Hej!! Jeju ale u nas pogoda była, Nela wybawiła się na placu zabaw, Tomek pospał może z godzinę i też się trochę huśtał na moich kolanach
Tulipania nooo w końcu
Miło poznać nam Krzysia
Według mnie też wygląda na starszego niż jest, taką dorosłą buźkę ma
Karoola jakby nam za robociznę krzyknęli to byśmy byli szczęśliwi, dziś była trzecia ekipa i zobaczymy, póki co to czekamy jeszcze na wycenę ekipy co wczoraj była. Ja już sobie odpuściłam ten remont tak szczerze powiem
My też mamy podnoszone oparcie w gondoli, dziś młody na dworze leżał z uniesionym oparciem i opuszczonym daszkiem, przez jakieś 15 minut był zadowolony i później zaczął ryczeć
Fajnie że macie taką lekarkę, jak ja wczoraj powiedziałam że nie chcę szczepić w sezonie infekcyjnym to słuchać mnie nie chciała... W czwartek idziemy po papiery i zmieniamy przychodnię, mam nadzieję że nie będą robili problemów przez te szczepienia...
Aga Agi fajnie że Dominika zatrybiła że nie tylko na rączkach można usypiać
Oby tak dalej!
Powiem Ci że póki co nie boję się walki z sanepidem, na samą myśl że jacyś urzędnicy mogą mi nakazać abym synowi dała wkłuć te toksyny to aż mną telepie!! Niech wymyslą szczepionki bez aluminium, konserwantów, antybiotyków, zwierzęcego i ludzkiego dna to spoko, mogę pomysleć. Póki co nie jestem skłonna do zaszczepienia Tomka. A co do Twojej koleżanki to co się stało, musiała zaszczepić czy jakąś grzywnę kazali zapłacić??
Dziś marchewka nie zasmakowała, ale za jakiś czas może zje ze smakiem
Villandra u nas w ogóle nie jest grzane w nocy, a w dzień czasem przy mrozach, tylko w łazience bo nie ma licznika ciepła na nim, a poza tym lubimy spać w chłodku
Nela ma zimno w pokoju, bo gdzieś 17-18 stopni, ale ona tak lubi
Masz rację z tymi tabletami itp., my bardzo lubimy wspólne wycieczki, wyjścia na spacer, rower, plac zabaw... Wiadomo że Nela ogląda bajki, ale gramy z nią w memory czy układamy puzzle, bo jednak najbardziej to ona lubi się bawić z ludźmi
Mojemu to się raczej mózg nie wychładza, bo on kłaków ma od groma
Martoocha a Ty widzisz u Stelli jakieś oznaki wychodzenia zębów, ma dziąsła opuchnięte czy tylko się ślini? Ja zaglądam i nic tam nie widzę w Tomkowej paszczy
Agnes ja nawet swojego wesela nie urządziłam, mieliśmy przyjęcie po ślubie w restauracji, taki obiad dla najbliższych i było super, za nic nie zamieniłabym tego na weselicho.
Może podejdz szybciej do lekarza niech da receptę na nutramigen czy bebilon pepti, zobaczysz czy jest różnica. Szkoda żeby Dawid się męczył jeśli to chodzi o mleko.