Tez ostatnio sie zastanawialam co z nia, ale podszpiegowalam jej posty (przepraszam rabbit ) i odkrylam ze wsio ok, tylko udziela sie na forum mamusiek blizniaczych, co jest calkiem zrozumiale Tak ze nie martwcie sie, moze jeszcze nas odwiedziDziewczyny co z Rabbit???
Wie ktoras cos?
Ja mysle ze powoli trzeba zaczac wymieniac sie komorkami.Bo roznie moze byc.
reklama
monysia kurcze to uwazaj lepiej bo nie ma zartow! Odpoczywaj i moze przedzwon do swojego lekarza jakby sie powtorzylo. Ja juz bym pewnie u niego w gabinecie siedziala albo na IP.
No wlasnie tez zauwazylam ze rabbit nam gdzies znikla, takie juz uroki ciazy blizniaczej. Sporo z nas przy jednym maluchu musi sie oszczedzac a co dopieor przy dwojce.
No wlasnie tez zauwazylam ze rabbit nam gdzies znikla, takie juz uroki ciazy blizniaczej. Sporo z nas przy jednym maluchu musi sie oszczedzac a co dopieor przy dwojce.
Asionek31
Fanka BB :)
Hahahah powiedzialam mojemu, jaki twoj jest spryciarz. Odpowiedzial mi ze ja mam nutelle (nie zajarzyl o czym mu opowiadam) Wiec jak mu wszystko wyjasnilam jak krowie na polu, to stwierdzil ze to nie fair, bo on po polsku nic nie rozumie, i nie moze poczytac :-)
no moj sobie tez nie podczyta ) jego strata ...
Zwierzeta sie ubezpiecza bo leczenie kosztuje taka fortune ze jak sie nie daj Boze cos dzieje to bez ubezpieczenia kiepsko...
A ludzi tez mozna My musimy miec ubezpieczenie bo mamy kredyt, ale za dziecko nie placa.
u nas tez lepiej wykupic zwierakowi ubezpieczenie , bo ceny u weta sa porazajace :/
fiu, coś tam nadrobiłam
od wczoraj biorę leki przeciwwirusowe, bo wstałam rano z opryszczką, w sumie bym to olała, ale nigdy nie miałam więc zadzwoniłam do gina czy się martwić, a ten mi, że mam przyjechać bo to wirus i jak nigdy nie miałam to trzeba leczyć, no to dostałam heviran i łykam 5x1 tbl przez 10 dni :/ jak zwykle jak nie urok to przemarsz wojsk :/ mam nadzieje, że małej nic nie będzie.
hmm nie chce ci mieszac w glowie , ale ten lek jest bardzo mocny i nie zalecany w ciazy ... kilka razy sama go bralam i moja siorka ktora ma duzy problem z opryszczka stad wiem co to za dziadostwo
wiem , ze laski jak mialy problem to co najwyzej przykladaly delikatnie na usta rozkruszona tabletke
ogolnie w ciazy nawet zwylych masci na opryche sie nie zaleca wiec w szoku troche jestem , ze c w ciazy to przepisali :/
Ja tez mam problem z oddychaniem ,nawet jak leze w sypialni i mam dwie poduchy pod plecami to nie moge oddychac tylko jakm leze na boku..
A pozatym chyba musze isc do dermatologa,mam taki jakby pieprzyk tylko on jest czerwony .I mam go na brzuchu .I teraz jak brzuch mi urosl to mam wrazenie ze go czuje.Wiecie o co chodzi.
