reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

Dzieki karolina, ja juz tez poczytalam. Wyglada na to ze jest ok i ze juz niedlugo wychodzi. I z tego co zrozumialam bedzie musiala znowu lezec.

reklama
Ahhh...

Ja nie dawno do domu worcilam. Padam na pysk zaraz kapiel z wannie i luli ide! bo ledwo na oczy widze.
Odebralam moja kolyske i juz bym ukolysala dzidzie, ale teraz co najwyzej to moge misia polulac!

Ja niestety tez nie dostane becikowego, bo niestety za duze dochody... do dupy!!

A malutka Was właśnie czyta :-D
Mój na nocce więc na sekundę wstałam Wam napisać co i jak...
Po receptę poszła wczoraj koleżanka, bo tak ustaliłam z lekarzem (mój miał wczoraj dzień więc nie mógł mnie zawieźć)
Przyniosła receptę, 7 składników się składa na te globulki, a między innymi zakazany lek w ciąży metronizadol, trochę się przestraszyłam...
Potem poszła z tą receptą do apteki i okazuje się ,że nigdzie jej nie zrealizują bo było przekreślone coś i nie było pieczątki przy tym :wściekła/y:
Chciała iść jeszcze raz wczoraj do niego aby poprawił receptę, ale zrezygnowałam, przyznam szczerze ,że nie do końca zaufałam temu lekarzowi i poszła dziś do jeszcze innego... Spytała czy nie ma zastrzeżeń co do składników tego leku, powiedział ,że nie i przepisał by dokładnie to samo...
Tamten lekarz pisał receptę ze ściągi, a ten dzisiejszy pisał wszystko z pamięci... Lek jest zamówiony, jest darmowy, tylko za zrobienie płaci się 5zł, jutro popołudniu będzie do odbioru, więc od jutra wieczora zaczynam leczenie, a we wtorek idę w końcu do swojego gina na kontrolę...
Tyle u mnie... Ale widzę ,że już praktycznie każda się na coś uskarża, chyba już nic lepiej do końca nie będzie...
Dobra kładę się...
Trzymajcie się

Witam się i ja :)
U Nas wszystko dobrze, młodzież szaleje, rano, wieczór i w południe, i gdyby nie kręgosłup to wszystko było by nawet fajnie :p
Mam też problemy z oddychanie, znaczy nie mogę wziąć pełnego oddechu - masakryczne uczucie, ale czago się nie robi dla maleństwa:) Nie ma m i wszystkie sprawy z budową teraz spadły na mnie i każdy czegoś ode mnie chce i latam w tą i z powrotem !!!
Umówiłam się na wizytę usg 30 tyg, mam nadzieje że się pięknie mamusi pokaże :))

reklama
Ja też wpadłam się tylko przywitać i poczytać

Dziewczyny wczoraj nic takiego nie robiłam ale wieczorem
przestraszyłam się nie na żarty ...
Cały dzień pobolewał mnie kręgosłup a rczej cały dół pleców ...
wieczorem złapał mnie taki ból od krzyża właśnie
idący na boki brzucha, ku dołowi w pipkę i pachwiny aż do nóg
to było jak przy partych ...
brzuchol wtedy twardy, naprężony a Dzidziol się w ogóle nie ruszał
okropnie się przestraszyłam
przeszło po 2 tabletkach po jakiejś godzinie.
A dziś zrobiłam tylko obiad, nigdzie nawet nie byłam
i też już mnie zaczął pobolewać ...
poszłam poleżeć, dopiero po 2h wstałam i posprzątałam po obiedzie...
urna 5-go mamy jechać nad morze, mam nadzieję że dam radę
i nic się nie wydarzy ...

Do góry