reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

reklama
ilonka o ja też mam problem z siedzeniem, póki co daję radę jak siedzę prosto jak struna, ale jak tylko lekko się zgarbię to mi duszno.
elifit aaa to ty się wakacjujesz? fajnie ci...ja uwielbiam góry

ilonka o ja też mam problem z siedzeniem, póki co daję radę jak siedzę prosto jak struna, ale jak tylko lekko się zgarbię to mi duszno.
elifit aaa to ty się wakacjujesz? fajnie ci...ja uwielbiam góry
no widzisz, a ja myślałam, ze mnie to czeka w 8/9 miesiącu a tu niespodzianka :/

moja też dba o moją postawę bo siedzi z głową u góry i jak się garbię uciska mi przeponę głową więc od razu się prostuję :yes:

Ja tez mam problem z oddychaniem ,nawet jak leze w sypialni i mam dwie poduchy pod plecami to nie moge oddychac tylko jakm leze na boku..
A pozatym chyba musze isc do dermatologa,mam taki jakby pieprzyk tylko on jest czerwony .I mam go na brzuchu .I teraz jak brzuch mi urosl to mam wrazenie ze go czuje.Wiecie o co chodzi.
I troche mam cykora tymbardziej ze juzn jeden mialam wycinany bo sie papral i podobno w ostatnim momencie
.

cytryna nie no, do ciebie pisałam, jak to ty nie??? nie należy ci się??przecież to twoje pierwsze dziecko...:confused:

Chodzi o to 500F? Ja nie dostane bo to tylko dla mam na "low income".

elifit to super ze urlop sie udal. wklejaj zdjecia :)

Z oddychaniem mi tez ciezko - dzis mialam taka pogadanke w pracy - myslalam ze zadyszki dostane jak 1,5 godziny mialam gadac :-D

cytryna o...a ja myślałam że wszystkim pierworódkom się należy...a to od zawsze to było czy to też teraz wprowadzili? bo mi się zdaje że wszystkie znajome to wcześniej dostawały

Dziewczyny co z Rabbit???
Wie ktoras cos?
Ja mysle ze powoli trzeba zaczac wymieniac sie komorkami.Bo roznie moze byc.

reklama
Cos mnie tknelo i weszlam na watek o bliznakach i Rabbit akurat napisala ze lezy w szpitalu!
Tylko nie doczytalam dlaczego i od kiedy.Ale dopiero od dzisiaj ma internet.
Zobaczymy moze nam tez poopowiada.

Do góry