reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Hej laseczki :) Kurcze dawno mnie tu nie było, ale tak jak elifit pisała większosc udziela sie teraz na fejsie. Elifit raz jeszcze gratki z okazji ząbka my dalej czekamy na pierwszego:)
Widze, ze dziewczeta macie problem z zaypisaniem. U nas to byla tragedia lulanie noszenie... a teraz? Sam w lozeczku zasypia no szok ciagle w to jakos uwierzyc nie moge hehe :)

reklama
Jewcia trzymaj się cieplo!
Anek ja tez bym nie budzila. bardzo ladnie Ci mala spi juz.
Elifit gratuluje zabka
Justys ja juz daje Danonki ;-)
maggie gratuluje nocy. oby Kuba juz zawsze tak ladnie spal ;-)

ja nadal karmie w nocy... nie chce mi sie herbaty zapodawac. poczekam jeszcze troche

Elefit gratuję ząbka!!

odnośnie jogurtów to właśnie dzisiaj kupiłam bobovity za niecałe 10zł w rossmannie. I się zastanawiam czy mogę już dawać zwykłe jogurty?
i jeszcze jedno, mam nleko hippa małe ale tam nie ma miarki:( skąd mam ją wziąć jak obmierzać mleko??? POMOCY...

kasiadz jedna miarka to mniej wiecej jedna mala lyzeczka. a co do jogurtu to daj na poczatek pol i zobacz czy mala Ci pozniej nie pierdzi i nie ulewa. ja dalam Danonka i jest ok

Helloooo!
Ja też dzisiaj dałam pierwszy raz jogurcik,ale taki z Gerbera od 6-go miesiąca bananowy-Gabrys nie zjadł całego może musi przyzwyczaić się do smaku.
Hej dziewczynki mówicie o tym facebooku ja juz nawet sobie konto założę,tylko powidzcie mi jak potem Was znależć.ODPISYWAĆ MI TU SZYBKO;-);-);-)
Maggie jak Ci zazdroszczę,ze Kuba zaczął spać.No kurde ten mój budzi się w kilka razy jak nie cyca to marudzi przez sen i ani cycek,ani smoczek nic-pomarudzi,pomarudzi czasem marudzenie przeradza się w płacz i zasypia.NIe mam pojęcia czy śni mu się coś czy co:eek::eek:
Jagmar wszystkiego dobrego na 6 miesięcy!!!!!

Ostatnia edycja:
hmmmm zaraz wszystkie pouciekacie na fejsa:) szczerze mówiąc mi też byłoby wygodniej tam bo często siedzę :) ale nie rozumiem o co chodzi z tą grupą ? to jest jakoś tak że tylko osoby w grupie będą widziały co się nawzajem komentuje? jesli nie macie nic przeciwko to chętnie się przyłącze na fejsie tylko mówcie jak :)

Elifit założyła na bb odpowiedni wątek,łatwiej będzie się znaleźc
moja emila już śpi,położyłam ją poprostu do łóżeczka,włączyłam sławnego konika moeskiego,odwróciła się na boczek i usnęła yupii

reklama
a macie namiary ma malutką kiwii i rabbit na fb?
ja się właśnie zastanawiam nad tymi jogurtami ale moja jest na nutramigenie (choc 1 dziennie daję jej kaszkę mleczną) i musze jutro zapytac lekarke oto,w sobote i wczoraj dawałam jej chyba z hipp deserek owocowy z jogurtem(w słoiczku)i bardzo jej smakował.

Kurcze dużo dziewczyn już z Nami nie pisze szkoda :-(
hej

MAMY JUŻ PIERWSZEGO ZĘBA! dziś się przebił!!! :-):-)

Mariolcia zapraszamy na fb bo tam żywa dyskusja i o wiele więcej dziewczyn się udziela, też tych których nie ma na bb bo np z komórki piszą.

u Kiwi mam nadzieję że wszystko w porządku.
Gratulujemy zęba raz jeszcze ;-)
Hej laseczki :) Kurcze dawno mnie tu nie było, ale tak jak elifit pisała większosc udziela sie teraz na fejsie. Elifit raz jeszcze gratki z okazji ząbka my dalej czekamy na pierwszego:)
Widze, ze dziewczeta macie problem z zaypisaniem. U nas to byla tragedia lulanie noszenie... a teraz? Sam w lozeczku zasypia no szok ciagle w to jakos uwierzyc nie moge hehe :)
Super że mały sam zasypia ciocia z bb jest dumna :tak:
Elefit gratuję ząbka!!

odnośnie jogurtów to właśnie dzisiaj kupiłam bobovity za niecałe 10zł w rossmannie. I się zastanawiam czy mogę już dawać zwykłe jogurty?
i jeszcze jedno, mam nleko hippa małe ale tam nie ma miarki:( skąd mam ją wziąć jak obmierzać mleko??? POMOCY...
Jogurt możesz już podawać spokojnie, ja sie zastanawiałam czy można podawać zwykły naturalny czy też danonki bo za 4 jogurciki 10 zl to dużo a mój już pałaszuje jednego dziennie:tak:
A z tym mlekiem to kurcze nie wiem Kasia bo do każdego mleka jest inna miarka i tam pisze ze nalezy używać tylko miarki z danego pudełeczka albo puszki wiec może lepiej jak kupisz wieksze i tam napewno będzie miarka .
mi lekarka polecała zwykły naturalny bo po co przyzwyczajać do słodkiego. można go mieszać z owocami ze słoiczka
Mi też się wydaję że taki naturalny bedzie pyszny z owockami :-D
Helloooo!
Ja też dzisiaj dałam pierwszy raz jogurcik,ale taki z Gerbera od 6-go miesiąca bananowy-Gabrys nie zjadł całego może musi przyzwyczaić się do smaku.
Hej dziewczynki mówicie o tym facebooku ja juz nawet sobie konto założę,tylko powidzcie mi jak potem Was znależć.ODPISYWAĆ MI TU SZYBKO;-);-);-)
Maggie jak Ci zazdroszczę,ze Kuba zaczął spać.No kurde ten mój budzi się w kilka razy jak nie cyca to marudzi przez sen i ani cycek,ani smoczek nic-pomarudzi,pomarudzi czasem marudzenie przeradza się w płacz i zasypia.NIe mam pojęcia czy śni mu się coś czy co:eek::eek:
Jagmar wszystkiego dobrego na 6 miesięcy!!!!!
Szybko Cię znajdziemy kochana nic się nie martw :tak:
Elifit założyła na bb odpowiedni wątek,łatwiej będzie się znaleźc
moja emila już śpi,położyłam ją poprostu do łóżeczka,włączyłam sławnego konika moeskiego,odwróciła się na boczek i usnęła yupii
Gratulujemy postępów w usypianiu ;-)

Ja nie chcę żebyśmy się całkiem przeniosły na fb :-:)-:)-:)-( Tu jest tyle wspomnień , szkoda by było :-(

Do góry