reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

Hej laseczki :) Kurcze dawno mnie tu nie było, ale tak jak elifit pisała większosc udziela sie teraz na fejsie. Elifit raz jeszcze gratki z okazji ząbka my dalej czekamy na pierwszego:)
Widze, ze dziewczeta macie problem z zaypisaniem. U nas to byla tragedia lulanie noszenie... a teraz? Sam w lozeczku zasypia no szok ciagle w to jakos uwierzyc nie moge hehe :)

reklama
Jewcia trzymaj się cieplo!
Anek ja tez bym nie budzila. bardzo ladnie Ci mala spi juz.
Elifit gratuluje zabka
Justys ja juz daje Danonki ;-)
maggie gratuluje nocy. oby Kuba juz zawsze tak ladnie spal ;-)

ja nadal karmie w nocy... nie chce mi sie herbaty zapodawac. poczekam jeszcze troche

Elefit gratuję ząbka!!

odnośnie jogurtów to właśnie dzisiaj kupiłam bobovity za niecałe 10zł w rossmannie. I się zastanawiam czy mogę już dawać zwykłe jogurty?
i jeszcze jedno, mam nleko hippa małe ale tam nie ma miarki:( skąd mam ją wziąć jak obmierzać mleko??? POMOCY...

kasiadz jedna miarka to mniej wiecej jedna mala lyzeczka. a co do jogurtu to daj na poczatek pol i zobacz czy mala Ci pozniej nie pierdzi i nie ulewa. ja dalam Danonka i jest ok

Helloooo!
Ja też dzisiaj dałam pierwszy raz jogurcik,ale taki z Gerbera od 6-go miesiąca bananowy-Gabrys nie zjadł całego może musi przyzwyczaić się do smaku.
Hej dziewczynki mówicie o tym facebooku ja juz nawet sobie konto założę,tylko powidzcie mi jak potem Was znależć.ODPISYWAĆ MI TU SZYBKO;-);-);-)
Maggie jak Ci zazdroszczę,ze Kuba zaczął spać.No kurde ten mój budzi się w kilka razy jak nie cyca to marudzi przez sen i ani cycek,ani smoczek nic-pomarudzi,pomarudzi czasem marudzenie przeradza się w płacz i zasypia.NIe mam pojęcia czy śni mu się coś czy co:eek::eek:
Jagmar wszystkiego dobrego na 6 miesięcy!!!!!

Ostatnia edycja:
hmmmm zaraz wszystkie pouciekacie na fejsa:) szczerze mówiąc mi też byłoby wygodniej tam bo często siedzę :) ale nie rozumiem o co chodzi z tą grupą ? to jest jakoś tak że tylko osoby w grupie będą widziały co się nawzajem komentuje? jesli nie macie nic przeciwko to chętnie się przyłącze na fejsie tylko mówcie jak :)

Elifit założyła na bb odpowiedni wątek,łatwiej będzie się znaleźc
moja emila już śpi,położyłam ją poprostu do łóżeczka,włączyłam sławnego konika moeskiego,odwróciła się na boczek i usnęła yupii

reklama
a macie namiary ma malutką kiwii i rabbit na fb?
ja się właśnie zastanawiam nad tymi jogurtami ale moja jest na nutramigenie (choc 1 dziennie daję jej kaszkę mleczną) i musze jutro zapytac lekarke oto,w sobote i wczoraj dawałam jej chyba z hipp deserek owocowy z jogurtem(w słoiczku)i bardzo jej smakował.

Kurcze dużo dziewczyn już z Nami nie pisze szkoda :-(
hej

MAMY JUŻ PIERWSZEGO ZĘBA! dziś się przebił!!! :-):-)

Mariolcia zapraszamy na fb bo tam żywa dyskusja i o wiele więcej dziewczyn się udziela, też tych których nie ma na bb bo np z komórki piszą.

u Kiwi mam nadzieję że wszystko w porządku.
Gratulujemy zęba raz jeszcze ;-)
Hej laseczki :) Kurcze dawno mnie tu nie było, ale tak jak elifit pisała większosc udziela sie teraz na fejsie. Elifit raz jeszcze gratki z okazji ząbka my dalej czekamy na pierwszego:)
Widze, ze dziewczeta macie problem z zaypisaniem. U nas to byla tragedia lulanie noszenie... a teraz? Sam w lozeczku zasypia no szok ciagle w to jakos uwierzyc nie moge hehe :)
Super że mały sam zasypia ciocia z bb jest dumna :tak:
Elefit gratuję ząbka!!

odnośnie jogurtów to właśnie dzisiaj kupiłam bobovity za niecałe 10zł w rossmannie. I się zastanawiam czy mogę już dawać zwykłe jogurty?
i jeszcze jedno, mam nleko hippa małe ale tam nie ma miarki:( skąd mam ją wziąć jak obmierzać mleko??? POMOCY...
Jogurt możesz już podawać spokojnie, ja sie zastanawiałam czy można podawać zwykły naturalny czy też danonki bo za 4 jogurciki 10 zl to dużo a mój już pałaszuje jednego dziennie:tak:
A z tym mlekiem to kurcze nie wiem Kasia bo do każdego mleka jest inna miarka i tam pisze ze nalezy używać tylko miarki z danego pudełeczka albo puszki wiec może lepiej jak kupisz wieksze i tam napewno będzie miarka .
mi lekarka polecała zwykły naturalny bo po co przyzwyczajać do słodkiego. można go mieszać z owocami ze słoiczka
Mi też się wydaję że taki naturalny bedzie pyszny z owockami :-D
Helloooo!
Ja też dzisiaj dałam pierwszy raz jogurcik,ale taki z Gerbera od 6-go miesiąca bananowy-Gabrys nie zjadł całego może musi przyzwyczaić się do smaku.
Hej dziewczynki mówicie o tym facebooku ja juz nawet sobie konto założę,tylko powidzcie mi jak potem Was znależć.ODPISYWAĆ MI TU SZYBKO;-);-);-)
Maggie jak Ci zazdroszczę,ze Kuba zaczął spać.No kurde ten mój budzi się w kilka razy jak nie cyca to marudzi przez sen i ani cycek,ani smoczek nic-pomarudzi,pomarudzi czasem marudzenie przeradza się w płacz i zasypia.NIe mam pojęcia czy śni mu się coś czy co:eek::eek:
Jagmar wszystkiego dobrego na 6 miesięcy!!!!!
Szybko Cię znajdziemy kochana nic się nie martw :tak:
Elifit założyła na bb odpowiedni wątek,łatwiej będzie się znaleźc
moja emila już śpi,położyłam ją poprostu do łóżeczka,włączyłam sławnego konika moeskiego,odwróciła się na boczek i usnęła yupii
Gratulujemy postępów w usypianiu ;-)

Ja nie chcę żebyśmy się całkiem przeniosły na fb :-:)-:)-:)-( Tu jest tyle wspomnień , szkoda by było :-(

Do góry