reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
hejka dziewczyny wlasnie udalo mi sie nadrobic 5 stron ktore zapisalyscie jak mnie nie bylo he he ;)
mileczka- normalne kolor bialy jak woda bez zapachu :eek:
jak jest biale i geste to moze byc czop sluzowy moze powoli odchodzic juz a w calosci moze odejsc nawet 2 tyg przed porodem;) wiec spokojnie powiedz tylko o tym lekarzowi i obserwuj brzusio;)

a ktos tam wspominal tez wczesniej o sudocremie do pupy czy czyms tam powiem tak z wlasnego doswiadczenia ze nie uzywa sie kremow na odparzenia jesli odparzen nie ma generalnie przy kazdej zmianie pieluchy wystarczy dobrze pupe przemys mokra husteczka i posmarowac kremem ochronnym lub posypka to w zupelnoosci wystarcza a na odparzenia najlepsza jest maka ziemniaczana pomagala nawet jak sudocrem nie dawal rady ;)

buziaki;)

I ty wierzysz ze te zamieszki maja z tym jeszcze cos wspolego? Bo ja nie...
Wszedzie sie znajda idioci ktorzy chca stwarzac problemy, to ze sie wszystko zaczelo na tym protescie jak dla mnie nic nie znaczy. A nagle sie okazalo ze bezkarnie mozna niszczyc, krasc no i hulaaa - policja sobie z nami nie da rady...

reklama
Ewa - to dużo pozytywnych fluidków dla Ciebie:-) Dlatego z mężem obiecaliśmy sobie, że nie pójdziemy spać póki nie oczyścimy atmosfery, bo nie ma nic gorszego niż nieprzespana noc z powodu kłótni.

oj tak taka noc moze dac w kosc ... ja tez z moim nie poloze sie spac bez wyjasnienia wszystkiego :)

Siemanko,

Ja kolejną noc miałam do bani i dopiero sie wysypiam nad ranem jak M idzie do pracy a tak to cała noc coś.....ehhhhhhhh, kurcze dziewczyny z was też teraz tak leci niby sluz jakaś woda normalnie wiecej jakby tego było ciagle mokro mam w gaciach dzis sie wydygałam że wody mi odeszły :szok: wizyta w sobotę u ginka musze zrobić listę pytań i oby do sobotyyyy

tez mam podobnie z tym spaniem :/
sluzu moze byc wiecej w tych tc wiec nie ma co sie stresowac :) mam podobnie

Ja pierdziele co się tu dzieje, zamieszki do liverpoolu doszły...masakra jakaś...dobrze że my na zadupiu mieszkamy...

masakra :/

I ty wierzysz ze te zamieszki maja z tym jeszcze cos wspolego? Bo ja nie...
Wszedzie sie znajda idioci ktorzy chca stwarzac problemy, to ze sie wszystko zaczelo na tym protescie jak dla mnie nic nie znaczy. A nagle sie okazalo ze bezkarnie mozna niszczyc, krasc no i hulaaa - policja sobie z nami nie da rady...

zgadzam sie z toba ... maja pretekst psychole zeby rozwalac , krasc , podpalac itd.
bo niby co ma wspolnego sklep i jego okradanie ze smiercia jakiegos czarnego ??
moga sie wyzyc dranie i tyle

Do góry