reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Kobitki długo mnie nie było...bo co wyciągnę kompa to mój pierworodny dopada do niego...więc schowałam lapka i o nim zapomniałam :-p...wieczorami odpadam bo synuś nieźle mnie eksploatuje w ciągu dnia.

Po pobycie w szpitalu dolegliwości ustąpiły :tak::tak:...czuje się świetnie...tylko upały dają w kość...no ale to nie tylko mnie

Jestem po wizycie w CZMP w Łodzi - echokardiogram super!!!!!!!!!!!!!!! zastawka małego się domknęła !!!!!!:-D:-D:-D jest zdrowiutki i grubiutki - waży 1500g :-D

Nie dam rady kochane nadrobić zaległości

Pozdrawiam was

reklama
Marti a może to jest nasilenie się problemu w reakcji na lek. Czasem tak jest, ze stan chorobowy się nasila i świąd jest bardziej dokuczliwy a po kolejnej dawce ustąpi. Skoro nie było takich akcji poprzednim razem to małe prawdopodobieństwo, że to alergia.

Rudson
dobrze wiedzieć, że wszystko w porządku z Tobą i dzieckiem. Martwiłyśmy się o Ciebie bo długo się nie odzywałaś babo jedna ;).

Kobitki długo mnie nie było...bo co wyciągnę kompa to mój pierworodny dopada do niego...więc schowałam lapka i o nim zapomniałam :-p...wieczorami odpadam bo synuś nieźle mnie eksploatuje w ciągu dnia.

Po pobycie w szpitalu dolegliwości ustąpiły :tak::tak:...czuje się świetnie...tylko upały dają w kość...no ale to nie tylko mnie

Jestem po wizycie w CZMP w Łodzi - echokardiogram super!!!!!!!!!!!!!!! zastawka małego się domknęła !!!!!!:-D:-D:-D jest zdrowiutki i grubiutki - waży 1500g :-D

Nie dam rady kochane nadrobić zaległości

Pozdrawiam was

Ja zupełnie w temacie nie jestem, ale widzę, że były jakies problemy, a teraz wszystko super. Świetnie :tak:

hejka dziewczyny ja cały dzionek spędziłam u mamy na ogrodzie...brzusio trochę napięty bo trochę łaziłam...bleee....ale ogólnie pozytywnie....dzisiaj moje dzieciaki mało aktywne, pewnie przez ten upał....

Rudson bardzo się cieszę że wszystko z serduchem oki:)

miłej nocki:)

Czeeeść,

ja już po weselu u sibie w domku.. zmęczona.. wybawiłam się nawet, dzidziuś mi pozwolił ;p pojadłam, z rodziną się spotkałam, ogólnie fajnie było :)

Spróbuję was nadrobić jakoś ale nie wiem czy się uda, tyle piszecie ;O ;p
Miłego wieczoru :)

Rudson suuuper że wszystko gra!! No i dzidziuś już bysio :))

Ja za miesiąc mam wesele ale takie skromne i bez orkiestry :( więc się nie wybawię tylko najem i wysiedzę i z rodzinką pogadam.
elifit dobrze, ze wszystko się udało i imprezka była dobra :). Jaką w końcu miałaś sukienkę?

Ja za miesiąc mam wesele ale takie skromne i bez orkiestry :( więc się nie wybawię tylko najem i wysiedzę i z rodzinką pogadam.
elifit dobrze, ze wszystko się udało i imprezka była dobra :). Jaką w końcu miałaś sukienkę?

też mam takie w sierpniu, jeszcze dwa zostały.. a sukienki miałam dwie, wkleję jutro zdjęcia :tak:

Bez flaszki nie wracaj na BB!!
chyba mleka :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Czeeeść,

ja już po weselu u sibie w domku.. zmęczona.. wybawiłam się nawet, dzidziuś mi pozwolił ;p pojadłam, z rodziną się spotkałam, ogólnie fajnie było :)

Spróbuję was nadrobić jakoś ale nie wiem czy się uda, tyle piszecie ;O ;p
Miłego wieczoru :)

Rudson suuuper że wszystko gra!! No i dzidziuś już bysio :))
to fajnie że się pobawiłaś i sobie pojadłaś:)
czekam na fotki sukienki bo ja za miesiąc na wesele idę i sukienki znaleźć nie mogę :( a trochę się boje że jak na necie kupie może się okazać że nie będzie pasowała

Do góry