mileczka89
Mamita małego Mareczka
mileczka- normalne kolor bialy jak woda bez zapachu
A to wporząsiu Chyba tylko upławy. Mi gin mówił że wody mają charakterystyczny zapach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mileczka- normalne kolor bialy jak woda bez zapachu
jak jest biale i geste to moze byc czop sluzowy moze powoli odchodzic juz a w calosci moze odejsc nawet 2 tyg przed porodem wiec spokojnie powiedz tylko o tym lekarzowi i obserwuj brzusiomileczka- normalne kolor bialy jak woda bez zapachu
Ewa - to dużo pozytywnych fluidków dla Ciebie:-) Dlatego z mężem obiecaliśmy sobie, że nie pójdziemy spać póki nie oczyścimy atmosfery, bo nie ma nic gorszego niż nieprzespana noc z powodu kłótni.
Siemanko,
Ja kolejną noc miałam do bani i dopiero sie wysypiam nad ranem jak M idzie do pracy a tak to cała noc coś.....ehhhhhhhh, kurcze dziewczyny z was też teraz tak leci niby sluz jakaś woda normalnie wiecej jakby tego było ciagle mokro mam w gaciach dzis sie wydygałam że wody mi odeszły wizyta w sobotę u ginka musze zrobić listę pytań i oby do sobotyyyy
Ja pierdziele co się tu dzieje, zamieszki do liverpoolu doszły...masakra jakaś...dobrze że my na zadupiu mieszkamy...
I ty wierzysz ze te zamieszki maja z tym jeszcze cos wspolego? Bo ja nie...
Wszedzie sie znajda idioci ktorzy chca stwarzac problemy, to ze sie wszystko zaczelo na tym protescie jak dla mnie nic nie znaczy. A nagle sie okazalo ze bezkarnie mozna niszczyc, krasc no i hulaaa - policja sobie z nami nie da rady...