reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Gosiane miałam i przypomnieć, żebyś skoczyła na badania :-)

atram bidulko trzymaj się jakoś, współczuję tylu dni katorgi, ale jeszcze troszeczkę i synek będzie z wami

u mnie co raz częściej skurcze dlatego od 6 znowu nie śpię, dzisiaj były co 11 minut, wzięłam magnez bo chcę dotrwać do jutrzejszej wizyty, a później niech się dzieje co chce. Mama się ze mnie śmieje, że magnez zarzuciłam, bo stwierdziła jakby sie miało rozwiązać to ten magnez i tak mi nie pomoże :-) ale ja na prawdę do jutra chcę jeszcze tylko dotrwać 2 w 1

No wlasnie rano nie poszlam i zastanawiam sie czy jest sens robienia morfologii nie na czczo?

dzień dobry baby :-D

my od niedzieli w domu, docieramy się z ssakiem, walczymy z cycem bo po CC mleko miałam dopiero w 3 dobie i trzeba ssaka przyzwyczaić ;-) bo się do flachy przyzwyczaił leń mały ;-) jak tylko się ogarniemy to będę wpadać regularnie :tak:

buźka

Jak bedziesz miec chwilke to napisz wlasnie jak to jest z karmieniem po cc. Karmilas poprostu do czasu dostania pokarmu mm czy jak to wogole wyglada? Jutro bede wiedziec czy czeka mnie cc na pewno juz no i to jest tak na prawde jedyna rzecz ktora mnie martwi w zwiazku z cc.

witam sie i ja:-) wlasnie przyczlapalam od poloznej z cotygodniowej kontroli, zadnych nowosci poza ubytkiem na wadze pol kg i obnizeniem dna macicy o 2cm. No ale ona nawet nie ogladala mi "podwozia" , ehh

rozmyslam teraz jak zabic troche czasu, popoludniu przyjada mebelki to bedzie zajecie :-)

trzymam kciuki za ksiezyc ,zeby nas rozpakowal jak najwiecej:-D

Nooo wlasnie myslalam ze po tej pelni to tu wysyp caly maluszkow z rana bedzie ;-)

reklama
Ja padam na twarzbo zabrałam się za mycie podłóg. Najpierw musiałam wszystko zamieść bo przy Zosi okruszki na podłodze to normalka a później mopik, płyn i mycie chlapek po soczku i herbatce. Zmęczona jestem, że hej. Dobrze, że mi na mózg nie padło i na czworakach tego nie robiłam bo chyba zawału bym dostała.
Czekam na tą dzisiejszą pełnię ;p

atram 3mam kciuki, żeby szyjka wreszcie puściła bo ile można się męczyć. Nawiasem mówiąc to mnie masaż szyjki gigla a nie boli ;p
gosiane morfologię na czczo musisz robić tylko jak masz cukier badany. Jak masz sprawdzić żelazo i te inne pierdoły to o każdej porze dnia można :)

Malutka wszystkiego najlepszego. Ja z Zosia miałam taki problem, że większość pajaców miała za krótkie nóżki. Wszystko było luźne i obszerne ale za krótkie. Za to body nawet na 50 były na początku dobre.

Ja właśnie sobie przypomniałam, że po raz kolejny zapomnieliśmy o naszej rocznicy 1 października. To chyba już tak zostanie ;p bo to któryś rok z rzędu jak o tym zapominamy.

Ewa wypadł to zbyt spektakularnie powidziane :D Odchodzi tak w postaci brunatnych nitek śluzu. Towarzyszy temu mocne kłucie w podbrzuszu. Bardzo nieprzyjemne. Myślę, że to "czop" :-D

Jagmar ja dziś prałam ręcznie dywany... I cisza :-(

Milka witaj guru :-D!!! Czekamy cierpliwie na relacje :)

Witam,
Atram Ty jeszcze z brzuszkiem,Mileczka Ty tak samo???No to macie uparciuchy nie ma co...
Idę się Was zapytać po pomimo,że to nie pierwszy mój poród po prostu jestem głupia.Wczoraj w nocy obudził mnie ból brzucha jak na okres,raz był silniejszy,raz słabszy ,nie skórcze tylko jednolity ból podbrzusza jak przy okresie.Zero czopu,twardnienia brzucha nic.I nie wiem.Mam dzisiaj Usg w szpitalu na 11 rano,ale co,oni i tak mi nic nie powiedzą.Jak myślicie co to mogło być?

a ja myślałam już że nie będzie kolejnej wizyty u lekarza i chyba się pomyliłam, jutro mam wizytę:( i chyba autobusem muszę jechać bo w samochodzie niewygodnie mi kierować a poza tym jak bym zaczęła rodzić po drodze to mogłabym spanikować i jeszcze jakiś wypadek spowodować.
Ale może ta dzisiejsza pełnia coś pomoże.........

Lena ja mam takie bóle już jakieś 2 tyg. i nic......

Ja z kolei autobusem nigdzie nie dojadę,więc jeżdzę autem i też się zaastanawiam co ja zrobie jak mi np. wody odejdą w tym nowiutkim aucie:szok::eek:,upss...Toś mnie Kasia pocieszyła.

Ja z kolei autobusem nigdzie nie dojadę,więc jeżdzę autem i też się zaastanawiam co ja zrobie jak mi np. wody odejdą w tym nowiutkim aucie:szok::eek:,upss...Toś mnie Kasia pocieszyła.

ja mam nawet przyszykowany podkład taki na łóżko żeby położyć w samochodzie gdy będę jechała rodzić a wody będą mi odchodziły czy się sączyły, coby siedzeń nie zapaprać, chociaż samochód nie taki nowy:)

reklama
Do góry