reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Jewcia, trzymaj się kochana.:biggrin2:
Anek, jak śpi ładnie to ja bym nie karmiła w nocy.
Elifi, kasiadz, gratuluję ząbków.

super że u was postępy w samodzielnym zasypianiu.. :-)
i ja się pochwalę że od piątku Oliwier sam zasypia, tzn. bez lulania... przytula się aby do cyca, podoi troszeczkę, powierci się i zasypia, ale ja muszę koło niego leżeć, teraz będę wstawać by wiedział że ma zasypiać sam....:-)
a jak mi się to uda wtedy poćwiczymy by zasypiał sam w łóżeczku bo na razie śpiocha u nas w łóżku.

u nas weekend nawet spoko, w sobotę zaprosiliśmy jeszcze gości, wczoraj cały dzień w domku. Dzisiaj chyba też bo pogoda brzydka...

z humorem aby troszkę gorzej:-(

reklama
Hej laski,

anek, nie dawaj mlodej MM o tej 3-4. My zaczelismy od podawania wody i dlugo to trwalo, przyzwyczail sie ze cos dostaje.
Od kilku dni zamiast wody zaczal dostawac smoka i o dziwo dzis przespal noc!:-)
Ostatnie karmienie o 23.30 - MM z kaszką i tak dociagnal do rana. Pewnie stwierdzil, ze nie oplaca mu sie budzic na smoka.
Sprobuj.

Pierwszy sloik miesa zjedzony i sensacji brak wiec super. Tylko z kupami troche problem i takie twarde, dorosle i smierdzace:sorry:

Zęby idą ale wyjsc nie moga :-p

a pogoda pod psem wrr:wściekła/y:

maggie, ładnie nockę ci przespał :-)
Oli też takie kupy robi... czasami daję mu słoiczkowe śliwki... troszkę rozluźni kupkę.

mój śpi w bujaczku.. na dwór nie pójdziemy bo pada...
jaka cisza na forum...

a gdzie malutka, kiwii, rabbit, ...
ja chyba popatrzę w ich profile :-)

Ostatnia edycja:
hej

jeju jak ja wam zazdroszczę przespanych nocy!!!! Ja próbowałam z wodą i nie udało się. kręci głową dopóki cyca nie dostanie. A jak nie dostanie to sie rozbudza. Wczoraj mu kaszkę na noc chciałam dać to się bawił zamiast jeść :-(

Mariolcia mój też zasypia sam ale przegrywam walkę z kciukiem :-(a bb na facebooku, ty nie masz fb?

Ostatnia edycja:
mam, założyłam tam konto rok temu chyba ale mi się fb nie podoba, nie mogłam ogarnąć tej strony:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
straszny chaos tam jest. moje konto jest bez zdjęcia bez informacji... nawet hasła nie pamiętam.. muszę na maila poprosić o przypomnienie.

ja też chciałam swojego oszukać wodą, ale nic z tego...:-)

Dziewczyny jakie jogurciki dajecie dzieciaczkom ?? Ja do tek pory kupuje bobovity ale za 4 płace prawie 11 zł :szok: słyszałam że można spokojnie dawać danonki??

O właśnie ja przymierzam się do kupna jogurciku, u mnie w stokrotce są w czteropaku z Nestle i Bobovita... też za 11 zł, Też się zastanawiałam cy mogę podać małemu normalnego danonka...

a macie namiary ma malutką kiwii i rabbit na fb?
ja się właśnie zastanawiam nad tymi jogurtami ale moja jest na nutramigenie (choc 1 dziennie daję jej kaszkę mleczną) i musze jutro zapytac lekarke oto,w sobote i wczoraj dawałam jej chyba z hipp deserek owocowy z jogurtem(w słoiczku)i bardzo jej smakował.

reklama
hej

MAMY JUŻ PIERWSZEGO ZĘBA! dziś się przebił!!! :-):-)

Mariolcia zapraszamy na fb bo tam żywa dyskusja i o wiele więcej dziewczyn się udziela, też tych których nie ma na bb bo np z komórki piszą.

u Kiwi mam nadzieję że wszystko w porządku.

Do góry