reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

Jewcia, trzymaj się kochana.:biggrin2:
Anek, jak śpi ładnie to ja bym nie karmiła w nocy.
Elifi, kasiadz, gratuluję ząbków.

super że u was postępy w samodzielnym zasypianiu.. :-)
i ja się pochwalę że od piątku Oliwier sam zasypia, tzn. bez lulania... przytula się aby do cyca, podoi troszeczkę, powierci się i zasypia, ale ja muszę koło niego leżeć, teraz będę wstawać by wiedział że ma zasypiać sam....:-)
a jak mi się to uda wtedy poćwiczymy by zasypiał sam w łóżeczku bo na razie śpiocha u nas w łóżku.

u nas weekend nawet spoko, w sobotę zaprosiliśmy jeszcze gości, wczoraj cały dzień w domku. Dzisiaj chyba też bo pogoda brzydka...

z humorem aby troszkę gorzej:-(

reklama
Hej laski,

anek, nie dawaj mlodej MM o tej 3-4. My zaczelismy od podawania wody i dlugo to trwalo, przyzwyczail sie ze cos dostaje.
Od kilku dni zamiast wody zaczal dostawac smoka i o dziwo dzis przespal noc!:-)
Ostatnie karmienie o 23.30 - MM z kaszką i tak dociagnal do rana. Pewnie stwierdzil, ze nie oplaca mu sie budzic na smoka.
Sprobuj.

Pierwszy sloik miesa zjedzony i sensacji brak wiec super. Tylko z kupami troche problem i takie twarde, dorosle i smierdzace:sorry:

Zęby idą ale wyjsc nie moga :-p

a pogoda pod psem wrr:wściekła/y:

maggie, ładnie nockę ci przespał :-)
Oli też takie kupy robi... czasami daję mu słoiczkowe śliwki... troszkę rozluźni kupkę.

mój śpi w bujaczku.. na dwór nie pójdziemy bo pada...
jaka cisza na forum...

a gdzie malutka, kiwii, rabbit, ...
ja chyba popatrzę w ich profile :-)

Ostatnia edycja:
hej

jeju jak ja wam zazdroszczę przespanych nocy!!!! Ja próbowałam z wodą i nie udało się. kręci głową dopóki cyca nie dostanie. A jak nie dostanie to sie rozbudza. Wczoraj mu kaszkę na noc chciałam dać to się bawił zamiast jeść :-(

Mariolcia mój też zasypia sam ale przegrywam walkę z kciukiem :-(a bb na facebooku, ty nie masz fb?

Ostatnia edycja:
mam, założyłam tam konto rok temu chyba ale mi się fb nie podoba, nie mogłam ogarnąć tej strony:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
straszny chaos tam jest. moje konto jest bez zdjęcia bez informacji... nawet hasła nie pamiętam.. muszę na maila poprosić o przypomnienie.

ja też chciałam swojego oszukać wodą, ale nic z tego...:-)

Dziewczyny jakie jogurciki dajecie dzieciaczkom ?? Ja do tek pory kupuje bobovity ale za 4 płace prawie 11 zł :szok: słyszałam że można spokojnie dawać danonki??

O właśnie ja przymierzam się do kupna jogurciku, u mnie w stokrotce są w czteropaku z Nestle i Bobovita... też za 11 zł, Też się zastanawiałam cy mogę podać małemu normalnego danonka...

a macie namiary ma malutką kiwii i rabbit na fb?
ja się właśnie zastanawiam nad tymi jogurtami ale moja jest na nutramigenie (choc 1 dziennie daję jej kaszkę mleczną) i musze jutro zapytac lekarke oto,w sobote i wczoraj dawałam jej chyba z hipp deserek owocowy z jogurtem(w słoiczku)i bardzo jej smakował.

reklama
hej

MAMY JUŻ PIERWSZEGO ZĘBA! dziś się przebił!!! :-):-)

Mariolcia zapraszamy na fb bo tam żywa dyskusja i o wiele więcej dziewczyn się udziela, też tych których nie ma na bb bo np z komórki piszą.

u Kiwi mam nadzieję że wszystko w porządku.

Do góry