Gosiane miałam i przypomnieć, żebyś skoczyła na badania :-)
atram bidulko trzymaj się jakoś, współczuję tylu dni katorgi, ale jeszcze troszeczkę i synek będzie z wami
u mnie co raz częściej skurcze dlatego od 6 znowu nie śpię, dzisiaj były co 11 minut, wzięłam magnez bo chcę dotrwać do jutrzejszej wizyty, a później niech się dzieje co chce. Mama się ze mnie śmieje, że magnez zarzuciłam, bo stwierdziła jakby sie miało rozwiązać to ten magnez i tak mi nie pomoże :-) ale ja na prawdę do jutra chcę jeszcze tylko dotrwać 2 w 1
No wlasnie rano nie poszlam i zastanawiam sie czy jest sens robienia morfologii nie na czczo?
dzień dobry baby
my od niedzieli w domu, docieramy się z ssakiem, walczymy z cycem bo po CC mleko miałam dopiero w 3 dobie i trzeba ssaka przyzwyczaić ;-) bo się do flachy przyzwyczaił leń mały ;-) jak tylko się ogarniemy to będę wpadać regularnie
buźka
Jak bedziesz miec chwilke to napisz wlasnie jak to jest z karmieniem po cc. Karmilas poprostu do czasu dostania pokarmu mm czy jak to wogole wyglada? Jutro bede wiedziec czy czeka mnie cc na pewno juz no i to jest tak na prawde jedyna rzecz ktora mnie martwi w zwiazku z cc.
witam sie i ja:-) wlasnie przyczlapalam od poloznej z cotygodniowej kontroli, zadnych nowosci poza ubytkiem na wadze pol kg i obnizeniem dna macicy o 2cm. No ale ona nawet nie ogladala mi "podwozia" , ehh
rozmyslam teraz jak zabic troche czasu, popoludniu przyjada mebelki to bedzie zajecie :-)
trzymam kciuki za ksiezyc ,zeby nas rozpakowal jak najwiecej
Nooo wlasnie myslalam ze po tej pelni to tu wysyp caly maluszkow z rana bedzie ;-)