reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

reklama
Maggie9 witaj i rozgość się

Dzień doberek!!!
Ja dzisiaj doła zaliczam płakac mi się chce z byle powodu,zaczepki szukam, cukry do dupy i wogóle do dupy!!
Julka za to przeszczęśliwa na wyjeżdzie i nie chce jej sie wracać.
Ja tez mam właśnie takie upławy,o których piszecie,ale teraz wiem,że to normalne.Zresztą teraz mam wizyty co tydzień u swojego lekarza,także będę na bierząco.
Ja tez dziewczyny uważam a propo zamieszek,że to tylko lub aż młodzi gniewni rozpierduche robią.

Kurde dzisiaj mam taki humor,że dobrze,że mnie tam nie ma bo nie wiem czy bym nie dołączyła;-)

po obiadku, czas na jakiś odpoczynek...
Ewa z tego co wiem to mozesz bez problemu isc na tok indywidualny, nie wazne w jakim trybie studiujesz.

mnie tez brzuchol swedzi czasem, ale wtedy posmaruje oliwka i jest ok. dobry tez jest tlusty krem typu Nivea
musze sie dowiedzieć co i jak, bo fajnie by było jakbym na ćwiczenia nie musiała chodzić :p wtedy bym poprostu wszystko sama nadrabiała a do szkoły od święta bym szła.

no juz wiekszosc mam poprane i poprasowane czeka w komodzie na mlodego;-)
a co do swedzenia to smaruj sie smaruj powinno przejsc :)

mam nadzieje, ze damy bo mnie jeszcze czeka 1 egzamin u takiego francowatego dziada:wściekła/y: a czytanie idzie narazie latwo bo ksiazki dla dzieci :-p studiuje edukcje wczesnoszkolna (mgr uzupelniajace bo skonczylam pedagogike opiekunczo-wychowawcza:tak:) a jako temat wybralam sobie "Relacje dziecko - dorosly w tworczosci Astrid Lindgren":-)
eeeeej czaderski temat! Uwielbiałam Astrid w dzieciństwie :)
to fakjnie Ci się pewnie czyta :)

Siemanko,

Ja kolejną noc miałam do bani i dopiero sie wysypiam nad ranem jak M idzie do pracy a tak to cała noc coś.....ehhhhhhhh, kurcze dziewczyny z was też teraz tak leci niby sluz jakaś woda normalnie wiecej jakby tego było ciagle mokro mam w gaciach dzis sie wydygałam że wody mi odeszły :szok: wizyta w sobotę u ginka musze zrobić listę pytań i oby do sobotyyyy
eeeee ja też mokra ciągle także luzik!!

Maggie9 witaj i rozgość się
Dzień doberek!!!
Ja dzisiaj doła zaliczam płakac mi się chce z byle powodu,zaczepki szukam, cukry do dupy i wogóle do dupy!!
Julka za to przeszczęśliwa na wyjeżdzie i nie chce jej sie wracać.
Ja tez mam właśnie takie upławy,o których piszecie,ale teraz wiem,że to normalne.Zresztą teraz mam wizyty co tydzień u swojego lekarza,także będę na bierząco.
Ja tez dziewczyny uważam a propo zamieszek,że to tylko lub aż młodzi gniewni rozpierduche robią.

Kurde dzisiaj mam taki humor,że dobrze,że mnie tam nie ma bo nie wiem czy bym nie dołączyła;-)

Kurcze nie wiem czy fryzjer mi pomoże???Nie mam z kim pogadać,mój L uwaza że przesadzam i chyba mnie nie słucha co mówię.Z kasą coś krucho,nie lubię tak i tak wszystko do kupy....

To ja mialam to samo pare dni temu, moj stwierdzil ze mi bije niezle juz a ja sie normalnie opanowac nie moglam, taka bylam franca :-p i placze i inne takie tez byly wiec spoko loko sama nie jestes ;-)

agadaria mnie też wcześniej wstawanie siusiu wybudzało na maxa i nie mogłam zasnąć, a teraz chodze prawie na śpiąco :-D i jak padnę do łóżka tak nie wiem kiedy i już ululana :-)
Ostatnie 2 noce budzi mnie głód w nocy :szok: i nie zasnę jak czegoś nie zjem i ok 6ej muszę zjeść śniadanie i wtedy mogę iść dalej spać, bo tak to mnie ssie z głodu :szok:

Ja to tez juz na automatycznym pilocie do kibelka ide i przewaznie to przez mgle pamietam to wstawanie. Tez mnie ostatnio tak ssie z glodu :szok: ale w nocy jeszcze nic nie wcinalam.

reklama
Ja też śpię jak zabita nawet na siku się nie budzę. Za to rano jestem zła, że już pora wstawać. Były takie czasy, że bez dodatkowej kolacji o 4-5 w nocy się nie obyło :).

Do góry