reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Tricolor dzięki za odpowiedź :tak:Powiedz mi jeszcze co ile godzin bierzesz Fenoterol i ile mniej więcej skurczy masz w ciągu dnia?
A co do luteiny to mam dopochwowo dwie rano i dwie wieczorem... Jeśli zaś chodzi o Poznań to mnie źle zrozumiałaś... Z Poznania to ja mam sobie zamówić ten pessar ,a zakładać będą mi w Płocku ;-)
Marti ,a powiedz mi jeszcze, czy prócz tych zastrzyków miała coś robione jeszcze? Bo cały czas mnie ta pompa zastanawia...:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie kochane! Miałam mieć termin na 04.11 ale juz wiem, że cesarka będzie 25.10 lub wcześniej więc postanowiłam sie wam przedstawić, bo zaczynam mieć stresik :-) To moja 6 ciąża i mam nadzieję, że 2 żywa córunia w październiku osłodzi mi życie! Mam jeszcze 3 adoptpwanych dzieciaczków - bardzo kochanych. A tak sobie myślę, że ta moja Róża Jóżefina to taka nagroda za wszystkie łzy życia... Moja mała po prenatalnych wydaje się idealnie zdrowa ale będę spokojna jak ją potrzymam na rękach, bo wszystkie dzieci zawsze były zdrowe i nie miałam przyczyn medycznych ich poronień - nie chcę was straszyć więc bez szczegółów. Jestem optymistką! Mój kwiatuszek tak już kopie, że aż gazeta podskakuje na brzuchu :-D Co jeszcze? aha łykam hormon na niedoczynność tarczycy i robie sobie zastrzyki w brzuch przeciw zakrzepicy - niby wyniki tego nie wykazują, że trzeba ale miałam incydent z zakrzepowym zapaleniem podudzia więc wolę chuchać... Całuski i spokojnego poniedziałku :-D

cześć dziewuszki przepraszam ze nie pisałam ale w piątek byłam u lekarza dowiedzialam sie tyle co nic i jeszcze bardziej sie denerwuje do tego poklocilam sie z facetem i wszystko do niczego:( i przepraszam ze tylko tak o sobie pisze ale was nadrobic to jest sztuka.....

cześć Iwoneczka

ehhhh sprawdziłam właśnie prognozę pogody dla Kołobrzegu i odwołałam rezerwację. Z bólem serca bo cieszyłam się niesamowicie na ten wyjazd. Cały ten tydzień ma padać, deszcze przez cały dzień, ja to jeszcze znalazłabym sobie zajęcie: spacery i wdychanie świeżego morskiego powietrza ale co z 15 miesięcznym dzieckiem? Zanudziłaby się na śmierć. Poza tym bez sensu wydawać 6 stów + żarcie na kiszenie się w pokoju. Mam pecha i tyle . No ale przynajmniej kasa zostanie i na pocieszenie będę mogła coś ładnego kupić dla siebie i dziecioczków.

ehhhh muszę się teraz rozpakować !

Ostatnia edycja:
Witajcie, wczoraj była taka ładna pogoda i dzieci wyciagnęły mnie do miasta na plac zabaw, siedziałam z nimi tam az 3 godziny, ale miały za to radoche i sie fajnie ubawiły. Dzisiaj pojechałam na badania i dodatkowo miałam badanie poziomu cukru, ludzi było mnóstwo więc czekałam w kolejce a jak weszłam to kobieta powiedziała,ze juz za późno i mam przyjsc jutro. Nie lubie tego badania, ale jak trzeba to trzeba.

reklama
Do góry