A nam Zu tylko jedną przespała jakiś tydzień temu. W dzień śpi 2 razy po ok. 40min.
Młoda Mama na początku prasowałam WSZYSTKO jak leciało, teraz prasuje pieluchy, i te rzeczy które się w praniu gniotą więc większość, ale nie wszystkie :-) Zu zjada ok 120ml co 3 godzinki, jak zje np. deserek to już po 2-óch godzinach się domaga jedzenia. Je wszystko we wszelkiej postaci, ale i waży już 8100 :-)
Dziewczyny mi to się tropiki marzą - chcieliśmy sobie z Meżem poużywać, pozwiedzać i chyba za wysoko poprzeczkę postawiliśmy, bo z Małą Zu w pełna egzotykę się nie zapuszczę, ale już jej obiecałam że kiedyś może już jak skończy 7lat zabierzemy ją do Kenii

Na razie musimy zadowolić się Karpaczem na weekend majowy
Martocha pytałam o Hexę, bo Zu miała już 3dawki podane, na ost. był z nią mój Mąż i coś mu pielegniarka wspominała, że za 6tyg. znów na szczepienie. A słyszałam, że to przeciw żółtaczce powinno być po 6miesiacu i tak jest kiedy idzie się metodą tradycyjną, no ale skoro Zu dostała już 4dawki tej szczepionki to 5 nie pozwolę jej wszczepić!!!
Akurat nie mam filmiku na tym komputerze, ale mówię - nic ciekawego - pełna olewka Matki ze strony Zu na rzecz klubu przyjaciół Myszki Miki
Za to wklejam Zu z Kapryskiem - staram się unikać takich sytuacji, ale zdarzyło się to już drugi raz - położyliśmy ją spać, byliśmy w pokoju obok, a kiedy weszliśmy do sypialni to w najlepsze z Zu spał Kapi (boję się, że kiedyś niefortunnie na nią skoczy - kot waży 7,5kg, ale czasem nie da się go upilnować

)