I troche mam cykora tymbardziej ze juzn jeden mialam wycinany bo sie papral i podobno w ostatnim momencie
.
idz lepiej sprawdz co to za pieprzyk .. ne ma zartow
napewno bedzie dobrze !!
dobrej nocki
monika~
dzis znow ja jestem pierwsza z dzien dobry
zaraz na spotkanie z lekarzem a potem prosto do pracy, bede troche pozniej w pracy i kurde tyle ile sie spoznie musze odsiedziec ale obliczam,ze przy dobrych wiatrach to bedzie najwyzej pol godz. zaczelo padac, wreszcie, bo te 30 ( i wiecej) stopni w mieszkaniu i na zew oslabia mnie zupelnie..
rabit - moje usciski, chyba nasze kciukasy czasami pomagaja
osobiscie usze powiedziec,ze juz powoli sie zaczyna chyba i u mnie - bole plecow, bioder (przeklete spanie na boku), nogi spuchniete, wczoraj mialam wrazenie ze stopy mam jak lodki, normalnie bol przy kazdym kroku (wieczorem), posmarowalam perfect mama (wyludzilma z pl od siostry) i przynajmniej mialam iluzje ze chlodniej, moje stopy sa tak goace ,ze mam wrazenie,ze niedlugo nastpi wybuch jak gejzer :/
zmierzylam brzuch dzis rano - 96cm, na wage nie wchodze bo sie boje.........
milego dnia mamuski!!!:-)
zaraz na spotkanie z lekarzem a potem prosto do pracy, bede troche pozniej w pracy i kurde tyle ile sie spoznie musze odsiedziec ale obliczam,ze przy dobrych wiatrach to bedzie najwyzej pol godz. zaczelo padac, wreszcie, bo te 30 ( i wiecej) stopni w mieszkaniu i na zew oslabia mnie zupelnie..
rabit - moje usciski, chyba nasze kciukasy czasami pomagaja
osobiscie usze powiedziec,ze juz powoli sie zaczyna chyba i u mnie - bole plecow, bioder (przeklete spanie na boku), nogi spuchniete, wczoraj mialam wrazenie ze stopy mam jak lodki, normalnie bol przy kazdym kroku (wieczorem), posmarowalam perfect mama (wyludzilma z pl od siostry) i przynajmniej mialam iluzje ze chlodniej, moje stopy sa tak goace ,ze mam wrazenie,ze niedlugo nastpi wybuch jak gejzer :/
zmierzylam brzuch dzis rano - 96cm, na wage nie wchodze bo sie boje.........
milego dnia mamuski!!!:-)
Witam się i Ja:-)
Coś aktualnego w temacie becikowego
Znowu będzie trudniej o becikowe - strona 2 - Praca i ubezpieczenia - Gazeta Prawna - największy dziennik gospodarczy
Coś aktualnego w temacie becikowego
Znowu będzie trudniej o becikowe - strona 2 - Praca i ubezpieczenia - Gazeta Prawna - największy dziennik gospodarczy
Mariolciaa
Jestem w końcu. u mnie nie za ciekawie, łapią mnie ostre bóle po prawej stronie pleców. Nerki ? woreczek żółciowy? czy dziecko się tak rozpycha ? na razie jestem na apapie, więc daję radę sobie z bólem...
ale podejrzewam że to nerka... białko mi w moczu wyszło,.:-(
Nefrologa mam dopiero na 8 sierpnia, i to prywatnie. a na fundusz to dopiero na listopad są terminy, hahahahahaha
zadzwonię dziś do lekarza, bo nie wiem co mam robić... nie chcę podejmować żadnych decyzji bez konsultacji z nim.
jakby co to mam do was nr. tel... jakbym pojechała wiecie gdzie to dam znać... ale tfu tfu.
ehh, przynajmniej wiem że z dzieckiem wszystko w porządku, na wizycie byliśmy w poniedziałek, szyjka bardzo ładna... malutki rusza się cały czas... tak mamusię pociesza:-)
no wizytę mieliśmy w poniedziałek... a bóle złapały mnie we wtorek...
ale podejrzewam że to nerka... białko mi w moczu wyszło,.:-(
Nefrologa mam dopiero na 8 sierpnia, i to prywatnie. a na fundusz to dopiero na listopad są terminy, hahahahahaha
zadzwonię dziś do lekarza, bo nie wiem co mam robić... nie chcę podejmować żadnych decyzji bez konsultacji z nim.
jakby co to mam do was nr. tel... jakbym pojechała wiecie gdzie to dam znać... ale tfu tfu.
ehh, przynajmniej wiem że z dzieckiem wszystko w porządku, na wizycie byliśmy w poniedziałek, szyjka bardzo ładna... malutki rusza się cały czas... tak mamusię pociesza:-)
no wizytę mieliśmy w poniedziałek... a bóle złapały mnie we wtorek...
mileczka89
Mamita małego Mareczka
Witam !
