Aga Agi ciekawe jak u nas będzie z tym sanepidem, nie mogą nakładać grzywien, mogą to robić jedynie wojewodowie, ja póki co jestem nieugięta w tym temacie. Takie nakazy są niezgodne z Konstytucją, poza tym mam prawo nie wyrazić zgody na zabieg medyczny, a szczepienie nim jest. Niby demokratyczny i wolny kraj, a tak naprawdę guzik z tej wolności mamy...
Ja dziś znowu wyletniłam dzieci na dwór, z tym że u nas 11 stopni w cieniu i pełne słońce. 6 wesel w jednym roku?? Wow, finansowo można nie wyrobić
Karoola ja wczoraj pierwszy raz dałam smoka na siłę, a od dziś uczę go smoczkowania. Trudno, ja nie mam już chęci by go tylko cyckiem uspokajać, tak go nauczyłam niestety i muszę oduczyć. Teraz śpi ze smokiem a ja mam czas dla siebie
Też się zastanawiam nad wodą, z Nelą podziałało ale jak była dużo starsza.
Tulipania widzę że Wy też mieliście taką imprezę po slubie jak i my
Według mnie było super, wcale nie żałuję skromnej imprezy
Strasznie drogą kaszę Wam poleciła :/ Ja będę młodemu podawać kleik ryżowy, kosztuje niecałe 4 zł i nie ma cukru.
Charlene a gdzie te kaszki dostać można?? Czytałam o nich, ale w nich ponoć też jest cukier (kurcze, w czym nie ma?).
Ja mam plan lecieć z kleikiem i dodawać owoce jak Ty, jak przeczytałam skład kaszek które już kupiłam to wsadziłam do paczki dla kolezanki, jej syn to je więc się nie zmarnuje.
Agnes super że nocka lepsza! A matka R. to faktycznie normalna nie jest :/ Ale to już kiedyś pisałam po jakiś tam akcjach... Powiem Ci jedno- pewnie zacznie szybko ładować w Dawida słodycze skoro masz mu mm dosładzać, masakra jakaś! Powiedz R. niech jej zwróci uwagę, bo takie bzdurne gadanie tylko nerwy Ci psuje.
Paulinek dziękuję
A na ile godzin wracasz do pracy?? Laura była już w żłobku "zapoznać" się z otoczeniem?
Agitatka i oby już nowych wysypów nie było, już się nakisiliście w domu więc niech dzieci już tylko zdrowe będą
Tomek taki kudłaty jak Nela, zresztą on jest cała Nela. Wkleję jej zdjęcia jak nie zapomnę to zobaczycie jacy są podobni.