reklama
sivi
Fanka BB :)
ilonka o ja też mam problem z siedzeniem, póki co daję radę jak siedzę prosto jak struna, ale jak tylko lekko się zgarbię to mi duszno.
elifit aaa to ty się wakacjujesz? fajnie ci...ja uwielbiam góry
no widzisz, a ja myślałam, ze mnie to czeka w 8/9 miesiącu a tu niespodzianka :/ilonka o ja też mam problem z siedzeniem, póki co daję radę jak siedzę prosto jak struna, ale jak tylko lekko się zgarbię to mi duszno.
K
karolina1978
Gość
Ja tez mam problem z oddychaniem ,nawet jak leze w sypialni i mam dwie poduchy pod plecami to nie moge oddychac tylko jakm leze na boku..
A pozatym chyba musze isc do dermatologa,mam taki jakby pieprzyk tylko on jest czerwony .I mam go na brzuchu .I teraz jak brzuch mi urosl to mam wrazenie ze go czuje.Wiecie o co chodzi.
I troche mam cykora tymbardziej ze juzn jeden mialam wycinany bo sie papral i podobno w ostatnim momencie
.
A pozatym chyba musze isc do dermatologa,mam taki jakby pieprzyk tylko on jest czerwony .I mam go na brzuchu .I teraz jak brzuch mi urosl to mam wrazenie ze go czuje.Wiecie o co chodzi.
I troche mam cykora tymbardziej ze juzn jeden mialam wycinany bo sie papral i podobno w ostatnim momencie
.
cytryna nie no, do ciebie pisałam, jak to ty nie??? nie należy ci się??przecież to twoje pierwsze dziecko...
Chodzi o to 500F? Ja nie dostane bo to tylko dla mam na "low income".
elifit to super ze urlop sie udal. wklejaj zdjecia
Z oddychaniem mi tez ciezko - dzis mialam taka pogadanke w pracy - myslalam ze zadyszki dostane jak 1,5 godziny mialam gadac
sivi
Fanka BB :)
cytryna o...a ja myślałam że wszystkim pierworódkom się należy...a to od zawsze to było czy to też teraz wprowadzili? bo mi się zdaje że wszystkie znajome to wcześniej dostawały
K
karolina1978
Gość
Dziewczyny co z Rabbit???
Wie ktoras cos?
Ja mysle ze powoli trzeba zaczac wymieniac sie komorkami.Bo roznie moze byc.
Wie ktoras cos?
Ja mysle ze powoli trzeba zaczac wymieniac sie komorkami.Bo roznie moze byc.
karolina tez o niej myslalam - o rabbit - bo sie ostatnio nie odzywa...
mam nadzieje ze ten twoj pieprzyk to nic powaznego.
sivi ja nie wiem jak bylo wczesniej... nie mam zadnych bliskich znajomych z dziecmi... ale teraz na pewno nie wszystkim sie nalezy:
Sure Start Maternity Grant : Directgov - Money, tax and benefits
mam nadzieje ze ten twoj pieprzyk to nic powaznego.
sivi ja nie wiem jak bylo wczesniej... nie mam zadnych bliskich znajomych z dziecmi... ale teraz na pewno nie wszystkim sie nalezy:
Sure Start Maternity Grant : Directgov - Money, tax and benefits
reklama
K
karolina1978
Gość
Cos mnie tknelo i weszlam na watek o bliznakach i Rabbit akurat napisala ze lezy w szpitalu!
Tylko nie doczytalam dlaczego i od kiedy.Ale dopiero od dzisiaj ma internet.
Zobaczymy moze nam tez poopowiada.
Tylko nie doczytalam dlaczego i od kiedy.Ale dopiero od dzisiaj ma internet.
Zobaczymy moze nam tez poopowiada.