reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

reklama
hejka dziewczyny wlasnie udalo mi sie nadrobic 5 stron ktore zapisalyscie jak mnie nie bylo he he ;)
mileczka- normalne kolor bialy jak woda bez zapachu :eek:
jak jest biale i geste to moze byc czop sluzowy moze powoli odchodzic juz a w calosci moze odejsc nawet 2 tyg przed porodem;) wiec spokojnie powiedz tylko o tym lekarzowi i obserwuj brzusio;)

a ktos tam wspominal tez wczesniej o sudocremie do pupy czy czyms tam powiem tak z wlasnego doswiadczenia ze nie uzywa sie kremow na odparzenia jesli odparzen nie ma generalnie przy kazdej zmianie pieluchy wystarczy dobrze pupe przemys mokra husteczka i posmarowac kremem ochronnym lub posypka to w zupelnoosci wystarcza a na odparzenia najlepsza jest maka ziemniaczana pomagala nawet jak sudocrem nie dawal rady ;)

buziaki;)

I ty wierzysz ze te zamieszki maja z tym jeszcze cos wspolego? Bo ja nie...
Wszedzie sie znajda idioci ktorzy chca stwarzac problemy, to ze sie wszystko zaczelo na tym protescie jak dla mnie nic nie znaczy. A nagle sie okazalo ze bezkarnie mozna niszczyc, krasc no i hulaaa - policja sobie z nami nie da rady...

reklama
Ewa - to dużo pozytywnych fluidków dla Ciebie:-) Dlatego z mężem obiecaliśmy sobie, że nie pójdziemy spać póki nie oczyścimy atmosfery, bo nie ma nic gorszego niż nieprzespana noc z powodu kłótni.

oj tak taka noc moze dac w kosc ... ja tez z moim nie poloze sie spac bez wyjasnienia wszystkiego :)

Siemanko,

Ja kolejną noc miałam do bani i dopiero sie wysypiam nad ranem jak M idzie do pracy a tak to cała noc coś.....ehhhhhhhh, kurcze dziewczyny z was też teraz tak leci niby sluz jakaś woda normalnie wiecej jakby tego było ciagle mokro mam w gaciach dzis sie wydygałam że wody mi odeszły :szok: wizyta w sobotę u ginka musze zrobić listę pytań i oby do sobotyyyy

tez mam podobnie z tym spaniem :/
sluzu moze byc wiecej w tych tc wiec nie ma co sie stresowac :) mam podobnie

Ja pierdziele co się tu dzieje, zamieszki do liverpoolu doszły...masakra jakaś...dobrze że my na zadupiu mieszkamy...

masakra :/

I ty wierzysz ze te zamieszki maja z tym jeszcze cos wspolego? Bo ja nie...
Wszedzie sie znajda idioci ktorzy chca stwarzac problemy, to ze sie wszystko zaczelo na tym protescie jak dla mnie nic nie znaczy. A nagle sie okazalo ze bezkarnie mozna niszczyc, krasc no i hulaaa - policja sobie z nami nie da rady...

zgadzam sie z toba ... maja pretekst psychole zeby rozwalac , krasc , podpalac itd.
bo niby co ma wspolnego sklep i jego okradanie ze smiercia jakiegos czarnego ??
moga sie wyzyc dranie i tyle

Do góry