reklama
mileczka89
Mamita małego Mareczka
Siemanko,
Ja kolejną noc miałam do bani i dopiero sie wysypiam nad ranem jak M idzie do pracy a tak to cała noc coś.....ehhhhhhhh, kurcze dziewczyny z was też teraz tak leci niby sluz jakaś woda normalnie wiecej jakby tego było ciagle mokro mam w gaciach dzis sie wydygałam że wody mi odeszły wizyta w sobotę u ginka musze zrobić listę pytań i oby do sobotyyyy
O kurcze. TO musisz sie obserwować bacznie bo w niektórych przypadkach wody nie odchodzą naraz (chlust i już ;]) ale przez ucisk główki na ujście w pęcherzu płodowym mogą sie po prostu sączyć. Zwróć uwagę słonko na konsystencje, kolor i zapach.
Marti_1984
Fanka BB :)
mileczka- normalne kolor bialy jak woda bez zapachu
Ja uzywam kremu na rozstepy. Teraz mam taki z mothercare a wczesniej mustela i avent. Generalnie 2 razy dziennie smaruje brzuch i wtedy jak mnie zaczyna swedziec.
Astrid super ksiazki ma, Dzieci z Bullerbyn to czytalam nie wiem ile razy w dziecinstwie ale to byla moja ulubiona ksiazka :-)
Astrid super ksiazki ma, Dzieci z Bullerbyn to czytalam nie wiem ile razy w dziecinstwie ale to byla moja ulubiona ksiazka :-)
Magda_Mr
Miłka dzieki;-)
Marti czasami leci ale potem sie okazuje, ze to sluz a nie woda
Mere dobre masz wrazenie... Niestety sie juz nie czyta, chyba, ze nauczycielowi bardzo zalezy. Spotkalam sie z tym, ze przerabiaja "Dzieci z Bullerbyn" nic innego. A ksiazki A. Lindgren juz nawet nie wystepuja w spisie lektur proponowanych nie mowiac o obowiazkowych z tego co wiem:-( Aha i zdarza sie, ze w podreczniku zamieszcza jakis fragment jej tworczosci ale to malo co jest.
Marti czasami leci ale potem sie okazuje, ze to sluz a nie woda
Mere dobre masz wrazenie... Niestety sie juz nie czyta, chyba, ze nauczycielowi bardzo zalezy. Spotkalam sie z tym, ze przerabiaja "Dzieci z Bullerbyn" nic innego. A ksiazki A. Lindgren juz nawet nie wystepuja w spisie lektur proponowanych nie mowiac o obowiazkowych z tego co wiem:-( Aha i zdarza sie, ze w podreczniku zamieszcza jakis fragment jej tworczosci ale to malo co jest.
sivi
no juz wiekszosc mam poprane i poprasowane czeka w komodzie na mlodego;-)
a co do swedzenia to smaruj sie smaruj powinno przejsc
mam nadzieje, ze damy bo mnie jeszcze czeka 1 egzamin u takiego francowatego dziada a czytanie idzie narazie latwo bo ksiazki dla dzieci studiuje edukcje wczesnoszkolna (mgr uzupelniajace bo skonczylam pedagogike opiekunczo-wychowawcza) a jako temat wybralam sobie "Relacje dziecko - dorosly w tworczosci Astrid Lindgren":-)
Ale genialny temat!! ja chyba wszystkie jej książki przeczytałam :-) już się nie mogę doczekać kiedy moja do nich dorośnie
reklama
Magda_Mr
juz nie dluuugo;-)Ale genialny temat!! ja chyba wszystkie jej książki przeczytałam :-) już się nie mogę doczekać kiedy moja do nich dorośnie
Lece laseczki
Milego dzionka:-)