reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Kobitki długo mnie nie było...bo co wyciągnę kompa to mój pierworodny dopada do niego...więc schowałam lapka i o nim zapomniałam :-p...wieczorami odpadam bo synuś nieźle mnie eksploatuje w ciągu dnia.

Po pobycie w szpitalu dolegliwości ustąpiły :tak::tak:...czuje się świetnie...tylko upały dają w kość...no ale to nie tylko mnie

Jestem po wizycie w CZMP w Łodzi - echokardiogram super!!!!!!!!!!!!!!! zastawka małego się domknęła !!!!!!:-D:-D:-D jest zdrowiutki i grubiutki - waży 1500g :-D

Nie dam rady kochane nadrobić zaległości

Pozdrawiam was

reklama
Marti a może to jest nasilenie się problemu w reakcji na lek. Czasem tak jest, ze stan chorobowy się nasila i świąd jest bardziej dokuczliwy a po kolejnej dawce ustąpi. Skoro nie było takich akcji poprzednim razem to małe prawdopodobieństwo, że to alergia.

Rudson
dobrze wiedzieć, że wszystko w porządku z Tobą i dzieckiem. Martwiłyśmy się o Ciebie bo długo się nie odzywałaś babo jedna ;).

Kobitki długo mnie nie było...bo co wyciągnę kompa to mój pierworodny dopada do niego...więc schowałam lapka i o nim zapomniałam :-p...wieczorami odpadam bo synuś nieźle mnie eksploatuje w ciągu dnia.

Po pobycie w szpitalu dolegliwości ustąpiły :tak::tak:...czuje się świetnie...tylko upały dają w kość...no ale to nie tylko mnie

Jestem po wizycie w CZMP w Łodzi - echokardiogram super!!!!!!!!!!!!!!! zastawka małego się domknęła !!!!!!:-D:-D:-D jest zdrowiutki i grubiutki - waży 1500g :-D

Nie dam rady kochane nadrobić zaległości

Pozdrawiam was

Ja zupełnie w temacie nie jestem, ale widzę, że były jakies problemy, a teraz wszystko super. Świetnie :tak:

hejka dziewczyny ja cały dzionek spędziłam u mamy na ogrodzie...brzusio trochę napięty bo trochę łaziłam...bleee....ale ogólnie pozytywnie....dzisiaj moje dzieciaki mało aktywne, pewnie przez ten upał....

Rudson bardzo się cieszę że wszystko z serduchem oki:)

miłej nocki:)

Czeeeść,

ja już po weselu u sibie w domku.. zmęczona.. wybawiłam się nawet, dzidziuś mi pozwolił ;p pojadłam, z rodziną się spotkałam, ogólnie fajnie było :)

Spróbuję was nadrobić jakoś ale nie wiem czy się uda, tyle piszecie ;O ;p
Miłego wieczoru :)

Rudson suuuper że wszystko gra!! No i dzidziuś już bysio :))

Ja za miesiąc mam wesele ale takie skromne i bez orkiestry :( więc się nie wybawię tylko najem i wysiedzę i z rodzinką pogadam.
elifit dobrze, ze wszystko się udało i imprezka była dobra :). Jaką w końcu miałaś sukienkę?

Ja za miesiąc mam wesele ale takie skromne i bez orkiestry :( więc się nie wybawię tylko najem i wysiedzę i z rodzinką pogadam.
elifit dobrze, ze wszystko się udało i imprezka była dobra :). Jaką w końcu miałaś sukienkę?

też mam takie w sierpniu, jeszcze dwa zostały.. a sukienki miałam dwie, wkleję jutro zdjęcia :tak:

Bez flaszki nie wracaj na BB!!
chyba mleka :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Czeeeść,

ja już po weselu u sibie w domku.. zmęczona.. wybawiłam się nawet, dzidziuś mi pozwolił ;p pojadłam, z rodziną się spotkałam, ogólnie fajnie było :)

Spróbuję was nadrobić jakoś ale nie wiem czy się uda, tyle piszecie ;O ;p
Miłego wieczoru :)

Rudson suuuper że wszystko gra!! No i dzidziuś już bysio :))
to fajnie że się pobawiłaś i sobie pojadłaś:)
czekam na fotki sukienki bo ja za miesiąc na wesele idę i sukienki znaleźć nie mogę :( a trochę się boje że jak na necie kupie może się okazać że nie będzie pasowała

Do góry