reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

ee nie przeniesiemy się całkiem. Tu są suwaczki i chronologicznie posty. No i inne wątki. Tam to tak jak czasu brakuje żeby ogarnąć bb :-D

rabbit znalazłam na fb, ale do kiwi nie mam dostępu. :no:
W sumie mam też kontakt do anulki8700 ale nie chcę się narzucać

reklama
Laski co chcą na facebooka napiszcie do mnie prywatna wiadomość, to wyślę Wam moje dane, zaprosicie mnie na facebooku do znajomych i ja Was dodam do grupy.

Dzień doberek,

u nas nocka ciut lepsza, pobudka co 3h. Do tego nam drugi ząbek idzie :tak:

pogoda do bani, zimno jak cholera. Mam nadzieję że na majówkę się polepszy bo chcę sobie jechać gdzieś.
Na wakacje chcemy jechać do Czech, trzeba będzie małęmu paszport albo dowód zrobić.

Miłego dzionka :)

Elifit, gratuluję nowego ząbka :biggrin2:
już wysłałam pw do Ati, zobaczymy... ale i tak tutaj właśnie jest taki sentyment :)
Kingolinka, super że i u was z zasypianiem lepiej :)
Kasiadz, a nie ma żadnej informacji ile tego mleka a ile wody ?

zaglądajcie jeszcze tutaj, bo szkoda żeby nam wątek umarł :)
ja i tak częściej jestem w BB bo jestem też na innych wątkach :)

po za tym witam się dzisiaj, słoneczko wychodzi powoli tak więc może się poprawi pogoda i na spacerek pójdziemy :)
i tak w sumie muszę dzisiaj z nim wyjść, bo na poczcie mam sprawę, i do sklepu :)

ja też tu zagladam,jakoś wole tu ale na fb też wlatuje
u nas noc przespana,flacha dopiero po 6 była.
Kupiłam wczoraj jogurciki za 9 złoty,dziś spróbujemy.
Pogoda jak narazie śmieszna ale wyglada jakby miało się przejaśnic ,oby

Anek, oby jogurcik smakował.
ja też dzisiaj kupię, ale da jutro bo na dzisiaj mamy jeszcze z Gerbera Kaszkę zbożową z jabłkami i bananami :)

dobrze że już pogoda się poprawia...
wczoraj R. dostał zaproszenie od kolegi z pracy na wesele, nie wiem czy idziemy bo się mój zastanowić nie może,
a tak bym chciała... ale co z Oliwierkiem? nie wiem czy on zostanie z kimś na dłużej niż 3 godziny.

tutaj sie lepiej pisze długie posty i czyta długie posty.. na fb to mozna po pare słów i wysłać. A tu szkoda zaśmiecać.. No i na fb jest czat ;> tyle że jest nas zbyt dużo i nie nadążam z czytaniem

Mariolcia ja ide w sierpniu, wreszcie poszaleje.. bo w tamtym roku trzy wesela w lato i z brzuchem nie poszalałam.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry