Agnieszkaala ja zamówiłam na tym blogu
Kwas L-askorbinowy 1 kg witaminy C + GRATIS e-book "Odtruwające Działanie Witaminy C" | Akademia Witalności
jak w kroplach jest w składzie sam kwas l-askorbinowy to jest ok, ale dla Ali to za mało w razie choroby. Ja Neli jednorazowo kilkadziesiąt kropli waliłam, więc lepiej 1 kg zamówić. Można tym witaminizować koktajle, soki- poczytaj tego bloga, ja nastawiam się na zmianę stylu jedzenia, dziś chcę zrobić mleko kokosowe
Neli podaję na oko, na raz dostaje czubaty koniuszek łyżeczki, wierz mi że postawiło ją to na nogi! Mąż się śmiał że truć dziecko chcę, a teraz sam jej chętnie podaje kwaśny proszek
Oglądałam na fb bo ktoś nagrał, lekarka bombowa
Wyobraź sobie że mój M. ostatnio stwierdził że chyba jednak szczepić nie będziemy, on też czyta, nadal się boi (ja też), ale z dwojga złego to chyba lepiej nie szczepić jeszcze.
Tłumaczyłam ostatnio mamie moją decyzję, oczy jej wyszły jak zrozumiała pewne rzeczy, jak powiedziałam o powikłaniach, o składnikach. Powiedziała że jestem odpowiedzialną mamą, bo myślę co robię, że szukam wiedzy i rozważam za i przeciw
Aga Agi ja też bym wyszła na dwór, ale mój szef śpi. Tomek dostaje mm na wieczór i zjada 170 ml
Aniula nawet powiedzieliby że gorączka to nie jest przeciwwskazanie :/ Dobrze robisz, poczekaj aż obie będą zupełnie zdrowe, nie ma co ryzykować.
Ja też chcę wiosnę, nie lubię zimy, śnieg mi pasuje jedynie jak jadę na deskę. Nawet nie myslałam kiedy przejść na spacerówkę, ale w sumie jeszcze z miesiąc, dwa i trzeba będzie, bo młody już teraz prawie na styk leży w gondoli. Zobaczymy, jak zrobi sie cieplej to wyciągnę śpiwór i może jeszcze da rady powozić go w głębokim.
A propo zimy i śniegu, to moja córa jedzie w niedzielę na snowboard
Mąż dzwonił do znajomego, ma w wypożyczalni małą deskę więc jadą na stok
Fajnie mieszkać u podnóża gór