reklama
Asionek31
Fanka BB :)
Maggie9 witaj i rozgość się
Dzień doberek!!!
Ja dzisiaj doła zaliczam płakac mi się chce z byle powodu,zaczepki szukam, cukry do dupy i wogóle do dupy!!
Julka za to przeszczęśliwa na wyjeżdzie i nie chce jej sie wracać.
Ja tez mam właśnie takie upławy,o których piszecie,ale teraz wiem,że to normalne.Zresztą teraz mam wizyty co tydzień u swojego lekarza,także będę na bierząco.
Ja tez dziewczyny uważam a propo zamieszek,że to tylko lub aż młodzi gniewni rozpierduche robią.
Kurde dzisiaj mam taki humor,że dobrze,że mnie tam nie ma bo nie wiem czy bym nie dołączyła;-)
Lenka dasz rade !! napewno ci ciezko z ta dieta i wogle stad i humorek nie taki ... bedzie dobrze zobaczysz !!
jakas diete musisz wypracowac zebys mogla jesc w miare normalnie i glodna nie chodzila
moze gdzies na forum poczytaj co jedza inne slodkie mamy i poprobuj ??
marti gdyby tak faktycznie było ... to i bym się podzieliła ale ja tak sama z siebie jak tylko usnę tak spię jak zabita i nic nie jest w stanie mi przeszkodzic i 12 godzin jak nic
dobra jestes )
tez bym tak chciala ...
kurcze a ja normalnie non stop jestem glodna
odkurzacz taki mi sie wlaczyl , ze az strach ...
staram sie jakos powstrzymac , ale bardzo ciezko mi to idzie ...
Asionek ja juz pisalam ze mam to samo. Wlasnie zjadlam kolacje i dalej jestem glodna. Probuje sie zapychac malo kalorycznymi daniami ;-p ostatnio sobie zupy z soczewicy nagotowalam bo sycaca jest to sobie ja podjadam ciagle. Musze jesc co 2-3 godz max bo inaczej nie da rady
NabAwe
mamusia Emilki :)
Lena
wytrzymasz! dobrze Ci to zrobi, nie przejmuj się, tlyko faktycznie rozejrzyj się za jakąś ciekawą dietą i wypróbuj coś innego- dozwolonego w cukrzycy, co będzie równie smaczne.
wytrzymasz! dobrze Ci to zrobi, nie przejmuj się, tlyko faktycznie rozejrzyj się za jakąś ciekawą dietą i wypróbuj coś innego- dozwolonego w cukrzycy, co będzie równie smaczne.
Witajcie Dziewczyny !!!
Kurcze troche mnie znowu nie było, może mnie nie pamiętacie
u nas były takie ulewy i burze że internet nie chodził ...
jak dobrze że umowa się kończy z nimi pod koniec roku bo wymawiamy,
okropny ten internet ...
jesteśmy już nad morzem, piszę do Was z Mielna
szkoda że tu też takie burze i ulewy
dobrze że zabrałam lapka i jest tu dostęp do neta
dziś sztorm zapowiadali, może potem uda mi się wgrać kilka zdjęć
a jak narazie ewakuuję się sprzed kompa bo kręgosłup mi wysiada,
spędziłam trochę czasu aby Was nadrobić
Trzymam kciukaski za Rudsonka
pozdrawiam
okropny ten internet ...
pozdrawiam
elifit
Moderatorka
cześć,
mnie też ssie, głodna nie usnę a jak rano otworzę oczy, na siusiu przeważnie, to zaraz muszę coś wszamać.
Jutro wizyta u ginka, proszę trzymać kciuczki a diduś jak był na dole tak jest, średnio codziennie mam kłucia i skurczybyki.
dziewczyny a ten krem na rozstępy co kasiadz polecała to pamiętacie gdzie to było na forum?
u mnie też mokro
Dobrej nocki
mnie też ssie, głodna nie usnę a jak rano otworzę oczy, na siusiu przeważnie, to zaraz muszę coś wszamać.
Jutro wizyta u ginka, proszę trzymać kciuczki a diduś jak był na dole tak jest, średnio codziennie mam kłucia i skurczybyki.
dziewczyny a ten krem na rozstępy co kasiadz polecała to pamiętacie gdzie to było na forum?
u mnie też mokro
Dobrej nocki
Ostatnia edycja:
Asionek31
Asionek ja juz pisalam ze mam to samo. Wlasnie zjadlam kolacje i dalej jestem glodna. Probuje sie zapychac malo kalorycznymi daniami ;-p ostatnio sobie zupy z soczewicy nagotowalam bo sycaca jest to sobie ja podjadam ciagle. Musze jesc co 2-3 godz max bo inaczej nie da rady
to i tak dlugo 2 h ja to ledwo zjem , a juz glodna jestem hehe
nic trzeba ciwiczyc silna wole
A ja ugotowałam zupe krem z zielonego groszku na piersi z kurczaka i wrzuciłam sobie kilka grzanek:-)od razu lepiej.Asiu chyba dużo racji w tym co mówisz!!!AAA jak ktoś reflektuje na zupkę - zapraszam!!!!
brzmi pysznie z checia bym zjadla , wsumie dawnooo zupy nie jadlam chyba czas cos zrobic
Witajcie Dziewczyny !!!
okropny ten internet ...
