reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Ewa no to fajnie szkoda ze sie nie spotkamy na porodowce, bo niestety nie mieszkam w PL. A malenstwo to nasz prezent na rocznice slubu. :)

sorki ale byłam na ktg.....
a więc...w poniedziałek byłam na wizycie kontrolnej u swojego gina i okazało się z badań że mam infekcję....a do tego szyjka mi się bardzo skróciła i miałam skurcze...lekarz się wystraszył i od razu ciach do szpitala...no i leże...podają mi tablety i przebadali dokładnie...usg...także moje dzieciaki są odwrócone główkowo obydwa...i ważą uwaga 1700g:D szyjkę mam 27mm jutro może wyjdę...aaa i skurczy nie odnotowano na ktg...więc chyba spoko...tylko ta szyjka....

reklama
Asionek u mnie na ulotce pisze, że ciężarne mogą go stosować jeżeli lekarz uzna to za stosowna i nie powoduje powstania wad u dzieci itd. Ponadto znalazłam, że w ciąży każda opryszczka nawet wtórna powinna być leczona. Ufam mojemu ginkowi i jeżeli kazał brać to biorę, w prawdzie miałam opory jak przed każdym lekiem w ciąży, ale sama na własną rękę nic odstawiać nie chcę.

Rabbit no w sumie dobrze gin zrobił, pewnie czeka cię póki co leżenia ale spoko dzieciaki rosną jak na drożdżach a ty już zaczęłaś 31tc więc głowa do góry, jeszcze parę tygodni :)

Mariolcia trzymam kciuki za usg, ale będzie git na pewno, więcej pij bo na prawdę można się załatwić, a nerki lubią wodę niegazowaną więc pij ile wlezie

Malutka, no to cieszę się, że dziś będziesz miała leki, a jak w przyszłym tygodniu jest twój gin to w ogóle fajnie, odpoczywaj i nizym się nie przejmuj

ja właśnie odebrałam wyniki tarczycowe, kurde bele znowu spadek i to pomimo tego, że biorę eutyrox :/ szczerze mówiąc miałam niewielki spadek fT4 i myślałam, że ta śmieszna moja dawka coś da, a tu kij, tarczyca w ogóle nie reaguje :/ Dziś będę dzwonić do endo z wynikami, zobaczymy kiedy oddzwoni i co zadecyduje, pewnie zwiększy dawkę :/

Do góry