reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

Boże jak ja wam zazdroszczę że możecie jeść!!Marzy mi się taka kolacyjka ze świeżym chlebkiem i herbatą z cukrem i coś słodkiego aaaaaaa zaraz zwariuję,a zostało mi liczenie kromeczek z chleba dla konia ....

reklama
Maggie9 witaj i rozgość się

Dzień doberek!!!
Ja dzisiaj doła zaliczam płakac mi się chce z byle powodu,zaczepki szukam, cukry do dupy i wogóle do dupy!!
Julka za to przeszczęśliwa na wyjeżdzie i nie chce jej sie wracać.
Ja tez mam właśnie takie upławy,o których piszecie,ale teraz wiem,że to normalne.Zresztą teraz mam wizyty co tydzień u swojego lekarza,także będę na bierząco.
Ja tez dziewczyny uważam a propo zamieszek,że to tylko lub aż młodzi gniewni rozpierduche robią.

Kurde dzisiaj mam taki humor,że dobrze,że mnie tam nie ma bo nie wiem czy bym nie dołączyła;-)

Lenka dasz rade !! napewno ci ciezko z ta dieta i wogle stad i humorek nie taki ... bedzie dobrze zobaczysz !!
jakas diete musisz wypracowac zebys mogla jesc w miare normalnie i glodna nie chodzila
moze gdzies na forum poczytaj co jedza inne slodkie mamy i poprobuj ??

marti gdyby tak faktycznie było ... :-D to i bym się podzieliła ale ja tak sama z siebie jak tylko usnę tak spię jak zabita i nic nie jest w stanie mi przeszkodzic :rofl2: i 12 godzin jak nic :zawstydzona/y:

dobra jestes :))
tez bym tak chciala ...

kurcze a ja normalnie non stop jestem glodna :szok:
odkurzacz taki mi sie wlaczyl , ze az strach ...
staram sie jakos powstrzymac , ale bardzo ciezko mi to idzie ...

Asionek ja juz pisalam ze mam to samo. Wlasnie zjadlam kolacje i dalej jestem glodna. Probuje sie zapychac malo kalorycznymi daniami ;-p ostatnio sobie zupy z soczewicy nagotowalam bo sycaca jest to sobie ja podjadam ciagle. Musze jesc co 2-3 godz max bo inaczej nie da rady :zawstydzona/y:

A ja ugotowałam zupe krem z zielonego groszku na piersi z kurczaka i wrzuciłam sobie kilka grzanek:-)od razu lepiej.Asiu chyba dużo racji w tym co mówisz!!!AAA jak ktoś reflektuje na zupkę - zapraszam!!!!

Lena
wytrzymasz! dobrze Ci to zrobi, nie przejmuj się, tlyko faktycznie rozejrzyj się za jakąś ciekawą dietą i wypróbuj coś innego- dozwolonego w cukrzycy, co będzie równie smaczne.

Witajcie Dziewczyny !!!

Kurcze troche mnie znowu nie było, może mnie nie pamiętacie :zawstydzona/y:
u nas były takie ulewy i burze że internet nie chodził ...
jak dobrze że umowa się kończy z nimi pod koniec roku bo wymawiamy,
okropny ten internet ...

jesteśmy już nad morzem, piszę do Was z Mielna :-D
szkoda że tu też takie burze i ulewy :wściekła/y:
dobrze że zabrałam lapka i jest tu dostęp do neta :tak:
dziś sztorm zapowiadali, może potem uda mi się wgrać kilka zdjęć
a jak narazie ewakuuję się sprzed kompa bo kręgosłup mi wysiada,
spędziłam trochę czasu aby Was nadrobić :-p

Trzymam kciukaski za Rudsonka

pozdrawiam

cześć,

mnie też ssie, głodna nie usnę a jak rano otworzę oczy, na siusiu przeważnie, to zaraz muszę coś wszamać.

