Witam.
Nie doczytam oczywiście całości, ale przejrzałam kilka ostatnich stron, więc w rewanżu może kilka słów o sobie.
Jak widać na suwaczku, mam jednego szkraba, a ta ciąża trochę nami wstrząsnęła (choć przewidywałam taki skutek od samego początku czyli dnia, w który odstawiliśmy z M nasz rozsądek trochę na bok).
Pocieszam się, że pierwszą ciążę zniosłam całkiem dobrze, więc mam nadzieję, że i tym razem będzie podobnie.
Objawów na razie żadnych nie mam - może tylko z rąk mi wszystko leci i sutki stały się wrażliwsze (najpierw myślałam, że winien temu Rafałek, bo ostatnio cyca na potęgę - dla ścisłości, butelki ów pan nie uznaje).
Wizyta u lekarza czeka mnie dopiero po 15 marca, bo na razie lekarz na urlopie.
Życzę wszystkim spokoju - dbajcie o siebie i Wasze brzuszki. Mam nadzieję, że niedługo lepiej się poznamy, to będę bardziej personalizować. Postaram się być wierną bywalczynią :-)
Co do fb to powiem tak - zaczęłam swą obecność na bb od marcówek2012 - odkąd wpadły na założenie zamkniętej grupy na fb (całkiem niedawno), forum umarło - w dodatku afera się zrobiła, że kilka "tylko czytających" dusz się po tym fakcie ujawniło.
Myślę, że fajnie pisać tutaj - mając oczywiście świadomość, że każdy może poczytać (bo czasem ktoś o tym zapomina), a na grupy zamknięte (dedykowane, moim zdaniem, większej otwartości serca), to pora też pewnie przyjdzie ;-)
Dobrej nocy - od godziny miałam spać