reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

reklama
Ewa no to fajnie szkoda ze sie nie spotkamy na porodowce, bo niestety nie mieszkam w PL. A malenstwo to nasz prezent na rocznice slubu. :)

sorki ale byłam na ktg.....
a więc...w poniedziałek byłam na wizycie kontrolnej u swojego gina i okazało się z badań że mam infekcję....a do tego szyjka mi się bardzo skróciła i miałam skurcze...lekarz się wystraszył i od razu ciach do szpitala...no i leże...podają mi tablety i przebadali dokładnie...usg...także moje dzieciaki są odwrócone główkowo obydwa...i ważą uwaga 1700g:D szyjkę mam 27mm jutro może wyjdę...aaa i skurczy nie odnotowano na ktg...więc chyba spoko...tylko ta szyjka....

reklama
Asionek u mnie na ulotce pisze, że ciężarne mogą go stosować jeżeli lekarz uzna to za stosowna i nie powoduje powstania wad u dzieci itd. Ponadto znalazłam, że w ciąży każda opryszczka nawet wtórna powinna być leczona. Ufam mojemu ginkowi i jeżeli kazał brać to biorę, w prawdzie miałam opory jak przed każdym lekiem w ciąży, ale sama na własną rękę nic odstawiać nie chcę.

Rabbit no w sumie dobrze gin zrobił, pewnie czeka cię póki co leżenia ale spoko dzieciaki rosną jak na drożdżach a ty już zaczęłaś 31tc więc głowa do góry, jeszcze parę tygodni :)

Mariolcia trzymam kciuki za usg, ale będzie git na pewno, więcej pij bo na prawdę można się załatwić, a nerki lubią wodę niegazowaną więc pij ile wlezie

Malutka, no to cieszę się, że dziś będziesz miała leki, a jak w przyszłym tygodniu jest twój gin to w ogóle fajnie, odpoczywaj i nizym się nie przejmuj

ja właśnie odebrałam wyniki tarczycowe, kurde bele znowu spadek i to pomimo tego, że biorę eutyrox :/ szczerze mówiąc miałam niewielki spadek fT4 i myślałam, że ta śmieszna moja dawka coś da, a tu kij, tarczyca w ogóle nie reaguje :/ Dziś będę dzwonić do endo z wynikami, zobaczymy kiedy oddzwoni i co zadecyduje, pewnie zwiększy dawkę :/

Do góry