Witajcie. Troszkę was nadrobiłam, ale skrobiecie jak pracowite mrówki
_pietrucha_ nikomu w tych czasach nie jest lekko niestety
Ale trzymaj się i na pewno dacie radę, a dzieciątko urodzisz całe i zdrowe
die_perle masz rację. Tylko matka potrafi zrozumieć drugą matkę. Strach i ciągłe obawy o dzieci nie opuszczają nas żadnego dnia
La Mari mam do ciebie osobiste pytanko: planowaliście trzeciego dzidziusia? Pytam, bo jestem w podobnej sytuacji i nie ukrywam,że nas ta trzecia ciąża mega zaskoczyła...
Rajani, Panacotta ja również należę do bezrobotnych i u nas ciążko z pracą. Teraz znalazłam zaczepną pracę w sklepie u znajomej,ale ona chce mnie najpierw na staż,a ja w ciąży :/ Muszę jej chyba powiedzieć i najwyżej może porobię na zlecenie...Ale zawsze jakiś grosz wpadnie.Będę pracować dopóki będę mogła.
Paulinek trochę dziwnie z tymi badaniami. Ja chodze na NFZ i od razu wczoraj po pierwszej wizycie pani doktor wypisała mi listę badań do zrobienia (nawet na HIV!)...
aaa_aniusia ja też mam nadzieję,że będzie już wiosna
I mój mały też chce noszenia,ale staram się go za rękę prowadzać.
nnatalie04 mam nadzieję,że to plamienie to nic groźnego.
Ashlee zazdroszczę braku mdłości. Mnie tak męczą,że czasem nie mogę wytrzymać.
deli80 jak ja zrobiłam ostatnio sobie talerz spaghetti to też najadłam się, a potem zdychałam :/
vilandra8 piszesz,że z maluszkiem jest co robić, a co dopiero będzie z dwoma
U mnie jeszcze jedno dojdzie, więc chyba domowe przedszkole założę ;P
madziarena ja miaław wizytę wczoraj. Mój maluch ma 9mm i ciąża przebiega prawidłowo
Imama mnie też dzisiaj senność dopada.
Gaga P widze,że sporo przeszłaś. Życzę zdrowej i spokojnej ciąży
fifronka te zaniki pamięci i rozkojarzenie to normalne w ciąży
Ja się boję żeby czasem nie dopadły mnie latem na egzaminie magisterskim
szczęściara13 niekoniecznie musisz spodziewać się wymiotów. Ja mam silne mdłości, ale nie wymiotuję. Czuję tylko metaliczny smak w ustach non stop :/
Dorotea774 witaj potrójna mamo! I cieszę się,że nie jestem już sama jako multimama
Jest nas już 3
Dżaga u mnie też takie napady głodu i mdłości :/
Gucha86 to,że na początku spadamy z wagi to całkiem normalny objaw - prawidłowy
Co do fb czy nk - ja od jakiegoś czasu nie dodaję zdjęć dzieci, ani ważnych informacji. I też mam samych znajomych i rodzinę,ale chodzi o hakerów. Ostatnio słyszałam w radiu jak mówili, że hakerzy włamali się na twittera i wykradli ponad 100 tys. kontaktów, a na fb też próbowali, no ale chyba nieskutecznie. Lepiej jednak dmuchac na zimne.