reklama
WerkaMirek
Fanka BB :)
Ahhh...
Ja nie dawno do domu worcilam. Padam na pysk zaraz kapiel z wannie i luli ide! bo ledwo na oczy widze.
Odebralam moja kolyske i juz bym ukolysala dzidzie, ale teraz co najwyzej to moge misia polulac!
Ja niestety tez nie dostane becikowego, bo niestety za duze dochody... do dupy!!
Ja nie dawno do domu worcilam. Padam na pysk zaraz kapiel z wannie i luli ide! bo ledwo na oczy widze.
Odebralam moja kolyske i juz bym ukolysala dzidzie, ale teraz co najwyzej to moge misia polulac!
Ja niestety tez nie dostane becikowego, bo niestety za duze dochody... do dupy!!
malutka2326
A malutka Was właśnie czyta
Mój na nocce więc na sekundę wstałam Wam napisać co i jak...
Po receptę poszła wczoraj koleżanka, bo tak ustaliłam z lekarzem (mój miał wczoraj dzień więc nie mógł mnie zawieźć)
Przyniosła receptę, 7 składników się składa na te globulki, a między innymi zakazany lek w ciąży metronizadol, trochę się przestraszyłam...
Potem poszła z tą receptą do apteki i okazuje się ,że nigdzie jej nie zrealizują bo było przekreślone coś i nie było pieczątki przy tym
Chciała iść jeszcze raz wczoraj do niego aby poprawił receptę, ale zrezygnowałam, przyznam szczerze ,że nie do końca zaufałam temu lekarzowi i poszła dziś do jeszcze innego... Spytała czy nie ma zastrzeżeń co do składników tego leku, powiedział ,że nie i przepisał by dokładnie to samo...
Tamten lekarz pisał receptę ze ściągi, a ten dzisiejszy pisał wszystko z pamięci... Lek jest zamówiony, jest darmowy, tylko za zrobienie płaci się 5zł, jutro popołudniu będzie do odbioru, więc od jutra wieczora zaczynam leczenie, a we wtorek idę w końcu do swojego gina na kontrolę...
Tyle u mnie... Ale widzę ,że już praktycznie każda się na coś uskarża, chyba już nic lepiej do końca nie będzie...
Dobra kładę się...
Trzymajcie się
Mój na nocce więc na sekundę wstałam Wam napisać co i jak...
Po receptę poszła wczoraj koleżanka, bo tak ustaliłam z lekarzem (mój miał wczoraj dzień więc nie mógł mnie zawieźć)
Przyniosła receptę, 7 składników się składa na te globulki, a między innymi zakazany lek w ciąży metronizadol, trochę się przestraszyłam...
Potem poszła z tą receptą do apteki i okazuje się ,że nigdzie jej nie zrealizują bo było przekreślone coś i nie było pieczątki przy tym
Chciała iść jeszcze raz wczoraj do niego aby poprawił receptę, ale zrezygnowałam, przyznam szczerze ,że nie do końca zaufałam temu lekarzowi i poszła dziś do jeszcze innego... Spytała czy nie ma zastrzeżeń co do składników tego leku, powiedział ,że nie i przepisał by dokładnie to samo...
Tamten lekarz pisał receptę ze ściągi, a ten dzisiejszy pisał wszystko z pamięci... Lek jest zamówiony, jest darmowy, tylko za zrobienie płaci się 5zł, jutro popołudniu będzie do odbioru, więc od jutra wieczora zaczynam leczenie, a we wtorek idę w końcu do swojego gina na kontrolę...
Tyle u mnie... Ale widzę ,że już praktycznie każda się na coś uskarża, chyba już nic lepiej do końca nie będzie...
Dobra kładę się...
Trzymajcie się
sivi
malutka dobrze że w końcu coś u ciebie z tym leczeniem ruszy z miejsca
kasiadz
malutka przestaw sobie kompa do łóżka bo brakuje nam tu ciebie
Justyś1985
Witam się i ja
U Nas wszystko dobrze, młodzież szaleje, rano, wieczór i w południe, i gdyby nie kręgosłup to wszystko było by nawet fajnie
Mam też problemy z oddychanie, znaczy nie mogę wziąć pełnego oddechu - masakryczne uczucie, ale czago się nie robi dla maleństwa Nie ma m i wszystkie sprawy z budową teraz spadły na mnie i każdy czegoś ode mnie chce i latam w tą i z powrotem !!!
Umówiłam się na wizytę usg 30 tyg, mam nadzieje że się pięknie mamusi pokaże )
U Nas wszystko dobrze, młodzież szaleje, rano, wieczór i w południe, i gdyby nie kręgosłup to wszystko było by nawet fajnie
Mam też problemy z oddychanie, znaczy nie mogę wziąć pełnego oddechu - masakryczne uczucie, ale czago się nie robi dla maleństwa Nie ma m i wszystkie sprawy z budową teraz spadły na mnie i każdy czegoś ode mnie chce i latam w tą i z powrotem !!!
Umówiłam się na wizytę usg 30 tyg, mam nadzieje że się pięknie mamusi pokaże )
reklama
Ja też wpadłam się tylko przywitać i poczytać
Dziewczyny wczoraj nic takiego nie robiłam ale wieczorem
przestraszyłam się nie na żarty ...
Cały dzień pobolewał mnie kręgosłup a rczej cały dół pleców ...
wieczorem złapał mnie taki ból od krzyża właśnie
idący na boki brzucha, ku dołowi w pipkę i pachwiny aż do nóg
to było jak przy partych ...
brzuchol wtedy twardy, naprężony a Dzidziol się w ogóle nie ruszał
okropnie się przestraszyłam
przeszło po 2 tabletkach po jakiejś godzinie.
A dziś zrobiłam tylko obiad, nigdzie nawet nie byłam
i też już mnie zaczął pobolewać ...
poszłam poleżeć, dopiero po 2h wstałam i posprzątałam po obiedzie...
urna 5-go mamy jechać nad morze, mam nadzieję że dam radę
i nic się nie wydarzy ...
Dziewczyny wczoraj nic takiego nie robiłam ale wieczorem
przestraszyłam się nie na żarty ...
Cały dzień pobolewał mnie kręgosłup a rczej cały dół pleców ...
wieczorem złapał mnie taki ból od krzyża właśnie
idący na boki brzucha, ku dołowi w pipkę i pachwiny aż do nóg
to było jak przy partych ...
brzuchol wtedy twardy, naprężony a Dzidziol się w ogóle nie ruszał
okropnie się przestraszyłam
przeszło po 2 tabletkach po jakiejś godzinie.
A dziś zrobiłam tylko obiad, nigdzie nawet nie byłam
i też już mnie zaczął pobolewać ...
poszłam poleżeć, dopiero po 2h wstałam i posprzątałam po obiedzie...
urna 5-go mamy jechać nad morze, mam nadzieję że dam radę
i nic się nie wydarzy ...