reklama
Maggie9 witaj i rozgość się
Dzień doberek!!!
Ja dzisiaj doła zaliczam płakac mi się chce z byle powodu,zaczepki szukam, cukry do dupy i wogóle do dupy!!
Julka za to przeszczęśliwa na wyjeżdzie i nie chce jej sie wracać.
Ja tez mam właśnie takie upławy,o których piszecie,ale teraz wiem,że to normalne.Zresztą teraz mam wizyty co tydzień u swojego lekarza,także będę na bierząco.
Ja tez dziewczyny uważam a propo zamieszek,że to tylko lub aż młodzi gniewni rozpierduche robią.
Kurde dzisiaj mam taki humor,że dobrze,że mnie tam nie ma bo nie wiem czy bym nie dołączyła;-)
Dzień doberek!!!
Ja dzisiaj doła zaliczam płakac mi się chce z byle powodu,zaczepki szukam, cukry do dupy i wogóle do dupy!!
Ja tez mam właśnie takie upławy,o których piszecie,ale teraz wiem,że to normalne.Zresztą teraz mam wizyty co tydzień u swojego lekarza,także będę na bierząco.
Ja tez dziewczyny uważam a propo zamieszek,że to tylko lub aż młodzi gniewni rozpierduche robią.
Kurde dzisiaj mam taki humor,że dobrze,że mnie tam nie ma bo nie wiem czy bym nie dołączyła;-)
Marti_1984
Fanka BB :)
Lenka- ja mam tak samo od paru dni jakiegoś doła musze sobie chyba fryzjera fundnąć albo coś na poprawę humoru
NabAwe
mamusia Emilki :)
po obiadku, czas na jakiś odpoczynek...
to fakjnie Ci się pewnie czyta
musze sie dowiedzieć co i jak, bo fajnie by było jakbym na ćwiczenia nie musiała chodzić wtedy bym poprostu wszystko sama nadrabiała a do szkoły od święta bym szła.Ewa z tego co wiem to mozesz bez problemu isc na tok indywidualny, nie wazne w jakim trybie studiujesz.
mnie tez brzuchol swedzi czasem, ale wtedy posmaruje oliwka i jest ok. dobry tez jest tlusty krem typu Nivea
eeeeej czaderski temat! Uwielbiałam Astrid w dzieciństwieno juz wiekszosc mam poprane i poprasowane czeka w komodzie na mlodego;-)
a co do swedzenia to smaruj sie smaruj powinno przejsc
mam nadzieje, ze damy bo mnie jeszcze czeka 1 egzamin u takiego francowatego dziada a czytanie idzie narazie latwo bo ksiazki dla dzieci studiuje edukcje wczesnoszkolna (mgr uzupelniajace bo skonczylam pedagogike opiekunczo-wychowawcza) a jako temat wybralam sobie "Relacje dziecko - dorosly w tworczosci Astrid Lindgren":-)
to fakjnie Ci się pewnie czyta
eeeee ja też mokra ciągle także luzik!!Siemanko,
Ja kolejną noc miałam do bani i dopiero sie wysypiam nad ranem jak M idzie do pracy a tak to cała noc coś.....ehhhhhhhh, kurcze dziewczyny z was też teraz tak leci niby sluz jakaś woda normalnie wiecej jakby tego było ciagle mokro mam w gaciach dzis sie wydygałam że wody mi odeszły wizyta w sobotę u ginka musze zrobić listę pytań i oby do sobotyyyy
Kurcze nie wiem czy fryzjer mi pomoże???Nie mam z kim pogadać,mój L uwaza że przesadzam i chyba mnie nie słucha co mówię.Z kasą coś krucho,nie lubię tak i tak wszystko do kupy....Lenka- ja mam tak samo od paru dni jakiegoś doła musze sobie chyba fryzjera fundnąć albo coś na poprawę humoru
Marti_1984
Fanka BB :)
Marti Ty tu o niewysypianiu, a ja śpię jak zabita póki co :-) i 12 godzin prześpię bez problemu
musisz coś cpać to niemożliwe podziel się z kolezanką tym proszeczkiem
mileczka89
Mamita małego Mareczka
Jak masz tego więcej to mi też podeślij :-)
Maggie9 witaj i rozgość się
Dzień doberek!!!
Kurcze nie wiem czy fryzjer mi pomoże???Nie mam z kim pogadać,mój L uwaza że przesadzam i chyba mnie nie słucha co mówię.Z kasą coś krucho,nie lubię tak i tak wszystko do kupy....
To ja mialam to samo pare dni temu, moj stwierdzil ze mi bije niezle juz a ja sie normalnie opanowac nie moglam, taka bylam franca i placze i inne takie tez byly wiec spoko loko sama nie jestes ;-)
agadaria mnie też wcześniej wstawanie siusiu wybudzało na maxa i nie mogłam zasnąć, a teraz chodze prawie na śpiąco i jak padnę do łóżka tak nie wiem kiedy i już ululana :-)
Ostatnie 2 noce budzi mnie głód w nocy i nie zasnę jak czegoś nie zjem i ok 6ej muszę zjeść śniadanie i wtedy mogę iść dalej spać, bo tak to mnie ssie z głodu
Ja to tez juz na automatycznym pilocie do kibelka ide i przewaznie to przez mgle pamietam to wstawanie. Tez mnie ostatnio tak ssie z glodu ale w nocy jeszcze nic nie wcinalam.
reklama