Jutro wizyta u ginka, proszę trzymać kciuczki :) a diduś jak był na dole tak jest, średnio codziennie mam kłucia i skurczybyki.

dziewczyny a ten krem na rozstępy co kasiadz polecała to pamiętacie gdzie to było na forum?

u mnie też mokro ;)

Dobrej nocki :)

Ostatnia edycja:
Asionek ja juz pisalam ze mam to samo. Wlasnie zjadlam kolacje i dalej jestem glodna. Probuje sie zapychac malo kalorycznymi daniami ;-p ostatnio sobie zupy z soczewicy nagotowalam bo sycaca jest to sobie ja podjadam ciagle. Musze jesc co 2-3 godz max bo inaczej nie da rady :zawstydzona/y:

to i tak dlugo 2 h :) ja to ledwo zjem , a juz glodna jestem hehe
nic trzeba ciwiczyc silna wole :)

A ja ugotowałam zupe krem z zielonego groszku na piersi z kurczaka i wrzuciłam sobie kilka grzanek:-)od razu lepiej.Asiu chyba dużo racji w tym co mówisz!!!AAA jak ktoś reflektuje na zupkę - zapraszam!!!!

brzmi pysznie :) z checia bym zjadla , wsumie dawnooo zupy nie jadlam chyba czas cos zrobic :)

Witajcie Dziewczyny !!!

Kurcze troche mnie znowu nie było, może mnie nie pamiętacie :zawstydzona/y:
u nas były takie ulewy i burze że internet nie chodził ...
jak dobrze że umowa się kończy z nimi pod koniec roku bo wymawiamy,
okropny ten internet ...

jesteśmy już nad morzem, piszę do Was z Mielna :-D
szkoda że tu też takie burze i ulewy :wściekła/y:
dobrze że zabrałam lapka i jest tu dostęp do neta :tak:
dziś sztorm zapowiadali, może potem uda mi się wgrać kilka zdjęć
a jak narazie ewakuuję się sprzed kompa bo kręgosłup mi wysiada,
spędziłam trochę czasu aby Was nadrobić :-p

Trzymam kciukaski za Rudsonka

pozdrawiam

udanych wakacji i lepszej pogody zycze !! :)

cześć,

mnie też ssie, głodna nie usnę a jak rano otworzę oczy, na siusiu przeważnie, to zaraz muszę coś wszamać.

Jutro wizyta u ginka, proszę trzymać kciuczki :) a diduś jak był na dole tak jest, średnio codziennie mam kłucia i skurczybyki.

dziewczyny a ten krem na rozstępy co kasiadz polecała to pamiętacie gdzie to było na forum?

u mnie też mokro ;)

nie pamietam niestety ...
za jutro &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)))

dobrej nocki !

cześć,

u mnie też mokro ;)

Reduce Serum, na rozstępy, 2w1, 200 ml - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
to nie ja polecałam tylko mój gin i babka z salonu odnowy czy czegoś w tym stylu :) ja go używam od kilku dni więc ciężko się wypowiedzieć :)

reklama
kiniutka,dasz radę spokojnie!!!!!
ja starszą urodziłam po 3 roku studiów,w październiku normalnie wróciłam na uczelnie i skończyłam magisterke razem z moją grupą
we wrześniu idź do dziekanatu,tam złożysz podanie o indywidualny tok nauczania,muszą Ci dać bez łaski,ja całą ciążę,a potem dwa następne lata miałam indywidualkę:)
W praktyce wygląda to tak,że nie musisz chodzić na większość zajęć(ja tylko obowiąkowo musiałam być na wszytskich seminariach)i ich usprawiedliwiać.jak ci nie pasuje termin zaliczenia to uzgadniasz bezpośrednio z prowadzącym zajęcia i tyle...Ja chodziłąm na zajęcia typu statystyka,ekonometria czy inne zwiazane z matmą,bo lepiej jak widzisz jak ktoś ci tłumaczy niż potem samemu z książek...