pozdrawiam
udanych wakacji i lepszej pogody zycze !!
cześć,
u mnie też mokro
Dobrej nocki
nie pamietam niestety ...
za jutro &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ))
dobrej nocki !
kasiadz
Reduce Serum, na rozstępy, 2w1, 200 ml - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowiecześć,
u mnie też mokro
Dobrej nocki
to nie ja polecałam tylko mój gin i babka z salonu odnowy czy czegoś w tym stylu ja go używam od kilku dni więc ciężko się wypowiedzieć
reklama
W teorii to ja te wszystkie proccedury znam, ale dziękuję za przypomnienie i jak coś to będę Cię jeszcze dopytywać ;-)kiniutka,dasz radę spokojnie!!!!!
ja starszą urodziłam po 3 roku studiów,w październiku normalnie wróciłam na uczelnie i skończyłam magisterke razem z moją grupą
we wrześniu idź do dziekanatu,tam złożysz podanie o indywidualny tok nauczania,muszą Ci dać bez łaski,ja całą ciążę,a potem dwa następne lata miałam indywidualkę
W praktyce wygląda to tak,że nie musisz chodzić na większość zajęć(ja tylko obowiąkowo musiałam być na wszytskich seminariach)i ich usprawiedliwiać.jak ci nie pasuje termin zaliczenia to uzgadniasz bezpośrednio z prowadzącym zajęcia i tyle...Ja chodziłąm na zajęcia typu statystyka,ekonometria czy inne zwiazane z matmą,bo lepiej jak widzisz jak ktoś ci tłumaczy niż potem samemu z książek...
Pamietaj że jak tylko dostaniesz ten papierek zaświadczający,że dostałąś indywidualkę,to musisz niestety połazić po wszytskich nauczycielach i go im osobiście pokazać,oni cię odznaczą w liście że nie musisz być-bo umnie sie zdarzało,że jak ktos nie przybył dwa razy na zajęcia to prowadzacy wypieprzał go z zajęć
w razie co to pytaj,ja chetnie pomoge
Ja też mam problemy z oddychaniem, okropne to jest.witam kobietki,
ja dzisiaj jestem padnięta całą noc nie spałam . od kilku dni mam problemy z oddychaniem i w nocy było ciężko, położna mówi że to normalne ale kazała mi iść do internisty zrobić ekg więc chyba trzeba się wybrać w tym tygodniu
ja bym rozpoczęła studia od semestru zimowego, bo nie znasz dokładnej daty porodu i do tego nie wiesz jak długo będziesz dochodzila do siebie po porodzie
W ogóle zadyszki dostaję po wyjciu na schody, masakra
A dzisiaj byliśmy z mężem na zakupach w kilku sklepach to myślałam, że już nie dam rady dojść, bo albo brzuch twardnieje, albo tchu brak, albo w głowie się kręci i tak w kółko
A co do studiów to niestety u nas nie ma naboru zimowego więć albo muszę zacząć teraz albo w ogóle
Nie chcę robić przerwy, bo i tak już jestem dwa lata do tyłu, bo zrobiłam sobie przerwę po liceum. A wiedza coraz gorzej wchodzi do głowy więc chcę mieć to jak najszybciej za sobą. Spróbuję, jak się ida to dobrze, a jak nie to trudno, przynajmniej nie będę żalowała, że nie spróbowałamKiniutka - odradzam studiowanie zaraz na początku, zwłaszcza że jeden etap edukacji masz już za sobą. Ja się martwię, bo wkręciłam się na prowadzenie zajęć unijnych z ortografii od połowy października i to tylko 2 x w tygodniu, a co dopiero studia dzienne.
Gdyby to był ostatni rok to w ogóle bym się nie martwiła. Ja teraz na trzecim licencjatu to się wynudziłam jak mops. Tylko jeden egzamin miałam. Najgorsze, że mnie czeka pierwszy rok, bo wtedy jest najwięcej zajęć i egzaminów. Także trzymajcie kciuki :*Kiniutka ja mam zamiar. To znaczy zostal mi ostatni rok magisterki, jak dobrze pojdzie obrona w wakacje 2012;-) Ale to sie okaze, bo teraz powinnam juz cos pisac, a skoro leze to nie mam jak latac po ksiazki
hihih, to tak jak u mnie z tym wstawaniem z tym, że ja jeszcze schodzę na dół wypuścić kota na zewnątrz, bo mu się zwykle nocny tryb życią włączaagadaria mnie też wcześniej wstawanie siusiu wybudzało na maxa i nie mogłam zasnąć, a teraz chodze prawie na śpiąco i jak padnę do łóżka tak nie wiem kiedy i już ululana :-)
Ostatnie 2 noce budzi mnie głód w nocy i nie zasnę jak czegoś nie zjem i ok 6ej muszę zjeść śniadanie i wtedy mogę iść dalej spać, bo tak to mnie ssie z głodu
A ja dzisiaj kolejne pranie zrobiłam, jutro mam nadzieję jeszcze trochę z tym podgonić. Strasznie dużo się tego wszystkiego nazbierało
A w czwartek wizyta u gina. Ciekawe co tam nowego u mojej Majeczki
A na dziś to chyba dobranoc, bo jakaś niewyspana jestem
Biorę kota i zmykam do łóżka, bo mąż na nocce niestety