reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Hej

Bosz dziewczyny jak was czytam, to aż mi sie smutno robi:-( ja tak narzekam na pracę a wy nie macie nawet na co narzekać :zawstydzona/y: Mi się umowa w listopadzie kończy i kombinuję jak tu przedłużyć bo nie sądzę by mi przedłużyli.. chociaż kto wie :confused2:

reklama
Hej dziewczyny. Ja na szczęście nie narzekam na pracę, nieraz jest ciężko psychiczne (duże obłożenie) - ale robotę mam naprawdę fajną.
Wczoraj się wyprowadziłam od teściowej, nie chce mieć z nią już nic więcej do czynienia, z filipem też ograniczę kontakty do minimum, współczuje tylko mężowi bo jest między młotem a kowadłem - ale mu nie-zabraniam się z nią spotykać. Przyśpieszam przeprowadzkę - jak tylko nam przywiozą meble to od razu się przeprowadzamy, nie czekamy na drzwi wewnętrzne. Czyli odliczamy do około 15maja :) Ciekawe ile plotek usłuszę od rodziny jak to niedobra synowa.... i tu zależy od inwencji własnej :D ale ulżyło mi. Trzymam dziewczyny kciuki za pracę - jakieś konkretne odrzucenia słyszycie? czy po prostu oddzwonimy?

Hej Asik a gdzie pracujesz?? Zazdraszczam fajnej pracy;-):tak: U mniez pracą jest tak, że w ogóle nie dostaje odp na aplikacje:crazy:, czasem kilka e maili, że nie potrzebują

Bardzo dobrze zrobiłaś z tą wyprowadzką:tak::tak: i babskiem się nie przejmuj
A teraz gdzie jesteście? U Twoich rodziców?

Elifit to musisz jak dziewczyny radzą zaciążyć przed końcem umowy:tak::-D

Elifit - a to nie było tak, że planowaliście drugą fasolkę?

Mikusia - pracuje w firmie, która tworzy oprogramowanie do spraw celnych. Ja pracuje w biurze (faktury, pomoc techniczna jak ktoś ma problem z naszym programem, ogólnie obsługa klienta od zamówienia programu po wdrożenie). Naprawdę nie mam na co narzekać.
Ja mieszkam teraz z Filipem u mojej mamy, Paweł nas odwiedza - śmieję się, że przychodzi na widzenia. Tylko wkurza mnie to, że nie potrafi jasno stanąć w obronie po mojej stronie tylko mówi, że jedna mówi co innego i druga też a nasze relacje są rozbieżne, ponoć ją wyzwałam ostatnio... super, jak tak słyszę co on mówi, to mam ochotę powiedzieć żeby sobie na stałe zamieszkał z mamusią i się od nas odczepił.

Ewa - a Ty jak się czujesz?

asik, miałam dokładnie to samo, ułoży się zobaczysz:-)
zrobilam dokladnie to samo, teraz mieszkamy sami w malusim mieszkanku ale za to szczęśliwi.

reklama
Jak tam po długim weekendzie? Wypoczęci?

My byliśmy na trzy dni u rodzinki na wsi - Filip wyganiał się na całego, pogoda dopisała, były świnki, krówki i inne zwierzaczki. w dodatku wyspałam się - jak Filip padał o 21 to wstawał dopiero o 8 rano :)

Do góry