Pamietaj że jak tylko dostaniesz ten papierek zaświadczający,że dostałąś indywidualkę,to musisz niestety połazić po wszytskich nauczycielach i go im osobiście pokazać,oni cię odznaczą w liście że nie musisz być-bo umnie sie zdarzało,że jak ktos nie przybył dwa razy na zajęcia to prowadzacy wypieprzał go z zajęć;)

w razie co to pytaj,ja chetnie pomoge:)
W teorii to ja te wszystkie proccedury znam, ale dziękuję za przypomnienie i jak coś to będę Cię jeszcze dopytywać ;-)
witam kobietki,
ja dzisiaj jestem padnięta całą noc nie spałam :(. od kilku dni mam problemy z oddychaniem i w nocy było ciężko, położna mówi że to normalne ale kazała mi iść do internisty zrobić ekg więc chyba trzeba się wybrać w tym tygodniu

ja bym rozpoczęła studia od semestru zimowego, bo nie znasz dokładnej daty porodu i do tego nie wiesz jak długo będziesz dochodzila do siebie po porodzie
Ja też mam problemy z oddychaniem, okropne to jest.
W ogóle zadyszki dostaję po wyjciu na schody, masakra
A dzisiaj byliśmy z mężem na zakupach w kilku sklepach to myślałam, że już nie dam rady dojść, bo albo brzuch twardnieje, albo tchu brak, albo w głowie się kręci i tak w kółko

A co do studiów to niestety u nas nie ma naboru zimowego więć albo muszę zacząć teraz albo w ogóle
Kiniutka - odradzam studiowanie zaraz na początku, zwłaszcza że jeden etap edukacji masz już za sobą. Ja się martwię, bo wkręciłam się na prowadzenie zajęć unijnych z ortografii od połowy października i to tylko 2 x w tygodniu, a co dopiero studia dzienne.
Nie chcę robić przerwy, bo i tak już jestem dwa lata do tyłu, bo zrobiłam sobie przerwę po liceum. A wiedza coraz gorzej wchodzi do głowy więc chcę mieć to jak najszybciej za sobą. Spróbuję, jak się ida to dobrze, a jak nie to trudno, przynajmniej nie będę żalowała, że nie spróbowałam
Kiniutka ja mam zamiar. To znaczy zostal mi ostatni rok magisterki, jak dobrze pojdzie obrona w wakacje 2012;-) Ale to sie okaze, bo teraz powinnam juz cos pisac, a skoro leze to nie mam jak latac po ksiazki:zawstydzona/y:
Gdyby to był ostatni rok to w ogóle bym się nie martwiła. Ja teraz na trzecim licencjatu to się wynudziłam jak mops. Tylko jeden egzamin miałam. Najgorsze, że mnie czeka pierwszy rok, bo wtedy jest najwięcej zajęć i egzaminów. Także trzymajcie kciuki :*
agadaria mnie też wcześniej wstawanie siusiu wybudzało na maxa i nie mogłam zasnąć, a teraz chodze prawie na śpiąco :-D i jak padnę do łóżka tak nie wiem kiedy i już ululana :-)
Ostatnie 2 noce budzi mnie głód w nocy :szok: i nie zasnę jak czegoś nie zjem i ok 6ej muszę zjeść śniadanie i wtedy mogę iść dalej spać, bo tak to mnie ssie z głodu :szok:
hihih, to tak jak u mnie z tym wstawaniem :-D z tym, że ja jeszcze schodzę na dół wypuścić kota na zewnątrz, bo mu się zwykle nocny tryb życią włącza

A ja dzisiaj kolejne pranie zrobiłam, jutro mam nadzieję jeszcze trochę z tym podgonić. Strasznie dużo się tego wszystkiego nazbierało
A w czwartek wizyta u gina. Ciekawe co tam nowego u mojej Majeczki

A na dziś to chyba dobranoc, bo jakaś niewyspana jestem
Biorę kota i zmykam do łóżka, bo mąż na nocce niestety

Do góry