Dzien dobry dziewczyny
Pospalam dzis do 9:30...chyba wiosna idzie....bo ja tak dlugo nie sypiam chyba ze zmiana pogody sie szykuje...moj kot tez swiruje strasznie- skacze biega fikolki robi- wariatka
Dzieki za slowa wsparcia i otuchy- pomyslam sobie ze skoro lekarka powiedziala ze jest dobrze to jest dobrze- nie moze mnie przeciez oklamywac! wiec jest dobrze i koniec!
Wiecie z ta praca ciezka sprawa- ja nie pracuje, ale moj maz ma swietna prace wiec nie mam stresu zwiazanego z pieniedzmi, niemniejdnak rozumiem ze utrata pracy i to w syt. kiedy ma przyjsc malenstwo na swiat jest napewno niekomfortowa- ale mysle ze bedzie dobrze- teraz czasy neispokojne- ale jak ktos chce pracowac to praca jest- i mysle ze Wasi mezowi zadbaja jak trzeba o rodzinke
Fifronka zdrówka dla Eluni i dla Ciebie(Was) uwazaj na się- bo masz cenny ładunek
Villa tez sie sumialam z cyckami na prodówce
kurde ja myslam ze mam duze cycki- ale Ty to juz przesadzilas
a wiecie ze u mnie cycki ani nie rosna ani nie maleja- zawsze sa takie same- nie wazne czy tyje czy chudne czy w ciazy i czy karmie? ksztalt tez sie nie zmienia- mam takie dwie kule
i lubie je...chociaz moj maz chyba bardziej
Nnatalie mnie tez nie bola cycki w ogole- na pocztaku bolay tak zboku- jakby tam gdzie wezly chlonne i sutki swedzialy- teraz juz nic- tylko sa wlasnie tak jakby pelniejsze- ale rozmiar sie nie zmienil- troszke zyl wyszlo i moze brodawki troszke wieksze sa? no ale to naprawde nieiwelkie roznice...no cycki sa tylko takie jakby twardziejsze
na dzis kolezanka na innym forum pytala co na bolace i nabrzmiale piersi i dziewczyn y polecily oklady z kapusty
ponoc najlepsze
Lussia- ja jak pracowalam w polsce mialam wliczane wszystkie premie zawsze - wiec chyba to norma ze sie je wlicza? ale mnie tez firma rozliczala bezposrednio.
Aleksiel witaj! gratulacje i bedzie dobrze!!!! tylko pozytywne myslecie tutaj mamy miec!!!
i juz zapomnialam komu jeszcze chcialam odpisac...masakra- w glowie dziury