Mariolcia z tym białkiem to rzeczywiście nieciekawie.... Kurcze... Jak mnie ten NFZ wkurza... Żeby płacić na służbę zdrowia, a jak przyjdzie potrzeba czekać w takich olbrzymich kolejkach i nie mieć terminu... Szok!!! Mam nadzieje, że wszystko bedzie w porządku, trzymam kciuki! Ugłaskaj dzidziusia od nas
Mariolcia z tym białkiem to rzeczywiście nieciekawie.... Kurcze... Jak mnie ten NFZ wkurza... Żeby płacić na służbę zdrowia, a jak przyjdzie potrzeba czekać w takich olbrzymich kolejkach i nie mieć terminu... Szok!!! Mam nadzieje, że wszystko bedzie w porządku, trzymam kciuki! Ugłaskaj dzidziusia od nas
K
karolina1978
Gość
Mariolcia a mialas juz wczesniej problemy z nerkami?
Ja przy kazdej ciazy mialam piasek w nerkach i podlaczali mnie na dwie godziny pod kroplowke i bylo z grzywki .Za malo pilam.Teraz sie pilnuje i jak narazie jest ok(prawie 3litry dziennie)
A ja sie zmierzylam w obwodzie i mam 3 cm mniej!Wydaje mi sie ze moze mala zeszla nizej ,albo sie obrocila.Teraz mam tylko107 cm.
Ja przy kazdej ciazy mialam piasek w nerkach i podlaczali mnie na dwie godziny pod kroplowke i bylo z grzywki .Za malo pilam.Teraz sie pilnuje i jak narazie jest ok(prawie 3litry dziennie)
A ja sie zmierzylam w obwodzie i mam 3 cm mniej!Wydaje mi sie ze moze mala zeszla nizej ,albo sie obrocila.Teraz mam tylko107 cm.
Mariolciaa
mileczka, już ugłaskałam:-)
karolina, ja od dzieciństwa miałam problem z pęcherzem, z Furaginem prawie nigdy się nie rozstawałam.
właśnie ja dużo piłam, szła mi cała butla 1.5 litra wody, do tego jakieś soki jeszcze. ale ostatnio zaniedbałam to i jedną butelkę piłam w 2 dni
jak na razie jest spokojnie, jeszcze apap mnie trzyma... ale na pewno zadzwonię do lekarza, a jak mnie złapie ból to jadę na IP, ja się boję kłaść do szpitala... ale nie mam już wyjścia.
co do leków, to biorę Urinal, i piję herbaty żurawinowe.
karolina, ja od dzieciństwa miałam problem z pęcherzem, z Furaginem prawie nigdy się nie rozstawałam.
właśnie ja dużo piłam, szła mi cała butla 1.5 litra wody, do tego jakieś soki jeszcze. ale ostatnio zaniedbałam to i jedną butelkę piłam w 2 dni
jak na razie jest spokojnie, jeszcze apap mnie trzyma... ale na pewno zadzwonię do lekarza, a jak mnie złapie ból to jadę na IP, ja się boję kłaść do szpitala... ale nie mam już wyjścia.
co do leków, to biorę Urinal, i piję herbaty żurawinowe.
reklama
Marti_1984
Mariolcia- kurde nie zazdroszczę z pęcherzem, kurde
monysia- odpoczywaj jak najwięcej oby to bylo jednorazowy ból
A u mnie okey tylko odkąd mala siedzi pupa do dołu to tak po pipce dostawac kopniaki nie za fajnieee
malutka- trzymaj sięęęęęę kobieto dzielnie ;-)
monysia- odpoczywaj jak najwięcej oby to bylo jednorazowy ból
A u mnie okey tylko odkąd mala siedzi pupa do dołu to tak po pipce dostawac kopniaki nie za fajnieee
malutka- trzymaj sięęęęęę kobieto dzielnie ;-)