Asionek u mnie na ulotce pisze, że ciężarne mogą go stosować jeżeli lekarz uzna to za stosowna i nie powoduje powstania wad u dzieci itd. Ponadto znalazłam, że w ciąży każda opryszczka nawet wtórna powinna być leczona. Ufam mojemu ginkowi i jeżeli kazał brać to biorę, w prawdzie miałam opory jak przed każdym lekiem w ciąży, ale sama na własną rękę nic odstawiać nie chcę.
Rabbit no w sumie dobrze gin zrobił, pewnie czeka cię póki co leżenia ale spoko dzieciaki rosną jak na drożdżach a ty już zaczęłaś 31tc więc głowa do góry, jeszcze parę tygodni
Mariolcia trzymam kciuki za usg, ale będzie git na pewno, więcej pij bo na prawdę można się załatwić, a nerki lubią wodę niegazowaną więc pij ile wlezie
Malutka, no to cieszę się, że dziś będziesz miała leki, a jak w przyszłym tygodniu jest twój gin to w ogóle fajnie, odpoczywaj i nizym się nie przejmuj
ja właśnie odebrałam wyniki tarczycowe, kurde bele znowu spadek i to pomimo tego, że biorę eutyrox :/ szczerze mówiąc miałam niewielki spadek fT4 i myślałam, że ta śmieszna moja dawka coś da, a tu kij, tarczyca w ogóle nie reaguje :/ Dziś będę dzwonić do endo z wynikami, zobaczymy kiedy oddzwoni i co zadecyduje, pewnie zwiększy dawkę :/