reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

oczywiście ze wypoczęci:-)
dzieciaki padają po całym dniu latania, ale rodzice tez... :)
super ze wyjazd się udał

reklama
mariolcia
pojawiasz sie i znikasz:D a ja nadal nie wiem jak sie udało z tym mieszkaniem :D

asik
dziekuje, czuje sie po japońsku- jako tako. Kręgosłup mi siada, od 2 dni ledwo chodze...

Oj Ewuś Ewuś - to już zaawansowana ciąża :) Jeszcze troszeczkę. Jak tam Emi?
Mariolcia po suwaczku widzę synka Oliwiera a piszesz "dzieciaki" - pochwalisz się drugą kruszynką?

asik
mariolcia nie ma drugiego dzidzia z tego co wiem (chyba że przez czas nieobecności urodziła:p)
ja wiem że już niedługo itd, ale mała mnie nie oszczędza, a mąż ciągle gdzieś lata i jestem sama zdana na siebie :( nieraz to aż wyć sie chce...

Nabawe, mamy swoje mieszkanko, malutkie 25m.:-)
na większe na razie nie możemy sobie pozwolić, póki nie wrócę do pracy i studiów nie skończę.
dobre i takie, jest takie powiedzenie "małe, ciasne ale własne" tak to było? :)
oj, życzę dobrego humorku
asik, nie, nie mamy jedna kruszynę:-)
napisałam tak bo w weekend spotkaliśmy się z naszymi kuzynami, tez maja dzieci, siąść i pogadać spokojnie się nie da przy brykających dzieciach :)

my na weekend w domu siedzieliśmy bo pogoda brzydka:(
za to jutro tosia idzie na urodziny na plac zabaw, w sobotę na urodziny do mieszkania a za tydzień w piątek jedziemy na wesele mojego brata:)

a ja jutro mam rozmowe o pracę w jednej fiemie a w drugiej pisze test - proszę o kciuki bo się strasznie stresuje nie wspominając że w tym domu uczyć się nie da no i też odzwyczaiłam sie od nauki :D

Kasiadz trzymam kciuki:-)
wiem coś na temat nauki... :)

byliśmy na spacerku, na zakupach jest tak ciepło ze się do domu nie chce wracać :)

Kasia - to zapowiada Wam się imprezowy tydzień :) Kciuki trzymam - daj znać jak tylko będziesz miała odpowiedź.
Mariolcia - masz rację - lepsze ciasne ale własne niż u kogoś po kątach siedzieć

Do nas przyjechał brat z 5 miesięcznym dzieckiem, odzwyczaiłam się od takiego maleństwa, a Filip jest strasznie zazdrosny o swoje zabawki :D nie dałabym rady szczerze mówiąc z takimi dwoma szkrabami w domu, nie nadaję się :) Kasia - wielkie pokłony.

Ewa - wierzę że jest ciężko.

mariolcia
wróciłaś do nas na stałe :D? to gdzie teraz mieszkasz dokładnie? w mieście czy na wiosce czy jak?

asik
Kasia to ma przynajmniej pomoc w formie opiekunki, a ja to będę sama... i paznokcie obgryzam ze zmartwienia czy podołam... ale skoro jagmar dała radę to i ja chyba dam ;/?

kasia
To sobie Tosia poszaleje! Lubi być z dziećmi w towarzystwie? Oduczanie pieluchy idzie czy stoi?

dziewczyny czy wy widzicie coś złego w kupowaniu używanych ubrań w SH??

aaaa kasia
kciuki 3mam skoro chcesz, ale i tak podziwiam że tak się spieszysz do pracy skoro macierzyński masz roczny kochana! szacun :)

reklama
Nabawe, mam nadzieje ze na stałe, mamy teraz internet u siebie więc zawsze mogę sobie wygospodarować czas na forum. Mieszkamy w mieście nadal, tylko w innej okolicy.

mamy lekkie problemy z małym, ma leukocytoze bez objaw infekcji...
do tego dzisiaj mieliśmy wizytę u hematologa u którego pocałowaliśmy klamkę bo jej nie było... 2 tyg. czekaliśmy na wizytę
TRZYMAJCIE MNIE...:angry:

Do góry