i owego, a teraz to będzie trochę ciężko), naszym zaprzyjaźnionym sąsiadom, potem koledze jednemu i drugiemu się pochwalił (normalnie małżonka nie poznaję - w pierwszej ciąży ja miałam tę radochę, a teraz role się odwróciły ;-):-D), więc też powiedziałam mamie (i dziadkowi, skoro pod jednym dachem mieszkamy), a dziś powiedzieliśmy teściom - no i teściowa oczywiście zaraz musiała zadzwonić do rodzinki M z Poznania z radosną nowiną :wściekła/y:
No i już nie zrobimy niespodzianki cioteczkom i babci M, która ma 91 lat.
Mojej rodzince, która za granicą siedzi przed świętami się nie chwalę.

vilandra a ja myślałam, że u mnie dużo osób wie...:-)
monia w tą stronę testy się nie mylą :-)

reklama
Dobry wieczor Babeczki!

Ladne rzeczy czlowieka nie ma 2 dni a tu 15 stron do nadrobienia!

Witam nowe mamusie!

Kate - glowa do gory! bedzie dobrze, martwieniem sie nie pomozesz dzidzi a zaszkodzic mozesz! Bedzie ok!

Fifronka- wspolczuje mdlosci! Ja tez mam pierwszego pawika zaliczonego. Jednak nawet sie z niego ciesze, bo przeczytalam, ze swiadczy to o wysokim poziomie hormonow! Na mdlosci polecam imbir i migdaly :)

Z sytuacjami z Zusem niestety Wam nie pomoge, gdyz na szczescie wyjechalam z Polski zanim musialam sie z jakimikolwiek instytucjami panstwowymi uzerac. Jedynie na rozweselenie polecam kliknac na link: Owoc żywota Twojego je zus – Demotywatory.pl

Myslalam ze tylko ja mam zachcianki piwne ale pocieszylyscie mnie ze nie tylko mnie to dotyczy! Popijam od czasu do czasu Bavarie piwko 0 % alkkoholu :) odkrylam tez wino bezalkoholowe, doskonale aby zamaskowac fakt nie picia alkoholu wsrod znajomych, bo jeszcze nie chcemy sie zdradzac z przyczynami :) zakazany owoc - ten najlepiej smakuje! Mi nocami sni sie ser polesniowy- ktorego w ciazy nie powinno sie jesc! :/

Paulina 1984 przykro mi z powodu Twojego Aniolka, trzymam kciukasy za dobre wyniki :)

Kamea- polecam sterylizacje! Nasz kocur jest bezjajeczny i klopot z glowy! Troche tylko mu sie przytylo po zabiegu ale problem z glowy :)

Takhisis- tak jak dziewcyny pisza, limit nieszczesc wyczerpany! Teraz bedzie juz lepiej! Dbaj o siebie, jak ci bedzie ciezko to jestesmy tu aby Cie "wysluchac"!!!

U mnie fajny weekend, sobota porzadki, rosolek i relaksujacy wieczor przed telewizorem a dzis aktywnie. Zabralismy bratanice do Zoo :) bylo troche sloneczka i spedzilismy mily dzien na swiezym powietrzu. Jutro do roboty :( w czwartek mamy przenosic archiwum do innego budynku, nie mam zamiaru dzwigac ciezkich pudel- musze cos nasciemniac szefowej. We wtorek mam pierwsza jazde na prawo jazdy- robilam kurs w pl kilka lat temu i podchodzilam 3 razy do egzaminu bez powodzenia. Musze spiac sie i zdac zanim dzidzius sie pojawi.

Milego wieczora pozdrawiam

Do góry