Hej. Dziewczyny czy mogę się dołączyć do wątku ? Również będę mamą październikową. Dwie kreseczki ujrzałam 19.02. wizytę mam 6. 03 o godzinie 19.
reklama
aaa_aniusia
Zaciekawiona BB
monia01:] ja rowniez ujarzalam wtedy dwie kreseczki:]
skad ejstes ile masz lat to pierwsze dzieciatka opowiedz cos o sobie:]
no i wiatmy cie tutaj!!!
skad ejstes ile masz lat to pierwsze dzieciatka opowiedz cos o sobie:]
no i wiatmy cie tutaj!!!
Witam kochane Jestem w 2 miesiącu, dokładnie 7tyg i 7 dni dzis Termin mam na 14.10 Pozdrawiam wszystkie ciężarówki październikowe i życzę dużo siły Mi jest ona bardzo potrzebna, gdyż mdłości męczą mnie już od tygodnia, na szczęście na trochę w ciągu dnia ustępują więc wtedy mogę odetchnąć, a tak pozatym to wiadomo, piersi oraz ciągłe czucie w podbrzuszu naszej małej kochanej fasolki
Paulinek
Styczniowe mamy'08
Hejak, Witam nowe mamy pazdziernikowe:-) Spokojnych 9 miesiecy!
Podczytuje troche co tu piszecie o Zusie, ubezpieczeniach itp, o czym nie mam bladego pojecie bo mnie to zwyczajnie nie dotyczy, ale nadziwic sie nie moge jak mozna (a moze trzeba?) kombinowac.
Podczytuje troche co tu piszecie o Zusie, ubezpieczeniach itp, o czym nie mam bladego pojecie bo mnie to zwyczajnie nie dotyczy, ale nadziwic sie nie moge jak mozna (a moze trzeba?) kombinowac.
nnatalie04
Fanka BB :)
Witajcie wszystkie nowe przyszle pazdziernikowe mamusie spokojnej ciazy wam zycze
paulinek niestety ostatnio w naszym kraju trzeba sie właśnie tak nagimnastykowac zeby dostać to co Ci sie należy:/
milej niedzieli zycze wszystkim mamusia:*
paulinek niestety ostatnio w naszym kraju trzeba sie właśnie tak nagimnastykowac zeby dostać to co Ci sie należy:/
milej niedzieli zycze wszystkim mamusia:*
Mam 25 lat, mieszkam w Hiszpanii, termin porodu mam na 25.10. To moje pierwsze dzieciątko. Ahhh i w lipcu biorę ślub. Dziewczyny jak umieścić suwaczek ?
Udalo mi się
reklama
Witam nowe przyszłe mamy
Miałam nie pisać i nie psuć weekendu. Może to zabrzmi egoistycznie ale potrzebuje wsparcia bo strach jest ogromny przed jutrzejszym dniem.
Wczoraj dostałam krwawienia. Rano poszłam pod prysznic a gdy z pod niego wyszłam się zaczeło, poprostu jak z jakiejś rany krew kapała kropla po kropli. Pojechaliśmy z A. od razu na pogotowie miałam USG ale zarodek jest za mały i nie widac serduszka widać też było ciałkozółte czy jakoś tak powiem szczerze że mało kontaktowałam co lekarze mówią bo byłam tak zestresowana. Niestety nie powiedzieli że nie dają mi 100% pewnośći że zarodek bedzie się rozwijał. Zrobili mi jeszcze raz badania krwi beta HCG czy się zwiękasza. Kazali mi leżeć plackiem i nic nie robić więc to robię ale strasznie się denerwuję. Jutro jadę na kontrolę. Wiem że nerwy nie pomogą i nieczego nie zmienią ;/
Trzymajcie kciuki za jutro, jutro napiszę czy nadal będę w gronie Październikowych Mam.
Miałam nie pisać i nie psuć weekendu. Może to zabrzmi egoistycznie ale potrzebuje wsparcia bo strach jest ogromny przed jutrzejszym dniem.
Wczoraj dostałam krwawienia. Rano poszłam pod prysznic a gdy z pod niego wyszłam się zaczeło, poprostu jak z jakiejś rany krew kapała kropla po kropli. Pojechaliśmy z A. od razu na pogotowie miałam USG ale zarodek jest za mały i nie widac serduszka widać też było ciałkozółte czy jakoś tak powiem szczerze że mało kontaktowałam co lekarze mówią bo byłam tak zestresowana. Niestety nie powiedzieli że nie dają mi 100% pewnośći że zarodek bedzie się rozwijał. Zrobili mi jeszcze raz badania krwi beta HCG czy się zwiękasza. Kazali mi leżeć plackiem i nic nie robić więc to robię ale strasznie się denerwuję. Jutro jadę na kontrolę. Wiem że nerwy nie pomogą i nieczego nie zmienią ;/
Trzymajcie kciuki za jutro, jutro napiszę czy nadal będę w gronie Październikowych Mam.